Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var :/

lütfen saf olma.
Canım bu tamamen saf olmakla alakalı değil ki yıllardır tanıyoruz birbirimizi eskiden bana değer verirdi severdi beni. Şimdi hayatından çıkardı tanıyamadığım birine dönüştü. Konuştuğumuzda mantıklı gibi geliyor davranışlarıyla sevgisini gösteriyor, ayrılıyoruz yine aynı tas aynı hamam. Bekle diyorum kendime. Zaman ver geri dönecek hala seviyor diyorum. Sonra bekle bekle herkese zaman ayırıyor 20 gün olmuş benimle hiçbir iletişim kurmuyor. Neden ? Ben vazgeçen taraf olmamak için sevgim için sabrediyorum ama o hiçbir şeyi düşünmüyor sadece kendi mutluluğunu düşünüyor. Bana da düşünme bunları ben düşünmüyorum sen de mutlu olmaya çalış bu yaşının tadını çıkar bir daha genç olmayacağız diyor. Ve ben ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum bu yüzden durumu sizlere anlatıp akıl danışmak istedim :)

zaten siz herşeyin farkına varmışsınız. kendiniz diyorsunuz "biz neden ayrıyız seviyorsa ? "
bir ilişkinin devamı için sadece sevmek yetmez. hele tek taraflı ise..

yahu saf olmakla alakalı değil derken bence tam da onunla alakalı.
insanlar 40 yıllık kocalarını tanıyamıyorlar aynı evde hayat sürerken. seni cebinde tutmak için tabi gösterecek. sen vazgecme o vazgeçecek birisini buldugunda. demişti dersin.

Bende ilişkim de ara vermiştim. Ama bizim sadece 1 hafta sürdü. 4 ay ne demek? 4 ay ara mi olurmuş? Canim Üzgünüm sizin ilişki bitmiş ama senin haberin yok. Evet zamanında sevmiştir ama suan istemediği çok belli.

Kaç arkana bile bakmadan uzaklaş o adamdan...
Bu zamana kadar sıkıntısını özlemini çekmişsin bu bile seni evlenilecek kız yapar bu devde adamlar arkasını dönüğünde kızlar hooop başkasını buluyor. Sen evlenilecek kızsın bu yüzden böyleleriyle vakit harcama...
Not: Yarın öbür gün buraya barıştık ama bir ay sonra terkedildim diye konu açma lütfen

Şimdi seni ikna ediyor sonra ikna etmez olacak.Haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…