merhaba bayanlar,
birazdan anlatıcaklarım gerçekten içinden çıkamadığım çaresiz kaldığım kendi başıma çözüme ulaşamadığım karmaşıklıklardan ibaret şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim. ciddi anlamda mantıklı ve samimi önerilerinize ve beni yargılamadan başka bir gözle konuya el atmanıza ihtiyacım var çünkü çevremden kimseye bu yaşadıklarımı açabilmiş değilim. 21 yaşındayım 5 yıldır bir ilişkim var. ilişkimiz süresince çoğu kez ayrıldık barıştık başladığımız yıllarda ikimizde çocuk sayılırdık tabi, insan o zamanlar neyin ne olduğunu iyi görememekle beraber çoğu kez hataya düşüyor bende bu kişiler arasındayım. erkek arkadaşımla 2.senemizde birlikte olduk bu benim çok istediğim bir durum değildi neden yaşadın diyeceksiniz haklısınızda ama zamanı geri almak mümkün değil. onunla o yıldan sonra ne kadar farklı kültürlerde ne kadar farklı hayat açılarımızın olduğumuzu anlamaya başladım aşırı kıskanç bir insan ben buna alıştım amenna dedim çoğu isteğine boyun eğdim. 3.senemiz içinde onun tarafından bu kıskançlığı yüzünden iki defa şiddet gördüm beni yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti yine kimselere birşey söylemedim şiddetin izlerini ailemden gizledim. bu yaşananlardan sonra erkek arkadaşlarım başta olmak üzere çoğu arkadaşımdan uzaklaştım çünkü onun kaprislerini yaşattıklarındansa herşeyden uzak kalmak benim için en mantıklı gelendi o zamanlar. ben bunlarla uğraşırken eğitim hayatım tepe taklak oldu ki ben azimli biriyimdir ailemin hayatımın iyi yerlere gelmesi hakkında büyük beklentileri var ve bu şansı bana sağlıyorlar ama ben bu seçimlerim yüzünden hep geriye düşüyorum herşeyden vazgeçiyorum istediğim yerlere gelemiyorum neden o benim elim ayağımı bağlıyor. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama konu ben olduğumda çekilmez bir adam oluyor hele istemediği şeyler yaptığımda. kıyafetimden tutun ojeme makyajıma telefon rehberimdeki aile biriylerinin bulunmasını bile istemez her eline geçtiğinde siler herkesi annem babam ve onun numarası kalır çoğu kez kavga ettik ama bir şekilde o istediğini empoze ediyor nasıl biri olduğunu anlamanız için böyle detaya giriyorum. bunların yanında beni sevdiğini biliyorum beni mutlu etmek için herşeyi dener çabalar ama bu kötü huylarını bana yaşattıklarını hayattan kaybettiklerimi görmeden edemiyorum artık nefes alamıyorum bi markete çıkarken bile acaba nerden çıkıcak birşeyime karışıcak diye etrafıma baka baka yürür oldum. ailesiyle tanıştım annesi beni sevmedi ve istemiyor ama oğlu için -zoraki- kabullendiği gelin olucağım evlenirsek onlara açık saçık geliyorum. bu ikimizin arasında olan problemler bir yana annem onu istemiyor tabi bütün bunlardan habersiz sadece birbirimize uygun olmadığımızı ailelerimizin birlikte yapamayacağını onun ailesiyle zorlanacağımı düşünüyor ve onu haklı bulmayada başladım. ama erkek arkadaşımdan ne zaman ayrılmaya yeltensem ya kendine zarar veriyor ya yaşadıklarımızı aileme anlatmakla beni etrafa rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum. benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız lütfen birşeyler söyleyin.. okuduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..