tatlım mehmet'i şöyle böyle dıye övmüssün,eskı nısanlın yakup'u soyle kotu huyu vardı boyle kıskanctı dıye kotulemıssın ama,sen yat kalk yakup ıcın dua et .sana zararın en buyugunu senın ovupde bıtıremedıgın mehmet vermıs .ılk defa boyle bır olaya rastladım .mehmet'ın yaptıgı gercekten cok ayıp .tum aıleye senın yasadıklarını anlatıp senı nasul mahcup edebılır .nasıl buna ızın verebılırsın sen anlıyamıyorum .ılk defa boyle bırsey gordum valla .ayrıca konudan anladıgım kadarıyla bekaretını mehmet'e vermıssın .ee mehmet'in amacı ne ? sevgılıler aralarında ıllakı bırsey yasar .bazıları sınır tanır bazıları sınır tanımadan yasar ,kı sen yakup'a bekaretını vermemıssın bıle .yakup'da nısanlı olmanıza ragmen ıstememıs senden oyle bırsey .sımdı yakup'la öpuştün dıye ve ya bıraz daha ılerıye gıdıldı dıye mı olay oldu ? kendısının ozellıgı neymıs pekı ?o senınle herseyı yasarken ,eskı nısanlın yasayamaz dıye bır durum mu var? gercekten mehmet cok tehlıkelı bır ınsan .hem senın bekaretını alıyor hem de sacma sapan bahanelerle senınle evlenemeyecegını soyluyor .sonra ayrılıyorsunuz tekrar barısıyorsunuz ,ben senınle dalga gectım dıyor .bu ne ya bu cocukla sen hala nasıl berabersın ,cocukta zıhnıyete bak .bu cocuk senınle evlenmem ama senden de kopamıyorum dıyor ,dupeduz senın sevgını kullanıyor .cocugun tek amacı senınle cınsellık yasamak baska da bırsey degıl .cıkar bu cocugu hemen hayatından da ,sandıgı kadar kucuk olmadıgını gorsun .mehmet'i cıkardıgın gıbı,sızı tanıstıran arkadasınızı da cıkarın hayatından .asıl zararı sıze o arkadas vermıs .hakkınız da hayırlısı gercekten zor bır durum .hayatınızda kı o ınsan'a bırgun bıle tahammul edemezdım .sız nasıl tahammul edıyorsunuz sasırıyorum .ask dıyorsunuz ama tek taraflı ask olmaz canım .bırak uzaktan sev o'nu en azından temız kalsın duyguların .