- 5 Temmuz 2015
- 98
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi gozlerhepgulsun
-
Ayrıldık, 3 ay geçti hiç konuşmadık iletişim kurmadık. Sonra buluşmaya karar verdik ve çok güzel geçti ayrılık iyi gelmişti ona. Sonra iki kez daha buluştuk onlar da iyiydi. 20 gündür hiç ses yok ben de bu durumdan yıprandım, mutlu değilim onu istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumartık sevmiyor görünüşe göre.
kimse sevdiğinden 4 ay ayrı kalamaaz. seni elinin altında görüyor.
o seni istemiyor üzgünüm ama farket bunu.Ayrıldık, 3 ay geçti hiç konuşmadık iletişim kurmadık. Sonra buluşmaya karar verdik ve çok güzel geçti ayrılık iyi gelmişti ona. Sonra iki kez daha buluştuk onlar da iyiydi. 20 gündür hiç ses yok ben de bu durumdan yıprandım, mutlu değilim onu istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
bu hoş bir şey değil. kendini bu kadar ezik gösterme.İstemediğini biliyorum farkındayım ilişkimizi bitirdi, ilişki sorumluluğu istemiyor hayatında. Onu sevdiğimden bekleyeceğimden emin. Bu yüzden rahat. Benimle evleneceği zaman birlikte olmak istiyor tek bildiğim bu. Çünkü tam istediği gibi biriyim evlenilecek kızlardan...
Bu zihniyetteki adamın nesini seviyorsun ki?İstemediğini biliyorum farkındayım ilişkimizi bitirdi, ilişki sorumluluğu istemiyor hayatında. Onu sevdiğimden bekleyeceğimden emin. Bu yüzden rahat. Benimle evleneceği zaman birlikte olmak istiyor tek bildiğim bu. Çünkü tam istediği gibi biriyim evlenilecek kızlardan...
anlıyorum çok seviyorsunuz ama bence de bu adam sizi istemem yan cebime koy hesabı elinde tutup istediği zaman çıkarıp oynayıp istediği zaman geri koyan birinden farksız değil.sevmeyin böyle bencil insanları hiç düşnmeyin kestirip atın bir gün ağlarsınız iki gün ağlarsınız hatta bir yıl unutmassınız belki ama sonunda unutursunuz hele de görmesseniz(gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne %80 katılıyorum)sonrada belki daha hayırlı sizin duygularınızı düşünen birini bulursunuz inşallah.tekmeyi koyun gitsin seviyorsa sizin duygularınızı ne hissettiğinizi de düşünür ve bir kerede olsa ayrı olduğunuzda ilk mesaj veya ilk aramayı o yapardı.Arkadaşlar daha önce de derdimi anlattım buraya ama bi sonuç alamadım. Artık kafayı yemek üzereyim lütfen bi akıl verin bana. Sevgilimle 1,5 yıl birlikteydik hiç ciddi bi ilişkim olmadı o yüzden sevgilimle olan ilişkim beni göklere çıkardı çok sevildim değer gördüm çok mutlu oldum varlığına şükrettim hep. Birlikte evlilik hayalleri kurduk onu kendimden bile olgun gördüm çoğu zaman. Hayallerimde olan şeyleri yaşattı. Ama zamanla her şey değişti. Sevgilim yavaş yavaş ilgisiz, aksi, huysuz biri oldu. Hayattan zevk almıyor gibiydi hiç mutlu değildi. Beni seven insanı tanıyamıyordum artık. Alttan aldım, sustum daha kötü olmayalım diye. Benden mi sıkıldın diye sordum. Hayır hayattan sıkıldım dedi ve ilişkimize ara vermek kafa dinlemek istediğini söyledi. Yalnız olmak istedi, senden başkası olmayacak yeniden birlikte olacaz sadece biraz kendimi toplamak istiyorum dedi.Ben de bekleyeceğimi söyledim, müsaade ettim. 4 ay geçti hala ayrıyız. 3 ay sonra ilk kez buluştuk. Son ayda da iki kez görüştük. Mutsuz halinden eser kalmamıştı eski haline dönmüştü. Sarıldı, öptü, saçlarımı kokladı, aşkım diyerek konuştu, çok özlemişim dedi. Hatta kızlar hani filmlerde olur ya erkek kucaklar sevgilisini dönderir havada sarılarak. Öyleydik işte rüya gibiydi. Benim de bütün endişelerim bitti hala sevdiğini öğrenince. Onu ne kadar sevdiğimi bi kez daha anladım. En son 20 gün önce buluşmuştuk ondan sonra ne aradı, ne sordu ne de tekrar buluşmak istedi. Hiçbir iletişim kurmadık. Artık kendimi yapayalnız hissediyorum yanımda olmasını istiyorum. Ama o ilişki istemiyor yalnız olmak istiyor. Sevmiyorum de demiyor ki. 4 ay geçti dile kolay. Özlüyorum, ona ihtiyacım oluyor ama yazamıyorum bile. Artık buna bi son vermek istiyorum ama nasıl. Ben sadece bu bencilliği bitsin, yanımda olsun seviyorsa bi nasılsın aşkım desin istiyorum. Tabiki sevgimden vazgeçmek onu bırakmak istemiyorum. Tek istediğim bu ayrılık bitsin. Ama cesaret edip de karşısına geçip dile getiremiyorum ne diyeceğim beni anlaması için nasıl etkili konuşacağım artık düşüncelerimde boğuluyorum yazsam mı yazmasam mı diye
Bu arada sevgilim balık burcu. Gerçekten sevdi beni buna eminim. Ama artık emin olamıyorum...
O kadar guvendirdi ki kendini bana asla yapmaz dedigim oldu. Ama bu mesafe bana hep acaba dedirtiyor. Sonra da suphe duydugum icin kendimi sucluyorum. Cok guvendigim icin de korkuyorum. O kadar ikilemdeyim ki bitti mi bitmedi mi duzelecek mi duzelmeyecek mi konussam mı konusmasam mı seviyor mu sevmiyor mu artık içime atmaktan bıktım. Kendisine az biraz bahsetmistim kimseyle isim yok kendi halimdeyim kafam rahat sen de dusunme bunları demisti...Bence daha fazla üzülmemek için bu çelişkiyi bitirmelisiniz. Seven insan ayrılığa 4 ay değil 4 gün dayanamaz. İliskinizdeki sorunları birlikte çözmelisiniz ayrılmak sadece araya mesafe koymak demektir. Size sadık olduğundan emin misiniz?
Ben dayanamıyorum ama o gayet memnun halinden. En son 20 gun once bulustuk optu sarıldı askım falan dedi konusurken. 20 gundur ses yok. Hala uyumamıs whatsappta cevrimici. Dugunleri vardı dugunde bile cevrimiciydi ya kimle konusuyo ne yapıyo iyice koptuk birbirimizden. Bitirdi resmen iliskimizi :/Bence daha fazla üzülmemek için bu çelişkiyi bitirmelisiniz. Seven insan ayrılığa 4 ay değil 4 gün dayanamaz. İliskinizdeki sorunları birlikte çözmelisiniz ayrılmak sadece araya mesafe koymak demektir. Size sadık olduğundan emin misiniz?
anlıyorum çok seviyorsunuz ama bence de bu adam sizi istemem yan cebime koy hesabı elinde tutup istediği zaman çıkarıp oynayıp istediği zaman geri koyan birinden farksız değil.sevmeyin böyle bencil insanları hiç düşnmeyin kestirip atın bir gün ağlarsınız iki gün ağlarsınız hatta bir yıl unutmassınız belki ama sonunda unutursunuz hele de görmesseniz(gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne %80 katılıyorum)sonrada belki daha hayırlı sizin duygularınızı düşünen birini bulursunuz inşallah.tekmeyi koyun gitsin seviyorsa sizin duygularınızı ne hissettiğinizi de düşünür ve bir kerede olsa ayrı olduğunuzda ilk mesaj veya ilk aramayı o yapardı.
Keske beni boyle yarım yamalak bırakacagına tam bitirseydi uzulur aglar ben de kendi hayatıma bakardım unutmaya calısırdım. Ama giderken bol bol tembih etti dısardan erkek ayarlayalm diyen olur dikkat et, seni sevdigimi unutma, bu ayrılık degil mola, her sey daha guzel olacak, keske ilerde cıksaydn karsıma ne kaybetmek istiyorum ne de bu yasta yıpranmak istiyorum, asla vazgectigimi dusunup panige kapılma, seni ailemin karsısına cıkarıcam bundan eminim... Daha bisuru sey soyledi. Ben de sen iyi olana kadar beklerim suresi ne olursa olsun dedim. Birbirimize Seni seviyorum diyerek ayrıldık. Sabrediyorum sırf askım icin iliskimiz icin onsuzluga katlanıyorum ama ben de yıprandm artık 4 aydır ayrıyiz beni düşündüğü yok.anlıyorum çok seviyorsunuz ama bence de bu adam sizi istemem yan cebime koy hesabı elinde tutup istediği zaman çıkarıp oynayıp istediği zaman geri koyan birinden farksız değil.sevmeyin böyle bencil insanları hiç düşnmeyin kestirip atın bir gün ağlarsınız iki gün ağlarsınız hatta bir yıl unutmassınız belki ama sonunda unutursunuz hele de görmesseniz(gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne %80 katılıyorum)sonrada belki daha hayırlı sizin duygularınızı düşünen birini bulursunuz inşallah.tekmeyi koyun gitsin seviyorsa sizin duygularınızı ne hissettiğinizi de düşünür ve bir kerede olsa ayrı olduğunuzda ilk mesaj veya ilk aramayı o yapardı.
Şüphelerle yaşamayı hak etmiyorsunuz. Acabalarla kendinizi yıpratırken o eminim şuan gayet mutludur. Eğer aklında olsaydınız, yanınızda olurdu. Sevgi bu değil, bu iş değil ki mola versin. Kendine güvenmeyen adam hiç ilişkiye başlamasın. Bence sevginizi hak edene verin. Yazık etmeyin kalbinizi, bu ilişkinin geleceği yok. Hep kaçak yaşanmaz...O kadar guvendirdi ki kendini bana asla yapmaz dedigim oldu. Ama bu mesafe bana hep acaba dedirtiyor. Sonra da suphe duydugum icin kendimi sucluyorum. Cok guvendigim icin de korkuyorum. O kadar ikilemdeyim ki bitti mi bitmedi mi duzelecek mi duzelmeyecek mi konussam mı konusmasam mı seviyor mu sevmiyor mu artık içime atmaktan bıktım. Kendisine az biraz bahsetmistim kimseyle isim yok kendi halimdeyim kafam rahat sen de dusunme bunları demisti...
Bu ayrılıgı hak etmedim kendisi de soyledi hicbir sucum yokmus. Ama ustunde bi baskı varmıs her yaptıgını bana haber vermek zorunda hissetti surekli mesaj atma cabası beni kontrol etme falan filan. Ben de o baskıyı senim vicdanın yaptı ben degil dedim. Sabah 5e kadar whatsaptaymıs o saate kadar kim erkekle konusur ki aklım şaştı. Benimle bile o saate kadar mesajlaşmadı hiç. Daha önce de böyle endişe ettim. Sacma seyler düşünme diye ikna etmisti beni. Hep derdi ben dogru adamım yalan dolan olmaz bende varsa bisey soylerim nasıl davranacagımı biliyorum.. Bunları dusununce onu sucladıgım icin kendime kızıyorum. Ama ya dogruysa düsündüklerim ?Şüphelerle yaşamayı hak etmiyorsunuz. Acabalarla kendinizi yıpratırken o eminim şuan gayet mutludur. Eğer aklında olsaydınız, yanınızda olurdu. Sevgi bu değil, bu iş değil ki mola versin. Kendine güvenmeyen adam hiç ilişkiye başlamasın. Bence sevginizi hak edene verin. Yazık etmeyin kalbinizi, bu ilişkinin geleceği yok. Hep kaçak yaşanmaz...
bence bunları onunla konuşun ya hiç ya hep deyin...tepkisine görede sizi gerçekten sevip sevmediğini anlayabilirsiniz bence.Keske beni boyle yarım yamalak bırakacagına tam bitirseydi uzulur aglar ben de kendi hayatıma bakardım unutmaya calısırdım. Ama giderken bol bol tembih etti dısardan erkek ayarlayalm diyen olur dikkat et, seni sevdigimi unutma, bu ayrılık degil mola, her sey daha guzel olacak, keske ilerde cıksaydn karsıma ne kaybetmek istiyorum ne de bu yasta yıpranmak istiyorum, asla vazgectigimi dusunup panige kapılma, seni ailemin karsısına cıkarıcam bundan eminim... Daha bisuru sey soyledi. Ben de sen iyi olana kadar beklerim suresi ne olursa olsun dedim. Birbirimize Seni seviyorum diyerek ayrıldık. Sabrediyorum sırf askım icin iliskimiz icin onsuzluga katlanıyorum ama ben de yıprandm artık 4 aydır ayrıyiz beni düşündüğü yok.
Arkadaşlar daha önce de derdimi anlattım buraya ama bi sonuç alamadım. Artık kafayı yemek üzereyim lütfen bi akıl verin bana. Sevgilimle 1,5 yıl birlikteydik hiç ciddi bi ilişkim olmadı o yüzden sevgilimle olan ilişkim beni göklere çıkardı çok sevildim değer gördüm çok mutlu oldum varlığına şükrettim hep. Birlikte evlilik hayalleri kurduk onu kendimden bile olgun gördüm çoğu zaman. Hayallerimde olan şeyleri yaşattı. Ama zamanla her şey değişti. Sevgilim yavaş yavaş ilgisiz, aksi, huysuz biri oldu. Hayattan zevk almıyor gibiydi hiç mutlu değildi. Beni seven insanı tanıyamıyordum artık. Alttan aldım, sustum daha kötü olmayalım diye. Benden mi sıkıldın diye sordum. Hayır hayattan sıkıldım dedi ve ilişkimize ara vermek kafa dinlemek istediğini söyledi. Yalnız olmak istedi, senden başkası olmayacak yeniden birlikte olacaz sadece biraz kendimi toplamak istiyorum dedi.Ben de bekleyeceğimi söyledim, müsaade ettim. 4 ay geçti hala ayrıyız. 3 ay sonra ilk kez buluştuk. Son ayda da iki kez görüştük. Mutsuz halinden eser kalmamıştı eski haline dönmüştü. Sarıldı, öptü, saçlarımı kokladı, aşkım diyerek konuştu, çok özlemişim dedi. Hatta kızlar hani filmlerde olur ya erkek kucaklar sevgilisini dönderir havada sarılarak. Öyleydik işte rüya gibiydi. Benim de bütün endişelerim bitti hala sevdiğini öğrenince. Onu ne kadar sevdiğimi bi kez daha anladım. En son 20 gün önce buluşmuştuk ondan sonra ne aradı, ne sordu ne de tekrar buluşmak istedi. Hiçbir iletişim kurmadık. Artık kendimi yapayalnız hissediyorum yanımda olmasını istiyorum. Ama o ilişki istemiyor yalnız olmak istiyor. Sevmiyorum de demiyor ki. 4 ay geçti dile kolay. Özlüyorum, ona ihtiyacım oluyor ama yazamıyorum bile. Artık buna bi son vermek istiyorum ama nasıl. Ben sadece bu bencilliği bitsin, yanımda olsun seviyorsa bi nasılsın aşkım desin istiyorum. Tabiki sevgimden vazgeçmek onu bırakmak istemiyorum. Tek istediğim bu ayrılık bitsin. Ama cesaret edip de karşısına geçip dile getiremiyorum ne diyeceğim beni anlaması için nasıl etkili konuşacağım artık düşüncelerimde boğuluyorum yazsam mı yazmasam mı diye
Bu arada sevgilim balık burcu. Gerçekten sevdi beni buna eminim. Ama artık emin olamıyorum...
Evet istediği zaman buluşuyorz ben de özlediğim için istyerek gidiyorum insan sevdiği kişinin öpmesini koklamasını istemez mi ? O yüzden bütün çektiklerimi bi kenara bırakıp o günün tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ama artık bıktım sevgililere bakıyorum birbirlerine bağlılar biz neden ayrıyız seviyorsa ? Konuşmalarıyla beni ikna ediyor sonra düşün düşün mantığım almıyor. Sorsam yine aynı şeyleri söyleyecek seviyorum duygularım değişmedi, okul açılacak derslerime odaklanacam sadece falan filan... Herkese zaman ayırıyor bir ben yokum hayatında. En iyisi her şeyi anlatmakben olsam direkt başkası var derdim.
sizi kötü bir tabir ama "cepte" görüyordur.
canı sizi istedikçe arar sorar görüşür öper koklar ohhh miiis
çoook hikayeler gördük böyle "gerçek hayatta"
en iyisi mi siz yolunuza bakın. unutun onu.
belki o zaman "ulaşılmaz" olan siz olursunuz.
ne de olsa "kaçan kovalanıyor"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?