Gerçekten -yardıma- ihtiyacım var

. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri

bunların yanında beni sevdiğini biliyorum

şu kafadan çıkın artık ya. allah size beyin vermiş akıl vermiş mantık vermiş. kullanın ya kullanın. valla delircem. o kadar sinirlendim ki. banlanmayacağımı bilsem daha neler saydırcam yani.

seni seven adam seni niye dövsün niye hayatı sana zindan etsin niye tehdit etsin. bu nasıl bi beyin uyuşukluğudur ya. he canım hayatındaki kadını döven adam eminim insan olarak çok iyidir. bm iyi niyet elçisidir. he he.

Sen kendini öncelikle kandırmayı bırak,en yakın polis karakoluna git ve anında şikayetçi ol,bu psikopatlar polisi görünce altına kaçırırlar!sonrasında mümkün olduğunca tedbir al!

İste genc kizlarimizin en buyuk hatasi
Cinselligi yasamak degil annesine herseyi anlatmak icin bu kadar gecikmis olmak
tutki boyle bi herifle korktugun icin evlendin hayatin boyunca dayak yiceksin tehdit ediliceksin belki yarin colugun cocugun olucak elinden alicak hatta aileni tehdit edicek yani ailen simdi bi kac ay uzulucegine onlari omur boyu stres ve kaygi icimde yasamaya mahkum ediceksin hicbir anne evladina kiyamaz bende anneyim git annenin yanina yat dizine ben boyle boyle bi hata yaptim kurtar beni de hersey duzelicek bak goruceksin eger annenden yardim istemzsen sen tek basina bu isten kurtulamazsin daha cok kucuksun

Sen de tehttdit et şikayet edecem de rizam olmadan benimle birlikte olduğunu o zamanlar yaşımın küçük olduğunu ve beni bu şekilde tehdit ederek bunca yıl ilişki sürdürmemize mecbur bıraktığını polise anlatacam de bende seni tüm aleme rezil ederim de. AMA SAKIN BU RUH HASTASIYLA EVLENME HAYATIN ZEHİR OLUR :KK43:

İste genc kizlarimizin en buyuk hatasi
Cinselligi yasamak degil annesine herseyi anlatmak icin bu kadar gecikmis olmak
tutki boyle bi herifle korktugun icin evlendin hayatin boyunca dayak yiceksin tehdit ediliceksin belki yarin colugun cocugun olucak elinden alicak hatta aileni tehdit edicek yani ailen simdi bi kac ay uzulucegine onlari omur boyu stres ve kaygi icimde yasamaya mahkum ediceksin hicbir anne evladina kiyamaz bende anneyim git annenin yanina yat dizine ben boyle boyle bi hata yaptim kurtar beni de hersey duzelicek bak goruceksin eger annenden yardim istemzsen sen tek basina bu isten kurtulamazsin daha cok kucuksun

dediğiniz gibi bu kadar geç kaldım ve bu kadar yıprattım kendimi.. daha da kötü günler görmeden işi kökünden çözmek en güzeli ama ne yazık ki en zoru..

bak sana yasadigimi anlatayim. gecen yaz ayni seyleri bende yasadim ayrilmak istedim ama benden ayrilmadi tehdit etti ustelik uzaktaydim ondan universite okuyorum bunlari yasarken memleketteydim. 2 kez numara degistirdim helsini buldu hergun saatlerce aradi acmadim tehdit etti ailemin nunaralari vardi. tama derdim hep pes eder aileme soyleme derdim iliskiyi devam ettirirdim.en son yine ayrildim yine basladi ayni sekilde tehdite yok ailene soylicem yok seni mahvedice falan filan canima tak etti tehdite tehdit dedim. basladim bende ayni seyleri buna soylemeye bi kiz kardesi vardi bunun okuyordu. dedim ara annemi babami bekliyorum dedim en fazla 3 gun dover 5 gun dover hatta okuldan alir beni ama en azindan senle evlenmis olmam bir omur kendime yazik edecegime en fazla 2 seneme olur dedim. bu arada bi kiz kardesin var onunda yolu acik olur umarim diyerek noktalamayi yaptim o anlayacagini anladi. tamam dedi gorursun dedi ama hic bisey yapamadi. senin gibi bende korktum aylarim gitti byle ama unutma senim sevgilin snein ailene soylerse sadece sen yanmayacaksin. babandir seni dover ama o piçi öldürür. ve bu zmanda bunu göze alacak bir erkek yok. havlayan köpek ısırmaz

merhaba bayanlar,
birazdan anlatıcaklarım gerçekten içinden çıkamadığım çaresiz kaldığım kendi başıma çözüme ulaşamadığım karmaşıklıklardan ibaret şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim. ciddi anlamda mantıklı ve samimi önerilerinize ve beni yargılamadan başka bir gözle konuya el atmanıza ihtiyacım var çünkü çevremden kimseye bu yaşadıklarımı açabilmiş değilim. 21 yaşındayım 5 yıldır bir ilişkim var. ilişkimiz süresince çoğu kez ayrıldık barıştık başladığımız yıllarda ikimizde çocuk sayılırdık tabi, insan o zamanlar neyin ne olduğunu iyi görememekle beraber çoğu kez hataya düşüyor bende bu kişiler arasındayım. erkek arkadaşımla 2.senemizde birlikte olduk bu benim çok istediğim bir durum değildi neden yaşadın diyeceksiniz haklısınızda ama zamanı geri almak mümkün değil. onunla o yıldan sonra ne kadar farklı kültürlerde ne kadar farklı hayat açılarımızın olduğumuzu anlamaya başladım aşırı kıskanç bir insan ben buna alıştım amenna dedim çoğu isteğine boyun eğdim. 3.senemiz içinde onun tarafından bu kıskançlığı yüzünden iki defa şiddet gördüm beni yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti yine kimselere birşey söylemedim şiddetin izlerini ailemden gizledim. bu yaşananlardan sonra erkek arkadaşlarım başta olmak üzere çoğu arkadaşımdan uzaklaştım çünkü onun kaprislerini yaşattıklarındansa herşeyden uzak kalmak benim için en mantıklı gelendi o zamanlar. ben bunlarla uğraşırken eğitim hayatım tepe taklak oldu ki ben azimli biriyimdir ailemin hayatımın iyi yerlere gelmesi hakkında büyük beklentileri var ve bu şansı bana sağlıyorlar ama ben bu seçimlerim yüzünden hep geriye düşüyorum herşeyden vazgeçiyorum istediğim yerlere gelemiyorum neden o benim elim ayağımı bağlıyor. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama konu ben olduğumda çekilmez bir adam oluyor hele istemediği şeyler yaptığımda. kıyafetimden tutun ojeme makyajıma telefon rehberimdeki aile biriylerinin bulunmasını bile istemez her eline geçtiğinde siler herkesi annem babam ve onun numarası kalır çoğu kez kavga ettik ama bir şekilde o istediğini empoze ediyor nasıl biri olduğunu anlamanız için böyle detaya giriyorum. bunların yanında beni sevdiğini biliyorum beni mutlu etmek için herşeyi dener çabalar ama bu kötü huylarını bana yaşattıklarını hayattan kaybettiklerimi görmeden edemiyorum artık nefes alamıyorum bi markete çıkarken bile acaba nerden çıkıcak birşeyime karışıcak diye etrafıma baka baka yürür oldum. ailesiyle tanıştım annesi beni sevmedi ve istemiyor ama oğlu için -zoraki- kabullendiği gelin olucağım evlenirsek onlara açık saçık geliyorum. bu ikimizin arasında olan problemler bir yana annem onu istemiyor tabi bütün bunlardan habersiz sadece birbirimize uygun olmadığımızı ailelerimizin birlikte yapamayacağını onun ailesiyle zorlanacağımı düşünüyor ve onu haklı bulmayada başladım. ama erkek arkadaşımdan ne zaman ayrılmaya yeltensem ya kendine zarar veriyor ya yaşadıklarımızı aileme anlatmakla beni etrafa rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum. benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız lütfen birşeyler söyleyin.. okuduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..
Bu psikopat için hala iyi kalpli diyorsun.Evlenirsek zoraki gelin olacağım diyrsun.Akıl tutulması mı yaşıyorsun.Bu pislikten ayrılacak,seni babama söyleyeceğim.Ben her şeyi göze aldım.Ben yanacaksam sen de yanacaksın diyeceksin.Hem babama söyleyecek hem de savcılığa gideceğim diyeceksin ve her ne olursa olsun annene bu durumu anlatman gerek.Böyle hayat mı geçer.

Ayrılmak istediğini söyle tehditlere başlarsa söylerim resimleri gösteririm diye ailem beni harcayacak insanlar değil bana bi şey olmaz ama babam senin hayatını mahfeder önce döver sonra şantajın yüzünden polise gider gerisini sen düşünürsün de. Resmi sileceksen telefondaki tüm fotografları silebilirsin haberi olmadan fark ettiğinde cebinde basılı kalmıştır o zaman silinmiştir dersin. Tek sıkıntı telefon akıllı telefonsa bilgisayara ya da icloud a yedeklenebiliyor.

Ya hala beni mutlu etmek için herşeyi denerim çabalar demişsin ya sen neyin kafasını yaşıyorsun allah aşkına!! Sinirlendim kusura bakma seni resmen kölesi gibi görüyor sende boyun egmissin.Bence şu saatten sora en azından aklını başına al gerekirse de ailene anlat tehditlerle nereye kadar yaşayabilirsin. Emin ol kurtulunca üstünden büyük bi yük kalkacak. İnşallah doğru kararı verirsin ama pek umudum yok nedense ....

elbetteki böyle bir hayat istediğim birşey değil zaten ne kaybettiysem bu pollayannacılığım yüzünden olan oldu..
bu yaşananların ortaya dökülmesi durumunda sende bende mezara gideriz birşey olmaz diyip geçiştiriyor

Sacmalama hiçbir şey olmaz hatta rest çekip ben aileme anlatmaya karar verdim de .. sen korktukca bunu kullanmaya devam eder. Ve 18 ini doldurmadigin da yasandiysa bu olay, bu suç biliyorsundur. Kimin korkmasi gerek şimdi onun mu senin mi ?

Arkadaslara katiliyorum bi hata yaptin diye kolesi olma
Seni tehdit edip birlikte olmak istiyomu hala? ailene haber ver cnm
Hic bi anne baba cocugunun boyle durumunda ne halin varsa gor demez
Sana destek olurlar
Ailenin yaninda olması onun icin cook caydirici olur
Inşallah tez zaman da kurtulursun cnm

Yapacağın şeyi sölim ; kendinden soğut.kendi kendine gitmesini sağla.mesela yanında geğirmeye başla.ağzını şapırdat sürekli.iğrenç parfüm kullan...v.s.....ayrılmak isteyincede ağla zırla olmaz de.ama iğrenç bi kız olmaya devam et...ciddiyim...

Bu cocugun ailesi muhafazakarsa seninle birlikte oldugunu duyduklarinda onlar normal mi karsilayacak?

Bir de tehdit dedin mi orada duracaksın işte! Akıllı ve cesur kadınlar o tehditi alır, geri çevirir, o herifin ağzına sokar.

Lan ne demek özel anları gidip ailene anlatırım demek? İspatı var mı bunun? Sakın bana fotoğraf vs. var elinde deme!
Yoksa çok rahat inkar edilebilir çünkü. Ailenle ilişkin iyiyse mutlaka sana inanırlar, elin tehditçi serserisine değil.

Beni de dangalağın biri tehdit etmişti, olay cinsellik değildi de nihayetinde tehditti yani. O zaman küçüktüm biraz da, ailem erkek arkadaşımı duyarsa ne olur diye korkmuştum. Eh annem duydu, ben de ağladım, yalanladım, beni rahatsız ediyor dedim. Tehdit de etti dedim, annem az daha polise gidiyordu. O pisliğe de seni bir daha görürsem polise veririm demişti. :KK53:
Tek bildiğim korktukça azıyor bu tipler. Korkmayacaksın en başta. :işsiz:

Eğer ilişkiye ilk girdiğinizde reşit değilsen, o da reşitse ceza alır. Kolay değil öyle atıp tutmak.
elinde bişiler varmıs cnm resim video neyse işte

Back
X