Gercekten tüm suclu ben miyim

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
Merhaba arkadaslar
Bebegim uyanmak üzere oldugu için biraz aceleyle yazıyorum
Yanlısım olursa affola...
Benim esimin 15bin kadar borcu var(kredi,asgarisi ödenen kredi kartları vs)
Eşimin yedi ablası var(umarım tanıdık cıkmaz kk da)
Bundan önce eşime demiştim napıcaz bu borcu falan o da demiştiki gittigi yere kadar(kendisi coookk rahattır) ama keske kredi cekebilsem hepsini bi borc seklinde ödeyebilsem
Bende dedimki ablalarının birinden rica et senin için ceksinler sende aydan aya ödersin
Asla,sakın ablalarımın haberi olmasın dedi
Ablalarından biraz fırca yer korkusuyla söylemeyi istemiyo
Bi kaç önce dertlendim,annemle konusırken bu borctan bahsettim
Annemde hayatında yapmayacagı bişeyi yapmış ve görümcemi arayıp böyle böyle demiş

Yani gercekten aklım mantıgım almıyo,annemin zaten görümcelerimle arası pek yok.9senelik evliligim boyunca cok hır gür yasandı neyse
Görümcem beni aradı(önce eşimi aramış ulasamamış,yoksa hayatta benimaramaz)
Annen beni aradı borctan bahsetti diye konuya girdi ama benim basımdan asagı kaynar sular döküldü resmen.ben ısrarla eşimin haberi olmasın dedim,en son bana dediki sana iki gün süre veriyoruz ya eşini ikna et “bu borcu ablalarına söyleyelim diye”
Yada biz kardesimizi arar söyleriz sepeselin annesi aradı diye.tamam dedim
Aradan bi saat gecmedi eşim beni aradı.tlfnda bagırdı cagırdı yüzüme kapattı.akşam ewe geldi yine tartıstı bu ewde yasanan seyleri neden annene söylüyosun diye
Bi kaç gündür konuşmuyoruz

Kızlar karısık yazmış olabilirim ama kim haklı kim haksız nasıl bi yol izlemeliyim napmalıyım kaç gündür beynim durmuş vaziyette
Annemin bu yaptıgına mı yanayım,görümcemin dediklerine mi,iki gün süre verip tehdit eder gibi ama anında eşimi aramasına mı off cok doluyum

Valla kimlerin içine dusmussunuz yaa hadi diyelim anneniz sizin iyiliginjzj istemiş neticede kardeşleri yardım ederler diye düşünmüş ama sizdeki görümce bildiğin Ferhunde . Arayıp tehdit etmek ne demek. Ayrıca ben de evdeki sorunların ailelerle konuşulmasını doğru bulmuyorum sadece boşanma noktasına gelmisseniz konuşulur benim fikrim bu normal bi şekilde borcunuzdan bahsedebilirdiniz ama muhtemelen siz stresinizi yansıtarak anlattinjz annenizde anaç ruhuyla iyice büyüttü gorumceniz de zaten saçma bi tavır içine girmiş ama sorunun başlangıcı sizsiniz . Eşiniz rahat madem siz de sıkıntı yapmayın demekki onun güvendiği bi şey var. Eşinizle konuşup gönlünü alın

Annenizin gorumceleri araması hiç olmamış .Kesinlikle böyle bir şey yapıp karışmaya hakkı yok.Ablalarida mecbur değil sonuçta iyi sen odeyiver dememisler annene.

Gorumceye gelince demek ki eşin ablalarinin huyunu biliyor ki söylemem demiş .

Esin su anda haklı duymasını istemediği kişilere birde annen duyurdu.Kotu olmuş .

burada suçlu yok aslında çok fazla dram ve acıtasyon var
borcunuz olabilir

yardım edecek biribden isteyebilir

bu durumu annenize söyleyebilir

annenizde sizi düşünerek görümcenize açabilir

durumdan haberdar olan görümce ise kardeşini arayıp durumu birinci ağızdan öğrenmek isteyebilir

yahu bunda ne var

biraz çetrefilli ama bunda birşey yok

Back
X