Gerçekten -yardıma- ihtiyacım var

Bi an kendimi gördüm kısmen kısmen, ama benimkisi kendisine geldi 4 yıldan sonra benim denediğim en etkili yöntem kesinlikte daha fazla sokulmaktı onu çok sevdiğimi bırakamicağımı hissettirmekti, eğer böyle yaparsan gerçektrn seviyosa ve zaafı varsa ağlarsın karşısında bu fotoğraflar onurumu kırıyo diye ve eğer gerçekten seviyosa her erkek gibi gözyaşına dayanamicaktır, yok sevmiyosa o kadar ilgi ve sevgiden sıkılır o seni bırakır, erkek kafası basittir aslında...

Evlenmek gibi bir hata yapma.
En mantiklisi annene anlatmak ve bu adamdam kurtulmak icin beraber bir yol bulmak. Savciliga suc duyurusunda bulunursun beni tehdit ediyor diye, yanina bile yaklasamaz korkudan.
Ama sen suanlik ailenin duymasini istemiyorsun.
Otur konus diyecegim ama laftan anlayacak biri oldugunu dusunmuyorum.
Suanlik yaptigin hatalara yenilerini eklememeye calis. Eline yeni kozlar verme.
Soyle birsey onerecegim.

Genelde bu gibi durumlarda senin ayrilmaya calistigini dusunerek, seni takinti haline getirip uzerine duser. Sen bir sure soyle bir taktik denesen. Surekli oraya gitme, buraya gitme diyerek kisitlayici olsan. Herseye karissan, surekli kiskancliklar yapsan o demeden rehberden herkesi sil butun dediklerini yap mesela. Kendinden biktir, sıkılsın senden. Biktirma operasyonu yap yani. Kendisi senden sıkılıp giderse seni tehdit edecegi birseyde kalmaz.

Esler birbirlerinin kolesi degil, 2 hür insanlardir canim ..boyle biriyle evlilik yapman, yagmirdan kacarken doluya tutulmak gibi bir sey..korkun yasadiginiz iliskinin ailen tarafindan ogrenilmesi..zaten o seni bu sekilde tehdit etsin diye yapmis bunu sana..diyelim ki evlendin ve her seye eyvallah dedin ..21 yasindaki kafayla 30 -35 yasindaki kafa da ruh da bir olmuyor tatlim..cocugun da oldu diyelim..hayatin baskalarina katlabmak icin yasanmadigini o yaslara gelince anliycaksin..o zaman da ayrilamiycaksin ki bu psikopattan..o zaman da demiycek mi " biz kizinizla evlenmeden yasamistik cinsel iliski" diyeee..eeee ne oldu? Heba oldu yillarin tatlim..anne ve babalar oyle genis yureklidir ki..sana kizarlar yasaklarlar kisitlarlar belki ama sen onlarin evladisin , kiyamazlar...el napar bilio musun?? Kiyar..hem de oyle bi kiyar ki keske babam dovseydi dersin..

tüm gerçekliği anlatanlardan biri oldu galiba yorumunuz..
anlattıklarınızı yaşamayı nasip etmesin rabbim umuyorum..
ailemin karşısına geçip durumu anlatabileceğimi düşünmüyorum ama inşallah öyle bir durumda merhametlerini esirgemezler :(

Evlenmek gibi bir hata yapma.
En mantiklisi annene anlatmak ve bu adamdam kurtulmak icin beraber bir yol bulmak. Savciliga suc duyurusunda bulunursun beni tehdit ediyor diye, yanina bile yaklasamaz korkudan.
Ama sen suanlik ailenin duymasini istemiyorsun.
Otur konus diyecegim ama laftan anlayacak biri oldugunu dusunmuyorum.
Suanlik yaptigin hatalara yenilerini eklememeye calis. Eline yeni kozlar verme.
Soyle birsey onerecegim.

Genelde bu gibi durumlarda senin ayrilmaya calistigini dusunerek, seni takinti haline getirip uzerine duser. Sen bir sure soyle bir taktik denesen. Surekli oraya gitme, buraya gitme diyerek kisitlayici olsan. Herseye karissan, surekli kiskancliklar yapsan o demeden rehberden herkesi sil butun dediklerini yap mesela. Kendinden biktir, sıkılsın senden. Biktirma operasyonu yap yani. Kendisi senden sıkılıp giderse seni tehdit edecegi birseyde kalmaz.

peki bu anlattığınız yol kesin çözüm müdür? bir gün başardım ve sıkılıp gitti diyelim bu kafada bir insanın ben hayatımı düzene onsuz bir şekilde soktuktan bir süre sonra gelip hayatımı yeniden mahvetme ihtimali çok yüksek değil mi

Okurken çok üzüldüm senin adına.. Çok çok zor bir durum.
Ailelerin istememesi gibi bir durum bende de var ama senin durumunda kişi baştan yanlış.. Ki bunun sen de farkındasın. Böyle bir kişiyle bir ömür geçmez. Ve her ne kadar aslında iyi biri desende, her gün haberlerde gördüğümüz kadın cinayetlerine sebep olan erkekler de bir zamanlar eşleri tarafından iyi biri görülüyordu emin ol..
Lütfen korkma..
Ne tehditlerinden ne şiddetinden.. Ailen nasıl karşılar bilemiyorum ama başında böyle bir dert varken eminim sana destek çıkarlar.
Bir psikopat erkeğe kızlarını mahkum edecek değiller. Diyelim ki elindeki delilleri gösterdi, (ki belki yoktur bile,sadece tehdit amaçlı öyle söylüyordur) ailene beni zorladı dersin, kendi isteğimle olmadı dersin. Tüm bir ömrünü zehir edeceğine, bir süre zorluk çekersin. Bence yapacağın en iyi şey bu durumu ailene anlatman..

Kendisi sıkılıp giderse bir zaman arayip sormaz sende rahat edersin. Ama sen tam hayatina birini aldiginla mutlu oldugun vakit, eger kendisi istedigini bulamadiysa sana rahatsizlik vermek icin birden cikabilir karsina.
Belli olmaz belki de unutur gider baskasina sarar. Yakin bir vakitte cikmazsa ortaya
duruma gore ya o zamana kadar bir yolunu bulup ailene anlatirsin. Ya hayatina girecek kisiye anlatirsin. Atarsin yuku uzerinden.
Sunu da soyliyeyim evet ailen uzulur sinirlenir kizar ama sonucta kizlarisin bir hata yapmissin senin icin en iyisini yine onlar dusunur. Baktin olmuyor ailene anlat kurtul.

Korma, asil sen sikayet etmekte tehdit et; o zaman 16 yasindaydin sanirim, rizam disinda beni zorladin diye senden sikayetci olucam de.
bu çok mantıklı bir daha ayrılmak iste ama yüzyüze değil telefon da mesajla tehdit etsin seni bu arkadaşın dediği gibi de ki ailem ya da herhangi biri öğrenirse benim durumumdan çok iğrençliğin yüzünden seni topa tutarlar ben yarın bu kayıtlarla adliyeye gidiyorum daha 16 yaşında bana tecavüz ettin ve ben korkumdan foto video almana izin verdim bir gün benden vazgeçersin belki diye sevgili rölü yaptım gel anlat aileme her şeyi ama seni linç edecek herkes sen 18 inden küçük biriyle birlikte olduğun bu kadar zaman psikolojimi bozduğun için rapor alıp senden şikayetçi olacağım de inkar etse de yoo olaylar aynen bu diye diret çok zorlarsa da git şikayet et

Bence ses kaydı yapmalısın ilk beraberlik yaşadığınız zamanları yaşını belirtmek şartıyla bi güzel kaydet sonra sen onu tehdit et anlasın tehdit Nasıl olurmuş pislik. Sakın ha sakın boyun eğme eski günlerin anısına gibi bi kayıt

merhaba bayanlar,
birazdan anlatıcaklarım gerçekten içinden çıkamadığım çaresiz kaldığım kendi başıma çözüme ulaşamadığım karmaşıklıklardan ibaret şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim. ciddi anlamda mantıklı ve samimi önerilerinize ve beni yargılamadan başka bir gözle konuya el atmanıza ihtiyacım var çünkü çevremden kimseye bu yaşadıklarımı açabilmiş değilim. 21 yaşındayım 5 yıldır bir ilişkim var. ilişkimiz süresince çoğu kez ayrıldık barıştık başladığımız yıllarda ikimizde çocuk sayılırdık tabi, insan o zamanlar neyin ne olduğunu iyi görememekle beraber çoğu kez hataya düşüyor bende bu kişiler arasındayım. erkek arkadaşımla 2.senemizde birlikte olduk bu benim çok istediğim bir durum değildi neden yaşadın diyeceksiniz haklısınızda ama zamanı geri almak mümkün değil. onunla o yıldan sonra ne kadar farklı kültürlerde ne kadar farklı hayat açılarımızın olduğumuzu anlamaya başladım aşırı kıskanç bir insan ben buna alıştım amenna dedim çoğu isteğine boyun eğdim. 3.senemiz içinde onun tarafından bu kıskançlığı yüzünden iki defa şiddet gördüm beni yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti yine kimselere birşey söylemedim şiddetin izlerini ailemden gizledim. bu yaşananlardan sonra erkek arkadaşlarım başta olmak üzere çoğu arkadaşımdan uzaklaştım çünkü onun kaprislerini yaşattıklarındansa herşeyden uzak kalmak benim için en mantıklı gelendi o zamanlar. ben bunlarla uğraşırken eğitim hayatım tepe taklak oldu ki ben azimli biriyimdir ailemin hayatımın iyi yerlere gelmesi hakkında büyük beklentileri var ve bu şansı bana sağlıyorlar ama ben bu seçimlerim yüzünden hep geriye düşüyorum herşeyden vazgeçiyorum istediğim yerlere gelemiyorum neden o benim elim ayağımı bağlıyor. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama konu ben olduğumda çekilmez bir adam oluyor hele istemediği şeyler yaptığımda. kıyafetimden tutun ojeme makyajıma telefon rehberimdeki aile biriylerinin bulunmasını bile istemez her eline geçtiğinde siler herkesi annem babam ve onun numarası kalır çoğu kez kavga ettik ama bir şekilde o istediğini empoze ediyor nasıl biri olduğunu anlamanız için böyle detaya giriyorum. bunların yanında beni sevdiğini biliyorum beni mutlu etmek için herşeyi dener çabalar ama bu kötü huylarını bana yaşattıklarını hayattan kaybettiklerimi görmeden edemiyorum artık nefes alamıyorum bi markete çıkarken bile acaba nerden çıkıcak birşeyime karışıcak diye etrafıma baka baka yürür oldum. ailesiyle tanıştım annesi beni sevmedi ve istemiyor ama oğlu için -zoraki- kabullendiği gelin olucağım evlenirsek onlara açık saçık geliyorum. bu ikimizin arasında olan problemler bir yana annem onu istemiyor tabi bütün bunlardan habersiz sadece birbirimize uygun olmadığımızı ailelerimizin birlikte yapamayacağını onun ailesiyle zorlanacağımı düşünüyor ve onu haklı bulmayada başladım. ama erkek arkadaşımdan ne zaman ayrılmaya yeltensem ya kendine zarar veriyor ya yaşadıklarımızı aileme anlatmakla beni etrafa rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum. benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız lütfen birşeyler söyleyin.. okuduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..
Böyle bi tehdit olayını bende yaşadım zamanında. Suan seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Hata ustune hata yapmıştım,ama korktuğum için daha çok çaresiz kalıyordum. Bende ayrılmak istedigim icin tehdit edildim ve daha bi sürü şey. Beni bırakmayacağını anlayınca memlektime ailemin yanına kaçtım ne olursa olsun artık diyip gözümü kararttm ,o da her dediğini yaptı. Sonuç ; abilerimin bir iki kırıcı lafı, o kişiyle tlfda kavgaları, biz sana degil kardesimize inanıyoruz dediler. Annem hep yanımdaydı,anneler öyle kiyamazlar. Sana ne desem bilemedim canım,annem hasta söyleyemem diyosun bu mal da senden vazgeçecek gibi değil,sen iyisi mi bunu şikayet et. Hicc deme bensiz yapamaz ,bende evlendim benim hayatımı mahveden kişide. Allah yardimcin olsun güzelim:KK61:

Üzgünüm ama ben bu adamın seni kendi isteğiyle güzellikle bırakacağını düşünmüyorum.
Öncelikle ne yap et pc yi telefonu ele geçir bi şekilde o fotoğrafları sil.Artık kandır et yap bi şekilde bunu gizli yap gerekirse anlarsa da anlasın.
Sonra bence annesiyle konuş derim ben.
Böyle anlatma tabi ayrıntıları falan ama üstü kapalı anlat tehdit ettiğini onu istemediğini zorladığını falan güzelce anlat.
Kadın zaten seni istemiyormuş belki yardımcı olur.
Bi büyüğü varsa lafını dinlediği önemsediği falan o konuşabilir mesela annesini dinlemezse.
O da işe yaramazsa annenle tanıştır ve annen ona bir pislik gibi davransın asla istemiyorum seni falan desin.
Sonra gene mi anlamadı laftan güzelce annene anlat tehditlerini hatta gerekirse yaşadıklarını da anlat.
O zamanlar cahildim küçüktüm beni kandırdı tamam başta çok üZülür ama sonra anlar seni emin ol.
Annenle birlikte polise gidin tehdit mesajlarını falan göster kanıt olarak uzaklaştırma kararı çıkarttır.
Ha en kötü şeyi düşünelim fotoğraflarını ailene göstermek.
Anne baba beni affedin hata ettim beni kandırdı zorladı cahildim bir daha olmayacak diyeceklerin bunlar.
Bak başta ağlarlar üzülürler ağlarlar ama sen evlatsın ya senin iyi olman daha önemli onlar için.
O pislikte ceza alır belki her şeyin böyle ucuz olmadığını anlar.
İnan bu dediklerim uygulanacak şeyler emin ol.
Yeter ki pasif kalma.
Eğer hiçbir şey yapamıyorsan ne yap et şehir değiştir telefonunu değiştir.
Başka da verecek bi tavsiyem yok.

Keske hic yasamasaymissin bir hata tum hayatini etkiliyor insanin canim bence annene degil o cocugun annesine babasina olan biteni oldugu gibi anlat ortalik karisacak hem sizin evladiniz hem ben yanicam de bir beklentim de yok sizden baska de.gizli soyle ama gene sen bilirsin

Canım benim ya ne kadar çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum. Hangi çeşit bir karaktersiz sevdiği kadınla yaşadığı şeyleri tehdit unsuru olarak kullanır üstelik belgeleyerek... Yapacağın en iyi şey kendinden soğutmak olur. En basiti bu geliyo aklıma. Böyleleri kendi istemediği sürece bırakmaz.. ne biliyim bakımsız falan ol.

Bilmem farkında mısın seni mutlu edebilecek adam sana şiddet uygulamaz,yermez,tehdit etmez onun dışın da tehditte bulunursa mesaj kayıtlarını saklayıp savcılığa vereceğini söyle ki cidden ver korkacaktır bunu duyunca sonuçta reşitsin ailenden gizli de açabilirsin suç duyurusunu,artık boyun eğme ve eğitimini,hayatını daha fazla mahvetme.

Kendini soğutmaya bak güzelim.inat gitme.kendinden soğut.kanserim de hastayım de kısırım de beynimde ur var de.(Allah korusun da)tek yol kendinden soğutmak yoksa inada bindirir psikopat hayatınla oynar.ailene de böyle bir hayal kırıklığı yaşatma olur mu?

rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum.
Karşındaki kişi psikopat gibi..
Elindeki o şeyler her neyse bir şekilde ulaş.. Güzellikle ayrılsa bile bir gün dönmek isterse yine kullanabilir.
Konu ile alakalı onun ailesinden mesela ablası falan varsa konuşma şansın var mı? Yani sonuçta aile seni istemiyor sende bu kişi ile evlenmek isteyeceğini sanmıyorum. Belki yardım eder sana, kardeşi ile konuşup ikna edebilir. Yada annen ile konuş, kızsa da güveni gitse de sana affeder bence.. Etraf ne der baskısı yaşayabilirsin belki ama onları aş..
Ailene söylemen taraftarıyım bu arada, yada sana bir daha vurduğunda git şikayet et, elindeki şeylerle tehdit ettiğinide söyle..
Ailen üzülür belki ama sen bir ömür üzüleceksin böyle giderse..

Eğer ayrıldığında seni tehdit ediyorsa, yerinde olsam okuyor musun bilmiyorum o konuya girmemişsin ama baska bir sehirde üniversite kazanır giderdim.Gittiğimdede ayrılmak yerine zamana bırakarak soğuk ve uzak davranarak benden vazgecmesini sağlardım.Zaten gözden uzak gönülden ırak olur.Üstelik farklı biyerde olman dolayısıyla hayatın çok büyük ölçüde rahata erer.Böyle bir ihtimalin varsa değerlendir derim.Şayet yoksa yine dediğim gibi damarına basmadan sadece soğuk davranarak uzaklaşarak ama her sorduğundada herhangi bir sorun olmadığını savunarak senden uzaklaşmasını sağlayabilirsin.
İşte aileye söyle şikayet et bilmemne diyenler mutlaka olmustur yorumlara bakmadım.Ama açık söylemek gerekirse bende biraz korkak bayanlar takımındayım.O sebeple karşımdaki takıntılı bir insansa zarar görmemek adına damarına basmak hiç bişey yapamaz diye düşünmek yerine karşımdakinin benden soğuması içinn uzak kalmayı tercih ederdim. Yaz tatili içinde farklı bir akrabanın yanına tatile gidebilirsen bu ihtimalide değerlendir.
Karşındaki bence iyi bir insan değil.Oldukça takıntılı bir kişilik. Bu yüzden sağlıklı davranıp düşünemeyen insanlardan hep korkmuş ve politik davranarak kendimden uzaklaştırma yanlısı olmuşumdur.Gerçi bu tarz bi durum yaşamadım ama yerinde olsaydım kesinlikle böyle yapardım.

yapcak sadece bişe var " seni çok sewiyorrm aşkım ama ailem karşı çıkıyor sensz naparm bilmiyorum yapamam ama mecburum" gbii duygu yüklü bi msj at. ve bitir. kavgalı terkedersen söylediklerini yapar. ama böyle oda bni sewiyor ama mecbur kaldı izlenimi verir.
oda olmazsa annenle konuş babana duyurmaz emin ol . bu konuda arkanda olur.

Bunu ne zaman soyleyeceksiniz diye bekledim. ..
Söylesin ailene yaşananları da ağzını burnunu kirsinlar onun.
Kendini çok akıllı saniyor.

Sende ömrün boyunca böyle bir hayat sürüp ezilmek assagilanmak istiyorsan onu iyi görmeye calismaya devam et.
He ben böyle hayat istemem diyorsan derhal terk et uzaklas ondan sana hiçbir Hayır gelmez

" ama beni cok sevdigine eminim" repliginide unutmayalim. Bizim hayatlarimizdaki erkekler galiba bizi sevmiyor bu cumleden yola cikarsak. Baksana dovmuyorda, tehditte etmiyor...

Arkadasim U umutsuzvaka111 sana burda yardimci olmak isteriz hepimiz cunku ben sahsen hic bi hemcinsimin caninin yanmasini istemem. Sana burda cogu kisi biseylerin yanlis oldugunu soyluyorsa inan bana bunu inadina felan yapmiyolar. Sen mutlu ol diye. Ben senin yerinde olsam izimi kaybettirirdim bu adama. Hattimi kirar telefonlarina cikmazdim. Ayni sehirdesiniz buyuk ihtimal dimi? Yolunu keser galiba?

Benimde bir sevgilim vardi. Her ayrildiigimizda intihar ederdi. Hastanede yattigida oldu. Birgn butun cesaretimle ayrildim bikac intihar girisiminden sonra bagirp cagirmaya tehditler savurmaya basladi. Sehir disina ciktim bir sure geldim. Esimle tanistim. Hala tehdit ediyordu beni artik geri kazanamayacagini anladiginda saldirgan donemden duragan doneme gecti ve ozur telefonlari acmaya basladi. Onlarda ise yaramadi sehir disina cikti ulke disina cikti gezdi dolasti suan beni unuttumu bilemem ama ayrilirsam .... yapar deyip ayrilamadigim o cocuk beni birakti. Benden umidini kesti. Sadece birazcik cesaret ve ona karsi ozguven. Kimse askindan olmuyor bunu unutmayin

Back
X