- 14 Eylül 2017
- 106
- 79
- 28
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
-
Başın sağ olsun
Ne kendini ne kardeşini kimseye ezdirme. O annenin sana emaneti ezmelerine bağırmalarına göz yumma.
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi yük olarak görme, aileler akrabalar istemesede babam var sen aklı başında birisin.
Çoğumuz öyle olur zaten kimse düzeni bozulsun istemiyo. Kardeşin için akıllı davranmak başında olmak zorundasın. Yaşlarınız kaçAma yük olduğumuza eminim..
Bilmem bence aklım başımda değil artık
Çoğumuz öyle olur zaten kimse düzeni bozulsun istemiyo. Kardeşin için akıllı davranmak başında olmak zorundasın. Yaşlarınız kaç
Canım sen hassas bir dönemden geçtiğin için herşeyi üzerine alınıyorsun.
Baban psikoloğa falan götürmedimi seni? Kolay atlatılacak şeyler yaşamadın ama yengene babannene küsme.
Sana birşey olsa yine ilk onlar koşarlar babandan sonra onların canı acır.
Ablanda sende kendi kendinize yetebilecek yaştasınız. Tabi ki bi evin sorumluluğunu alamazsınız ama kendi evinizde yetinirsinizBen 16 yasindayim ablam 18 kardesim 4,5
Demek ki yeterli gelmiyor rehber öğretmenBabama psikolog konusunu açmadım okul rehber öğretmenimle görüşüyorum biraz iyi geliyor..
Eski konularini bilmiyorum canim onecelikle bunu belirteyim
Herkes bu hayatta bir seyle imtihan oluyor.bu senin imtihanin.evet anneni kaybetmissin cok zor bise bu ama hayat dewam ediyo. kolaylastirmak istiyosan dualara sıgınmalısın.
Ogretmenin agladigini gormus yanina gelseydi seni mutlu ederdi dimi. Ondan beklemissin bunu . Kuzum kimseden hic bir beklenti icine girme guçlu ol sen dimdik dur kardeslerine biri bise dedi mi sen uyar babanla guzelce oturup konusabilecek yastasin skntilarini babana anlatmaya calis cok sukur bak baban hayatta.
Ablan ne yapıyor? O destek oluyor mu size? Canım sen daha çok küçüksün tam ergenlik döneminde böyle bir acı yaşaman çok daha zor. Ama geçecek emin ol. Biraz sabret büyüyünce kardeşini kimseye ezdirmezsin merak etme. Sen şimdi diyelim ki Allah korusun intihar ettin? Eee kardeşini onların eline mi bırakacaksın? Ne zulüm yaparlar kim bilir, o yüzden çok güçlü dur tamam mı?
Allah ömrünüzü güzel etsin.
ah kuzucum canim benim
babanin da durumu zor ama sizinki daha zor
cekinme babandan konus , erkrkler kadinlar kadar duyarli yaklasamaz
senin kendini ifade etmrn lazim ki bu konuda cok basarilisin
hatta baban da seninle gelsin ozellikle kucuk kardesine nasil davranilmasiyla ilgili psikolog yol gostersin
herkes simariklik diyor ama 4.5 yasinda annesiz kalmak cok zor , o minik haliyle kendini yaramazlikla ifade ediyor tepkisini gosteriyor
sen cok akilli bir kizsin hem kendin icin hem kardesin icin konus babanla ve beraber bi psikolog destegi alin
Merhaba miniğim.
Yaşadığın kolay değil.Anneye ne kadar ihtiyaç duyuyorsun anlıyorum.Ama tek çıkış intihar değil.Önce o yazıyı ordan kaldırarak başla olur mu.
Kardeşin çok ufak.Bağırarak terbiye edilmez çocuk.Hele ki o yaşta.O da anne kuzusu.Bir şekilde tepki verecek bu doğal.Daha anlayışlı yaklaşmak lazım.
Ben kardeşler olarak üçünüzünde psikolog yardımı almanızı öneririm.Tek başınıza bunları göğüslemek için çok küçüksünüz.Öpüyorum güzel yanaklarından.
Sakın öyle bir şey düşünme Allah hayırlısını versin çok güzel ömrün olsun canım benim. Zamanla alışacaksın. Emin ol geçecek. Çok güçlü olacaksın hatta.Evet ablam oluyor o olmasa ben napardım bilemiyorum.
Ama ben çok yoruluyorum artık. Kurtulmak istiyorum hemen büyümek istiyorum ya da bir şekilde ölmek,intihar etmek değil yoksa annemi göremem ama ölmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?