- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Yakinen tanımadığım hiç kimseyi eklemiyorum o yüzden bu şüpheyi yaşamıyorum
Ama asıl rahatsızlığım şu keşfete düşen tiktok çiftleri tiktok kullanmıyorum ama insta keşfette sürekli bu abık sabuk çiftleri görmek çıldırtıyo para kazanacağız diye yapmadıkları rezillik yok kimsede mi uyarmıyor
bu dünyada çok zengin, çok güzel/yakışıklı, şahane aile ilişkileri olan, muhteşem sevgilisi/eşi olan, turp gibi sağlığı olan, evet o şanslı, imrenilesi insanlar var.... varlar, hatta bunların bir de zeki, başarılı olanları var. tam orta yerden ikiye çatlamalık.
böyle insanlar tanıyorum. geneli aşırı da tatlış insalar, bazıları biraz ukala, evet... hoş boy boy her gün foto moto paylaşmazlar her paylaşımları da "yıkılıyor"dur. haset değilim. maşallah diyorum o ayrı ama öyle "ay yok ya herkes aslında b.k gibi hayatlar yaşıyor hep yapmacık onlar" tesellesine de inanmıyorum.
ha öylesi de var tabii. ama onları zaten görüyoruz ki. evi b.k götürürken kocası öküzün tekiyken ve siz olsanız 2 dakika tahammül edemeyecekken "kocişimle bilmem ne qeyfisi" fotografları/hikayeleri anlatan türdeki arkadaşları zaten yemiyorsunuzdur, değil mi?
Yüzde doksanı mutsuz ve şov yapıyor. Bir insan neden mutlu oldugu özel anlarını internette paylasma ihtiyacı hissetsin ki. Yedigi yemegin tabagini paylasip kocisimle bilmem ne yeme keyfi yazan kizlardan ne bekliyorsunuz. Gerçekten var böyle insanlar. Evin icinde kedi kopek gibi birbirini yer, disariya sadece fotograf cekip instagramda paylasmak icin cikar. Hayati sosyal medyaya göre yaşar. Yeni nesil böyle iste. Kimseye özenmeyin o ozendiginiz insanlarda gece başını yastiga koyarken aglayabiliyorİnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?