Gerçekten -yardıma- ihtiyacım var

Fotoğraflar telefon çekimi mi yoksa makine mi?
Şunun için soruyorum makineden çekerken alt tarafta tarih olurdu, eğer öyle bir tarih varsa fotoğrafların ne zaman çekildiğini ispatlamanız kolay olur.
Reşit olmayan bireyler için 15-18 yaş aralığında cinsel istismar takibi şikayete bağlı suçlara girer.
Yani reşit değildim, asıl ben seni şikayet ederim diye siz onu tehdit edebilirsiniz.

Cnm aklıma bi fikir geldi bir yakininizin seni istediğini babanin da vermeye kararlı olduğunu söyle
Evlenmeyi kabul etmediğini sevdiğin olduğunu söylediğini fakat babanın onuda seni de gebertirim dediğini çaresiz kabul ettiğini soylesen
Anneme aramızda geçenleri de anlattım baban bulduğu yerde parçalar hemen ayrıl dedi desen?

yukarıda bahsetmiştim benden başka kaybedicek birşeyi yok. gözü kara ne yapacağını kestiremiyorum çoğu zaman öyle bir durumda hayatıma kast eder mazallah yada kaçırmaya yeltenir

Fotoğraflar telefon çekimi mi yoksa makine mi?
Şunun için soruyorum makineden çekerken alt tarafta tarih olurdu, eğer öyle bir tarih varsa fotoğrafların ne zaman çekildiğini ispatlamanız kolay olur.
Reşit olmayan bireyler için 15-18 yaş aralığında cinsel istismar takibi şikayete bağlı suçlara girer.
Yani reşit değildim, asıl ben seni şikayet ederim diye siz onu tehdit edebilirsiniz.

telefon çekimi. tarih olduğunu sanmıyorum keşke dediğiniz gibi bir çıkış yolu olabilseydi

Anl
eğitimin ne denli önemli olduğunun farkındayım ama onunla uğraşmak mahvetti beni.. beş sene yaşamadımda 20 yıl yaşlandım desem yeridir
Çok iyi anliyorum seni ama farkindaysan tereddüt bile etme bak bu kadar insan yaniliyo olamaz belkide korktugun gibi olmayacak sadece seni elinde tutmak içinde soyluyo olabilir dahada içinden cikamazsan ailesiyle gizlice görüş ve durumu anlat eğer anlayışlı insanlarsa yardim ederler kendileri istemiyomus gibi baskı kurup senden ayrılmasını saglayabilirler

söylemesi zorda nü halim var.. tehdit mesajlarını saklıyorum olaki bir gün lazım olur diye... elinde birşey olmasaydı blöf der geçerdim siz şanslıymışsınız yada benim hatama düşmemişsiniz demek daha doğru tabiki..

öyle sıkışıp kaldım ki insan bazen daha kötüsünü yaşamayı bile yeğliyor bu duruma düşmektense..

anladım.. bişey diyeyim mi; her çevrede olur bişeyler. biz neler duyduk kimler hakkında. şimdiyse herkes evli kendi halinde. eöin ol unutuluyor. bence bşeyleri göze al. bi çok ablamız demiş zaten; zorla oldu dersen bak bakalım kim ne ceza alıcak. ayrıca tehdit var. daha nolsun...

Anl

Çok iyi anliyorum seni ama farkindaysan tereddüt bile etme bak bu kadar insan yaniliyo olamaz belkide korktugun gibi olmayacak sadece seni elinde tutmak içinde soyluyo olabilir dahada içinden cikamazsan ailesiyle gizlice görüş ve durumu anlat eğer anlayışlı insanlarsa yardim ederler kendileri istemiyomus gibi baskı kurup senden ayrılmasını saglayabilirler
doğru söylüyorsunuz inşallah umduğum gibi olmaz ama yaşanabilecek herşey gözümün önüne geliyor.
ailesinden birine durumu açmayı daha öncede düşündüm ya çocuklarını korurlarsa ya ben tekrardan kötü duruma düşersem.
zamanında annesi beni istemediğinde annesine resti çekip karşı çıkmıştı onları dinleyeceğini sanmıyorum

anladım.. bişey diyeyim mi; her çevrede olur bişeyler. biz neler duyduk kimler hakkında. şimdiyse herkes evli kendi halinde. eöin ol unutuluyor. bence bşeyleri göze al. bi çok ablamız demiş zaten; zorla oldu dersen bak bakalım kim ne ceza alıcak. ayrıca tehdit var. daha nolsun...

göze almak zorundayım..
ama sizce son çare olarak herşey yolundaymış bende istiyormuşum gibi annemle tanıştırmalı mıyım sizce annemin onu kabullenmeyeceğini biliyorum beğenmediğini ki bütün bunları bilmeden.belki annemin bu net tavrını görünce gerçekten ailemin onaylamadığını anlayınca kendi isteğiyle çekip gider mi ? keşke bu ihtimal gerçek olsa bu iğrençlik almış ilişkimiz daha da çirkinleşmeden bitse..

Canım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ne senin için nede ailen için birde şu var ya o anlatırsa seni daha zor durumda bırakacak şekilde o zaman ailen daha çok yıkılacak inşallah ailen öğrenmeden kurtulabilirsin sen ve senin durumunda olan herkese rabbim yardımcı olsun

Canım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ne senin için nede ailen için birde şu var ya o anlatırsa seni daha zor durumda bırakacak şekilde o zaman ailen daha çok yıkılacak inşallah ailen öğrenmeden kurtulabilirsin sen ve senin durumunda olan herkese rabbim yardımcı olsun

haklısınız benim önceliğim en az hasarı alarak bu ilişkiyi noktalamakta.
amin allah razı olsun dualarınız için sağolun..

• Beğen
Reactions: KV_
Sen de çok iyi biliyorsun ki onunla beraber olup çıplak fotoğraf vererek büyük hata yapmışsın ve sıfır hasarla bundan kurtulman zor ama bu demek değildir ki hayatın boyunca bu adamı çekeceksin .
Seni terk etmez çünkü senin gibi yeni bir av bulması zor ve riskli .Seni iyi tanıyordur .Senin üzerinden tüm egolarını doyuruyor.
Öncelikle seni sevdiğini düşünme.Karşında son derece aşağılık kompleksi olan ,ezik ve kötü niyetli birisi var.O senin aşkın sevgilin falan değil .Önce bu düşüncelerinden kurtul ve sonra yardım al .Ailende güvenebileceğin bir erkek kuzen,dayı,amca vs anlatmalısın maalesef çünkü bu adamı korkutabileceğin biri lazım sana.Yoksa polise başvuracaksın ama baştan kabul et sen de bir bedel ödeyeceksin.

doğru söylüyorsunuz inşallah umduğum gibi olmaz ama yaşanabilecek herşey gözümün önüne geliyor.
ailesinden birine durumu açmayı daha öncede düşündüm ya çocuklarını korurlarsa ya ben tekrardan kötü duruma düşersem.
zamanında annesi beni istemediğinde annesine resti çekip karşı çıkmıştı onları dinleyeceğini sanmıyorum
Denemekten zarar gelmez tabiki cocuklarini korurlar her anne baba gibi bırak tek onlara karşı kötü duruma dus senin ailen duymadan halletmeye bak ilk basta evleriniz yakinmi sürekli goruyomusun onlari

Sanirim guclu durman gerekecek
Blof yapmayi denesen?

Once duzgunce ayrilmaya calis.
Muhtemelen çirkinlesecek.
Tehdit edince de her seyi anne babama anlattim goruntuler dahil her seyi biliyolarlar bu tehditlerinle birlikte savciliga gidiyoruz de.

Peki ikinci plan su; seni terk etmez mi?
Asiri Bogsan? Tripler atsan kıskançlık krizlerine girsen? Annelerini begenmesen falan. Hani cok kotu bir gelin ve sevgili olsan? Arkadaşlarıyla disari cikmasina izin vermesen. En.kucuk hatasini buyutup surekli şikayet etsen
Her şeyden memnuniyetsiz olsan?

göze almak zorundayım..
ama sizce son çare olarak herşey yolundaymış bende istiyormuşum gibi annemle tanıştırmalı mıyım sizce annemin onu kabullenmeyeceğini biliyorum beğenmediğini ki bütün bunları bilmeden.belki annemin bu net tavrını görünce gerçekten ailemin onaylamadığını anlayınca kendi isteğiyle çekip gider mi ? keşke bu ihtimal gerçek olsa bu iğrençlik almış ilişkimiz daha da çirkinleşmeden bitse..

ay bilemedim. bide ablalar yorum yapsın buna. şimdi ben ne desem yanlış olacak gibi hissettim..

Sanirim guclu durman gerekecek
Blof yapmayi denesen?

Once duzgunce ayrilmaya calis.
Muhtemelen çirkinlesecek.
Tehdit edince de her seyi anne babama anlattim goruntuler dahil her seyi biliyolarlar bu tehditlerinle birlikte savciliga gidiyoruz de.

Peki ikinci plan su; seni terk etmez mi?
Asiri Bogsan? Tripler atsan kıskançlık krizlerine girsen? Annelerini begenmesen falan. Hani cok kotu bir gelin ve sevgili olsan? Arkadaşlarıyla disari cikmasina izin vermesen. En.kucuk hatasini buyutup surekli şikayet etsen
Her şeyden memnuniyetsiz olsan?

düzgünce ayrılmayı denedim -başarılı olamadım.
ikinci planda bahsettiğiniz tüm o kötü sevgili tasvirine uydum kendimden nefret ettiğim bir insan oldum.- yine başarılı olamadım.
beni çok iyi tanıyor savcılık konusunda blöf olup olmadığını anlamak için ailemin karşısına çıkıcaktır eminim... :(

Anneni karıştırma istemedigini ogrenince ona kinlenir olaki evlendiniz bunuda unutmaz onun kendi ailesinin kabul etmemesi lazim onların tepkisinden korkma nasıl olsa bu çocuk başından gidince gormeyeceksin bi daha muhattap olmayacaksin ve ablan olarak gorurde dinlersen kesinlikle konuş ve kendisinin terketmesini sağla gerekirse başka bi kız bulsular ogullarina

Esler birbirlerinin kolesi degil, 2 hür insanlardir canim ..boyle biriyle evlilik yapman, yagmirdan kacarken doluya tutulmak gibi bir sey..korkun yasadiginiz iliskinin ailen tarafindan ogrenilmesi..zaten o seni bu sekilde tehdit etsin diye yapmis bunu sana..diyelim ki evlendin ve her seye eyvallah dedin ..21 yasindaki kafayla 30 -35 yasindaki kafa da ruh da bir olmuyor tatlim..cocugun da oldu diyelim..hayatin baskalarina katlabmak icin yasanmadigini o yaslara gelince anliycaksin..o zaman da ayrilamiycaksin ki bu psikopattan..o zaman da demiycek mi " biz kizinizla evlenmeden yasamistik cinsel iliski" diyeee..eeee ne oldu? Heba oldu yillarin tatlim..anne ve babalar oyle genis yureklidir ki..sana kizarlar yasaklarlar kisitlarlar belki ama sen onlarin evladisin , kiyamazlar...el napar bilio musun?? Kiyar..hem de oyle bi kiyar ki keske babam dovseydi dersin..

Back
X