Gercekten sosyal medyada göründüğü gibi çoğu insan mutlu ve sorunsuz bi hayat mı yaşıyor?

Orda yaşandığı gibi çoğu insan mutlu değil çoğu şov bence hiç takılmayın böyle şeylere

Tabi ki herşey sahte değildir , ama hiç birşeyde sosyal medyada göründüğü kadar mükemmel değil, bakıp bakıp onlar çok mutlu, ben neden değilim diye düşünmekte yanlış .
Zaten ben öyle düsunmem böyle düşünenleride hiç anlamiyorum memnun degilsen takip etme sahte veya gerçek olması bizi ilgilendirmez ben bitek kendime bakarım

Mutlu anlarımı sosyal medyaya atiyorum dertlerini kim atiyor ki ha dersen ki hikayede göründügüm gibiyim poz vermem filtre kullanmam sahte gülmem
Kesinlikle ben de onu söylemek istedim yani düşünsene dışarı da yaşadığı sıkıntıyı sürekli sosyal medyada paylaşıyor ya da ağlayarak video çekiyor falan ki bunu yapanlar da var insan bunalır ya ağlarken niye video çekilir ki zaten o üzüntüden benim aklıma gelmez. Ha istisnai durumlar var yardım isteyenler çocuğu için veya kendisi için oluyor bunlar çok farklı. Ama yok sevgilim bana şunu işte arkadaşım bunu dedi anlatıp ağlıyorlar ne diyor la bu diyorum zaten gerçekte dert dinlemekten bi hal olmuşuz sosyal medya da bari güzel foto videolar görelim ben negatif enerji yayan insanlardan her zaman uzak dururum zaten o yüzden sosyal medyayı fazla ciddiye almamak lazım.

Sosyal medyayı boş verin de eski albümlerde bile hiç annenizin babanızın ağlarken ,kavga ederken, ay sonunu getiremedim diye kara kara düşünürken fotoğrafı var mı ? Fotoğraflar güzel anılar biriktirmek içindir. insan mutsuzken aklına fotoğraf çektirmek gelmez ki hadi çektin diyelim telefondan bunu tabi ki paylaşamazsın. Mesela ben sabah çam ağacımın önünde yeni aldığım fincanımın fotosunu attım. Oysa ki kızım diş çıkarıyor dün gece hiç uyumadım. Gidip bunu paylaşacak değilim yani.

6 ayda bir bu konudan açılır hiç şaşmaz :)

Geçen instada bir yoruma denk geldim. Kadın demis ki Kocam bana diş ağrım yüzünden bu saatte disciye mi goturcem seni geber demis.
Ama profil yazısı evli kalpli mucklu :)
Bunu diyen adamla hangi kalbi Ne mucku diye düşünürsün ama hayat sadece siyah ya da sadece beyaz degil iste.. olmuyor

Insanlar orada anlık duygu durumunu paylaşır genelde de mutlu anlarını..
Kocamla bin tane sorun yaşadım.
Kafamda 300 kere boşadim.
Ama profilde romantik bir pozumuz da mevcut.
O an iyiymiş aramiz azıcık umutlu hissetmişim ama arka fon hala hüzünlü yani..

Oradan hesap etmek lazım.

Aslında sorunlarınızı yazsanız belki bi çözüm bulamasak bile biraz rahatlatacak tavsiyeler verebiliriz

İnstagram sosyal alemin flaş tvsi.. Dünya yansa ordakilerin hasırı yanmıyor. Amacı da bu zaten.
Belki gerçekten çok mutlular, belki anlık, belki hep mutsuz. Ama orada güzel ve mutlu yansıtıyorsun kendini. Bu kadar basit.

Başlığı cevapliyorim hayir ..

Bir tanidigim var kahvalti haric oglen yemeğini aksam tatli,cikolata ve kahvesini her gun fix paylasir

Ve her gun baskasinda yemekte

Yaklaşık 130 kilo falan

Aslinda hic mutlu degil ve zayifla diyenlere inat paylaştığı ni biliyorum

Ayni sekilde cok ilgili gozuken cok naif duran bir insan gecti hayatımdan aslinda ne aile olabilmis ne de çocuğuna anne ama sosyal medya da gorsen bir minnos bir minnos

Bi arkadaşım var kardeşleri ile arası çok bozuk hep iyi anne mücadele eden bir eş ve mükemmel kadın olmak için uğraşır işin acı tarafı ise çevresinseki herkese de bunı bu şekilde kabul ettirmeye çalışırdı bu yüzden insanlarla soeun yaşardı ben en iyisiyim kafasıyla ama eşi aşırı şiddet yanlısı biriydi sürekli beni arar anlatırdı uzaklaşrırma felan almış eşi en son boşanma durumu olmuş ama instg de durumu felan gayet mutlu herşey yolunda gibi lafa gelince dobra biri ama insan diyemiyorki eşinw hem kızgınsın neden böyle paylaşımlar yapıyosun diye sorsam diyvekki cekemwywn çok başta ailem diycek

insam hayret ediyor bazen bu bildiği durumları farklı görünce

Komşumdan örnek vereyim. Bir gece yarısı kıyameti kopardılar binayı inlettiler ama sırf kocasının ailesine belli etmemek için o sabah kocasının forografını paylastı.seni çok seviyorum kurban olurum gibi seyler yazdı. Vallahi bütün apt. Sahit allah b... Versin. Şer...iz evlendim güne lanet olsun daha sayamayacagım. Kadar hakaret etti. Ogünden beri kimsenin paylaşımlarına inanmıyorum aksine kendini ekstta göze sokmaya bakın ben mutluyum diyenlerin saklamaya çalıştıkları çok sey olduğunu düşünüyorum.

Bu eflinam yani benis arkadasimin ciceksepetinden kendine dogum gunu.icin guzel bir cicek yaptirip us yerine yollattigini ve esini etiketleyip askilettom,canilettom gibi sacma salak seyler yasandigini.gördü...onun icin cok sallamiyorum cok paylasimda yapmam inanmiyorum cunku

Bunu ben alenen yaptim gelen kargoyu da alip esimin bas ucuna koydum uyurken bu ne dedi

Bana sen almışsın dedim siritti hediye almıyor demezsin bundan sonra dedi bendeki amac hediue almaua yonlendirmekti aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…