Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Yok bir şirkette yönetici. Şirketi resmen kendi açmış oluyor :) komik bir durum
Allah akıl versin kocana.yapma canım yapma yaranamazsın.çok fedakarlık çok vefasızlık getirir.madem öyle eşin ablası için uykusundan fedakarlık ediyor görümce hanımda kalksın bi zahmet kardeşine kahvaltı hazırlasın.beraber yapıp gitsinler.gerçekten nankör bir eşin var.

Normal zamanda kalkar hazirlarim kahvalti ama gorumce hanım rahat etsin diye 1 saat önceden hayatta kalkmam kardeşine kıyamıyor size kiyiyor ne güzel is gitsin hazırlasın gorumcen beraber yesinler o zaman

Abla abi icin fedakarlik yapilir ama fedakarlik yaptirilmaz.

Kendinizi kotu etmeden agresiflesmeden yapmamanin yolunu bulun.hastayim diyin uyanamadim uyanamiyorum diyin.1.5 saat erken uyanmak biyolojik saatime ters diyin kibarca

Benim sözlüm de ablasına çok düşkün. Düşünüyorum da o da ablasını eminim ki ise bırakmak isterdi. Ama siz bu konuda dikkat edin. Eşinize ablası hakkinda ters bisi söylemeyin yoksa siz kotu olursunuz. Olabildiğince dikkatli konuşmaya çalışın. Yoksa abla kardeş arasına giriyor konumuna düşersiniz.

Pazar günü kahvaltı hazırladım diye kocam şoka girdi inanamadı sofraya gidip bakıyor vs
Baştan hata yapmıssınız malesef
Alarmı kurmayın uyanmayın basım agrıyor belim agrıyor uydurun bişeyler
Madem kardesi ablası neyse cok değerli birlikte yapsınlar kahvaltılarını

Canım sıkıldı Gercekten. Ne nankör adamlar var. Ablası kahvaltıyı hazırlasında orda yesin madem!

Abla abi icin fedakarlik yapilir ama fedakarlik yaptirilmaz.
Bizim görümce her haftasonu kendini bir yerlere götürtüyor ona sinir oluyorum, haftaiçi olsa daha da can sıkıcı olurdu. 15 dk yürüyüversin canım bu ne saçmalık. Onun düşünmesi lazım kardeşim ben giderim işime diye. Ama nerde o düşünce.

Eşiniz ailesine yaranacağım hayırlı kardeş olacağım diye saçmalamış.
Hiç takılıp kendinizi üzmeyin.
Ablasına laf söylemeyin hepten kıymete biner.
Akşamdan yiyeceği kahvaltılıkları servis tabağına hazırlayıp üzerini streçleyin,sabah buzdolabından çıkarsın yesin.
Sallama poşeti fincana,suyu da kettlea koyun oldu bitti.
Arkasından da 'ben 1,5 saat daha erken uyanınca çok gergin oluyorum hayatım,kusura bakma yarın kalkmayacağım, kahvaltın dolapta hazır, iyi geceler....
Kocanız bundan fazlasını haketmiyor çünkü.
Böyle nankör ve düşüncesiz adamlar verdikçe fazlasını istiyor, 'dur' deyin kavga etmeden.

Galiba esin pisman olmuş ben gotururum kardesimi dedigi icin, erken kalkmak zor gelmis. Sinirini sizden cikariyor. Fazla dayanamaz bu tempoya bence. Bahane olarak da sizi gösterebilir.

Herkesin eli ayagi tutuyor kahvaltisini kendi hazirlayabilir. En fazla aksamdan bi tabak hazirlayip dolaba koyabilirsiniz. Fazlasini yapmayin bu durumda bence.

Koca kadın 15dk yere işine gidemiyorsa alsın kendine bir araba gitsin. Aynı saatte çıkılır, yol üstüdür geçerken alınıp bırakılır ama 1,5 saat erken çıkmak hiç akıl karı değil. Hadi çıktı diyelim sizi niye kaldırıyor. Kendi hazırlasın kahvaltısını. Çocuklar kaçta gidiyor okula?

Ne sinir bozucu bir durum ya,
Ama sizde de hata var fazla yüz vermiş alıştırmışsınız hatta bağırıp hakaret etmesine rağmen yine hazırlamışsınız...
Hem o kadar hakaret yicem üstüne bide bana bağıracak bide sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazirlicammm wayy amann wayy !

Ben başka birşeyi merak ettim görümcenizin kendi kocası yok mu o götürsün bekar mı yani hergün kardeşine yük oluyor

Esinize çok yüz vermissiniz. Sabahın köründe ne kahvaltısı yahu nasıl yiyebiliyor hayret benim eşim uyanmayayim diye öperken bile nerdeyse dokunmaya ak.. ayıp valla kahvaltı hazırlamak da dert değil aslında sorun gorumcenin rahatlığı için bir buçuk saat önce uyanmak.. bence hasta numarası çekin hamilemiyim acaba diye böyle oyunlar yapın nazlanin bir anda ayağınız takılıp düşer gibi yapın basınız dönüyor gibisinden.. sonra iyiyim ben diyip hiç oralı olmayın üstünüze düşmesini sağlayın bir sekilde

Mesela görümcen evli değil mi arada beş sokak var üşenmeden yüzsüz yüzsüz sabah gelip kahvalti ediyorum ona da pes yani insan üşenir bi kere ya gerçekten ayıp kullandirmayin kendinizi .erkekler bencil maalesef ve hep kendi ailesine yapilsin isterler Allah kolaylik versin

Afedersiniz ama bu erkeklere bu kadar hizmet ediyorsunuz kocişim diye adam alışıyor sonra ağa paşa zannediyor kendini.Şimdi sizden alışmış yapmasanız da huzursuzluk çıkacak çalışmıyor musunuz en azından kendi paranızı kazanırsınız lafını edecek birine benziyor çünkü eşiniz.

Ben iki senedir evliyim kahvaltı hazırlamam hafta sonu hariç.Ütüyü de unutursa acelesi varsa vs yaparım eli ayağı tutuyor yapsın zaten evin temizliğine yardım istemiyorum.Bir de artistlik yapacak erken kalkıyorum diye hizmetçisi misin sen erkenden kalkıp paşam kahvaltısını yapsın işine jilet gibi gitsin diye uğraşıyorsun teşekkür edeceğine tavıra bak.

Tepkini koy böyle alıştırma sora tepene çıkar.

Sabah donunu gömleğini giyyindiği gibi gitsin madem ablasına, beraber yapsınlar kahvaltılarını da yol arkadaşlıklarını da .

Sevmediğim bi görümce için hele bir de üstüne böyle azar işittiğim bi koca için ,hiç sabahın körünün tatlı uykusundan felan feragat etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…