- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.475
- 48
- 34
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Orda yaşandığı gibi çoğu insan mutlu değil çoğu şov bence hiç takılmayın böyle şeylereİnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
Ara ara küçük şeyler paylaşırım. Buda onlardan biri. Yaşıyorum hala beni merak etmeyin anlamındaPaylasmadaki motivasyonunuz neydi? Laf falan sokma değil, kahve vb. Paylaşmak bana garip geliyor nedenini merak ederim hep.
Zaten ben öyle düsunmem böyle düşünenleride hiç anlamiyorum memnun degilsen takip etme sahte veya gerçek olması bizi ilgilendirmez ben bitek kendime bakarımTabi ki herşey sahte değildir , ama hiç birşeyde sosyal medyada göründüğü kadar mükemmel değil, bakıp bakıp onlar çok mutlu, ben neden değilim diye düşünmekte yanlış .
Kesinlikle ben de onu söylemek istedim yani düşünsene dışarı da yaşadığı sıkıntıyı sürekli sosyal medyada paylaşıyor ya da ağlayarak video çekiyor falan ki bunu yapanlar da var insan bunalır ya ağlarken niye video çekilir ki zaten o üzüntüden benim aklıma gelmez. Ha istisnai durumlar var yardım isteyenler çocuğu için veya kendisi için oluyor bunlar çok farklı. Ama yok sevgilim bana şunu işte arkadaşım bunu dedi anlatıp ağlıyorlar ne diyor la bu diyorumMutlu anlarımı sosyal medyaya atiyorum dertlerini kim atiyor kiha dersen ki hikayede göründügüm gibiyim poz vermem filtre kullanmam sahte gülmem
Koysanız nasıl olurdu diyede sorulabilir soru...Biliyomusunuz profil resmim dışında resmim yok yada herhangi bi resim
Aslında sorunlarınızı yazsanız belki bi çözüm bulamasak bile biraz rahatlatacak tavsiyeler verebilirizYani şöyle tek başına ayakta kalmaya çalışan biriyim.Tam toparlandım diyorum farklı sorunlar çıkıyo böyle bi dönemin içersindeyim.Çözüm bulamadığım her sorunu düşünmekten normal hayatıma adapte olmakta çok zorluk çekiyorum .Mutluluğunuz daim olsun ne mutlu size
Allah razı olsun güzel yürekli insanlarda var buraya yazınca rahatlıyorum sankiAslında sorunlarınızı yazsanız belki bi çözüm bulamasak bile biraz rahatlatacak tavsiyeler verebiliriz
Neyimi koyayım ki beğenicek kişiler instg olan kişiler zaten hepsi tanıdık akraba yada kız arkadaş beğenseler ne olacak beğwnemseler ne olacakKoysanız nasıl olurdu diyede sorulabilir soru...
Bi arkadaşım var kardeşleri ile arası çok bozuk hep iyi anne mücadele eden bir eş ve mükemmel kadın olmak için uğraşır işin acı tarafı ise çevresinseki herkese de bunı bu şekilde kabul ettirmeye çalışırdı bu yüzden insanlarla soeun yaşardı ben en iyisiyim kafasıyla ama eşi aşırı şiddet yanlısı biriydi sürekli beni arar anlatırdı uzaklaşrırma felan almış eşi en son boşanma durumu olmuş ama instg de durumu felan gayet mutlu herşey yolunda gibi lafa gelince dobra biri ama insan diyemiyorki eşinw hem kızgınsın neden böyle paylaşımlar yapıyosun diye sorsam diyvekki cekemwywn çok başta ailem diycek6 ayda bir bu konudan açılır hiç şaşmaz :)
Geçen instada bir yoruma denk geldim. Kadın demis ki Kocam bana diş ağrım yüzünden bu saatte disciye mi goturcem seni geber demis.
Ama profil yazısı evli kalpli mucklu :)
Bunu diyen adamla hangi kalbi Ne mucku diye düşünürsün ama hayat sadece siyah ya da sadece beyaz degil iste.. olmuyor
Insanlar orada anlık duygu durumunu paylaşır genelde de mutlu anlarını..
Kocamla bin tane sorun yaşadım.
Kafamda 300 kere boşadim.
Ama profilde romantik bir pozumuz da mevcut.
O an iyiymiş aramiz azıcık umutlu hissetmişim ama arka fon hala hüzünlü yani..
Oradan hesap etmek lazım.
insam hayret ediyor bazen bu bildiği durumları farklı görünceBaşlığı cevapliyorim hayir ..
Bir tanidigim var kahvalti haric oglen yemeğini aksam tatli,cikolata ve kahvesini her gun fix paylasir
Ve her gun baskasinda yemekte
Yaklaşık 130 kilo falan
Aslinda hic mutlu degil ve zayifla diyenlere inat paylaştığı ni biliyorum
Ayni sekilde cok ilgili gozuken cok naif duran bir insan gecti hayatımdan aslinda ne aile olabilmis ne de çocuğuna anne ama sosyal medya da gorsen bir minnos bir minnos
Mesela kardesim yasadiklari sorunlari biliyorim ama gelinin oylecpaylasimlari var ki gercekleri bilmeyen parmak isirir onlara :)insam hayret ediyor bazen bu bildiği durumları farklı görünce
Bunu ben alenen yaptimBu eflinam yani benis arkadasimin ciceksepetinden kendine dogum gunu.icin guzel bir cicek yaptirip us yerine yollattigini ve esini etiketleyip askilettom,canilettom gibi sacma salak seyler yasandigini.gördü...onun icin cok sallamiyorum cok paylasimda yapmam inanmiyorum cunku
Hay Allah insan neden bunu yapsr ki kendine ben şahsen mutluysam mutlu üzgünsem üzgünüm bunu asla saklayamamMesela kardesim yasadiklari sorunlari biliyorim ama gelinin oylecpaylasimlari var ki gercekleri bilmeyen parmak isirir onlara :)
Yaaaaaa yok artık yaaBu eflinam yani benis arkadasimin ciceksepetinden kendine dogum gunu.icin guzel bir cicek yaptirip us yerine yollattigini ve esini etiketleyip askilettom,canilettom gibi sacma salak seyler yasandigini.gördü...onun icin cok sallamiyorum cok paylasimda yapmam inanmiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?