- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi menekse1380
-
Allah akıl versin kocana.yapma canım yapma yaranamazsın.çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.madem öyle eşin ablası için uykusundan fedakarlık ediyor görümce hanımda kalksın bi zahmet kardeşine kahvaltı hazırlasın.beraber yapıp gitsinler.gerçekten nankör bir eşin var.Yok bir şirkette yönetici. Şirketi resmen kendi açmış oluyor :) komik bir durum
Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz
Abla abi icin fedakarlik yapilir ama fedakarlik yaptirilmaz.Çok doğru diyorsunuz bugünden sonra asla uyanmayacağım birlikte kahvaltı yapsın. Özür diledi sarıldı ama ben ezik biri değilim istediğinde bağırsın çağırsın bir özür dilesin bitti. Eşimin yaptığı herkese göre yanlış mı yoksa herkes abisi ablası için böyle fekarlık edip eşini karşısına alıp onu üzer mi merak ettim
Canım sıkıldı Gercekten. Ne nankör adamlar var. Ablası kahvaltıyı hazırlasında orda yesin madem!Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Bizim görümce her haftasonu kendini bir yerlere götürtüyor ona sinir oluyorum, haftaiçi olsa daha da can sıkıcı olurdu. 15 dk yürüyüversin canım bu ne saçmalık. Onun düşünmesi lazım kardeşim ben giderim işime diye. Ama nerde o düşünce.Abla abi icin fedakarlik yapilir ama fedakarlik yaptirilmaz.
Esinize çok yüz vermissiniz. Sabahın köründe ne kahvaltısı yahu nasıl yiyebiliyor hayret benim eşim uyanmayayim diye öperken bile nerdeyse dokunmaya ak.. ayıp valla kahvaltı hazırlamak da dert değil aslında sorun gorumcenin rahatlığı için bir buçuk saat önce uyanmak.. bence hasta numarası çekin hamilemiyim acaba diye böyle oyunlar yapın nazlanin bir anda ayağınız takılıp düşer gibi yapın basınız dönüyor gibisinden.. sonra iyiyim ben diyip hiç oralı olmayın üstünüze düşmesini sağlayın bir sekildeMerhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?