Gerçekten yaşam enerjim bitti hüngür hüngür ağlıyorum

zaman zaman senin tek ilacın bu.. kendini düşün sadece suan bunu sana nasıl yapabilir diye dusunuyorsun asıl uzuldugün durum.aşk acısından çok gurur kırıklığı...

Böyle bi adamı unutmamakla kendimi çok ezik karaktersiz hissediyorum

İyi de siz evlilik hazırlığı yapmıyor musunuz ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

ağla ağla ağla. ve bugün bitsin. sonra de ki bu kadar uzen insanı bugün unutmam lazım kararlı ol,azimli ol

Kuzenlerime bakıyorum çocukları evleri çok güzel keyifle oturdukları odaları kahve içmeleri gezmeleri,okul telaşı ben de hergün annemle kavga gürültü sürekli söylenen bi anne saolsun hayattan bezdirdi

Melisa uyku ilacını alır ve yatar belki yarın herşey çok güzel olur diye umut eder...hepinize iyi geceler...çok başım ağrıdı

seviyordun onu . evdeki problemlerden uzaklaştıran güzel bir şeydi senin için . Kötü olaylar için çıkış kapısıydı belki de ...

Bir anda unutman imkansız zaten ki ailenle her tartıştığında önceden seni bu konularda nasıl sakinleştirdiği geliyor aklına çünkü hem çok taze hem de belli bir yaşanmışlık var ...

En güçlümüz bile 3 aşağı 5 yukarı seninle aynı fikirde . Toparlanma sürecine az kaldığını düşünüyorum ben :)

melisa napıyosun sen canım ya.
aklın karışık senin belli:))
hem yalancı hem dalavereci ama hem de mert nasıl oluyo bu adamcık bi izah etsene:))

Nokta atış evet çıkış kapısıydı benim için .şimdi geriye dönüp baktığımda evlensem çok pişman olacağım bi evlilik olurdu diyorum şimdiki halimde fena gerçi hala ağlıyorum
melisa napıyosun sen canım ya.
aklın karışık senin belli:))
hem yalancı hem dalavereci ama hem de mert nasıl oluyo bu adamcık bi izah etsene:))
Mertti inkar edemem ama yalanı çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…