- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Komşumdan örnek vereyim. Bir gece yarısı kıyameti kopardılar binayı inlettiler ama sırf kocasının ailesine belli etmemek için o sabah kocasının forografını paylastı.seni çok seviyorum kurban olurum gibi seyler yazdı. Vallahi bütün apt. Sahit allah b... Versin. Şer...iz evlendim güne lanet olsun daha sayamayacagım. Kadar hakaret etti. Ogünden beri kimsenin paylaşımlarına inanmıyorum aksine kendini ekstta göze sokmaya bakın ben mutluyum diyenlerin saklamaya çalıştıkları çok sey olduğunu düşünüyorum.
Gelinya işte göstermek istemezMesela kardesim yasadiklari sorunlari biliyorim ama gelinin oylecpaylasimlari var ki gercekleri bilmeyen parmak isirir onlara :)
Ya kim bu çok merak ettimo sosyal medya yüzünden kendimi mutfakta, giyimde o kadar yetersiz o kadar beceriksiz hissediyorum ki sana anlatamam. Boydan fotoğraf atamıyorum kendimi tombul kısa görüyorum arkadaşlarım görürde aa kilolu basenlere bak 3 bacak gibi der diye korkuyorum, hiç hamur işi, çeşit çeşit tatlılar beceremiyorum şekilleri hep çirkin oluyor ve kendimi parçalıyorum o kadar kadın neler yapıyor sen ne işe yarıyorsun diye. Hayatım da pembe değil haki yeşili resmenSosyal medya tam bir aldatmaca. Geçen bi infuluuzır gördüm internette yüzü bebek gibi öyle güzel ki reelde yemin ederim mayın tarlası gibi. ondan sonra sosyal medyaya olan inancım bitti.
Bi arkadaşım var kardeşleri ile arası çok bozuk hep iyi anne mücadele eden bir eş ve mükemmel kadın olmak için uğraşır işin acı tarafı ise çevresinseki herkese de bunı bu şekilde kabul ettirmeye çalışırdı bu yüzden insanlarla soeun yaşardı ben en iyisiyim kafasıyla ama eşi aşırı şiddet yanlısı biriydi sürekli beni arar anlatırdı uzaklaşrırma felan almış eşi en son boşanma durumu olmuş ama instg de durumu felan gayet mutlu herşey yolunda gibi lafa gelince dobra biri ama insan diyemiyorki eşinw hem kızgınsın neden böyle paylaşımlar yapıyosun diye sorsam diyvekki cekemwywn çok başta ailem diycek
aslında herkes sadece sahip olduklarını, en güzel şeklinde gösteriyor o kadar. hatta sahip olmadıklarını kendinimişcesine gösteren de çok. sosyal medyanın olması gereken hali, hayattan kareler, anılar, faydalı bilgiler paylaşılan, sergilenen bir alan. hani aile albümleri gibi, misafirler geldiğinde açılırdı eskiden, bir masanın etrafında oturmuş büyük mutlu aile resimleri. o fotoğrafın öncesi sonrasında yaşanan muhtemel kavgalar, aynı masada birbirine kırgın olanları sadece o masada oturanlar bilirdi. sosyal medya da öyle işte.İnsanlara bakıyorum sosyal medyada herşeye sahipler ve mutlu kareler yanlış anlaşılmasın kimsenin mutluluğunda gözüm yok.Sanki bir ben mutsuz ve sorunluyum dertlerim bitmiyo.Sorunları düşünmekten sabaha karşı ezan sesine uyandım bi an aklıma çok düşünüp aklını yitiren oldu mu acaba bende öyle olurmuyum diye bi his geldi aniden sonra korktum bian.Hayatımda bana dertlerine üzülme gecicek yada hafifletcek bişey söyleyen kimse yook.
sevgili konu sahibi söylemeye çalıştığım şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Neyimi koyayım ki beğenicek kişiler instg olan kişiler zaten hepsi tanıdık akraba yada kız arkadaş beğenseler ne olacak beğwnemseler ne olacak
Bunu ben alenen yaptimgelen kargoyu da alip esimin bas ucuna koydum uyurken bu ne dedi
Bana sen almışsın dedim siritti hediye almıyor demezsin bundan sonra dedibendeki amac hediue almaua yonlendirmekti aslinda
Paylasmadaki motivasyonunuz neydi? Laf falan sokma değil, kahve vb. Paylaşmak bana garip geliyor nedenini merak ederim hep.
Geçen gün bir arkadaşım dedi ki farklı fincan modelleri bulursanız linkini bana atın arkadaşım ins… sayfa açmış kahve paylaşıyor yeni fincan takımları alacak. Sayfasını gösterdi sadece farklı fincanlarda kahve paylaşmış durmadan yeni fincan alıp masraf yapıyor. Aklım ermiyor açıkçasıBen de değişik buluyorum bu kahveyi paylaşmayi. Hani assssiiirrii harika bir manzaraya doğru içiyorsundur kahve bir kenarda obje olarak fotoğrafta çıkmış olabilir ama evin içinde ya da siradan bir kafede kahvenin bizzat kendisini çekme işi garip bir ruh hali olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?