Arkadaşlar daha önce de derdimi anlattım buraya ama bi sonuç alamadım. Artık kafayı yemek üzereyim lütfen bi akıl verin bana. Sevgilimle 1,5 yıl birlikteydik hiç ciddi bi ilişkim olmadı o yüzden sevgilimle olan ilişkim beni göklere çıkardı çok sevildim değer gördüm çok mutlu oldum varlığına şükrettim hep. Birlikte evlilik hayalleri kurduk onu kendimden bile olgun gördüm çoğu zaman. Hayallerimde olan şeyleri yaşattı. Ama zamanla her şey değişti. Sevgilim yavaş yavaş ilgisiz, aksi, huysuz biri oldu. Hayattan zevk almıyor gibiydi hiç mutlu değildi. Beni seven insanı tanıyamıyordum artık. Alttan aldım, sustum daha kötü olmayalım diye. Benden mi sıkıldın diye sordum. Hayır hayattan sıkıldım dedi ve ilişkimize ara vermek kafa dinlemek istediğini söyledi. Yalnız olmak istedi, senden başkası olmayacak yeniden birlikte olacaz sadece biraz kendimi toplamak istiyorum dedi.Ben de bekleyeceğimi söyledim, müsaade ettim. 4 ay geçti hala ayrıyız. 3 ay sonra ilk kez buluştuk. Son ayda da iki kez görüştük. Mutsuz halinden eser kalmamıştı eski haline dönmüştü. Sarıldı, öptü, saçlarımı kokladı, aşkım diyerek konuştu, çok özlemişim dedi. Hatta kızlar hani filmlerde olur ya erkek kucaklar sevgilisini dönderir havada sarılarak. Öyleydik işte rüya gibiydi. Benim de bütün endişelerim bitti hala sevdiğini öğrenince. Onu ne kadar sevdiğimi bi kez daha anladım. En son 20 gün önce buluşmuştuk ondan sonra ne aradı, ne sordu ne de tekrar buluşmak istedi. Hiçbir iletişim kurmadık. Artık kendimi yapayalnız hissediyorum yanımda olmasını istiyorum. Ama o ilişki istemiyor yalnız olmak istiyor. Sevmiyorum de demiyor ki. 4 ay geçti dile kolay. Özlüyorum, ona ihtiyacım oluyor ama yazamıyorum bile. Artık buna bi son vermek istiyorum ama nasıl. Ben sadece bu bencilliği bitsin, yanımda olsun seviyorsa bi nasılsın aşkım desin istiyorum. Tabiki sevgimden vazgeçmek onu bırakmak istemiyorum. Tek istediğim bu ayrılık bitsin. Ama cesaret edip de karşısına geçip dile getiremiyorum ne diyeceğim beni anlaması için nasıl etkili konuşacağım artık düşüncelerimde boğuluyorum yazsam mı yazmasam mı diye
Bu arada sevgilim balık burcu. Gerçekten sevdi beni buna eminim. Ama artık emin olamıyorum...