Gerçekten yaşamak istemiyorum artık

Çok çok teşekkür ederim
Ama 3 ay oldu düzenimizin oluşması gerekmiyor mu gittikçe iyice bozuluyor

Sakın öyle bir şey düşünme Allah hayırlısını versin çok güzel ömrün olsun canım benim. Zamanla alışacaksın. Emin ol geçecek. Çok güçlü olacaksın hatta.

Ama çok yoruldum artık hiç gücüm yok insanlara karşı hep güleryüzlü olan ben oldum herkesi mutlu etmek istedim ama kimse dönüp de benim psikolojimi merak etmiyor

Canım benim sen her üzüldüğünde buraya yaz. Bi nebze de olsa rahatlarsın. Ablanla konuş. Ona sarıl, ağlayın beraber ve hep Yanyana olun. Böylece çok güçlü olacaksınız emin ol.

Ben o kardeşinin gülen yüzüne ölürüm ya kıyamam o melek daha ona bağıranlarıda kızanlarıda Allah bildiği gibi yapsın

Çoktan yönlendirmesi lazımdı bitanem.Ölümden bahsediyorsun.Sağlıklı insan düşüncesi değil bu.Lütfen yardım al kuzum.

Canim sen su anda cevrendeki birinin imtihanini kolay goruyosun cokta haklisin .oda 5 sene sonra zor bi imtihan gecirecek belki .bunu biz bilmiyoruz .allah bir anda herkese ayni zorlukta imtihan yasatmiyor ki.

Ben bi ogretmen olarak seni iki yanagindan opuyorum kuzum

Babanla olan durumunu anladim .baban olayi atlatamamis olabilir tabikide.babanla ortak bir aciniz var dertlesme dedigim azcik bise konusmaya calissan belkide oda sana acilcak.erkekler acisini icinde yasar bide .sana sormayada cekiniyo olabilir nasilsin diye yarani desmek istemeyebilir.bilseki sen boyle yalnizssin oda cok uzulur canimm

Canım benim
Yavrularımı düşündüm bende gözlerim doldu ne denir bilemedim
Dünyaya sen ağır gelmiyorsun merak etme sadece ağır bir dönem atlatıyorsun insanlar senin acını deşmemek için görmezden geliyorlar o seni daha çok üzüyor
Annesiz kalmak Emin’im çok zordur babasız büyüdüm bende ama düşününce hayatta en önemli varlık anne...
Kardeşinin yaramazlığı da anne özleminden götürebiliyorsanız mutlaka psikolok ile görüşün daha fazla yıpranmasın duygusal olarak ve sende mutlaka destek al
Zamanla acılar geçmiyor ama sen onlarla başa çıkmayı öğreniyorsun oyüzden sabret
Allah annene de rahmet eylesin inşallah cennetten kavuşun birbirinize

Canım senin konularını biliyorum bizde yeni oldu eşimin babasını kaybettik yani yaşadığın şeyleri biliyorum yanlış anlama ama herkesin bu durum yüzünden sana extra ilgili olmasını bekleyemezsin gerçekten tedaviye ihtiyacın var bizde birbirimizle kaldık arayan soran bile yok ama kırıMıyoruz çünkü herkesin kendi hayatı var kimse bizim hayatımızdan biri eksildi diye uzun uzun yas tutmaz inan acını paylaşıyorum bu yaşta ağır bir yük ama en basiti hoca espriye güldü diyorsun ne yapsın adam ne alaka yani gerçekten senin bir tedaviye ihtiyacın var

Ağladığımı görmesine rağmen gülmesini anlayamadım..Yani ne bileyim sınıf ortamında olmasa bile en azından teneffüste gelip konuşabilirdi benimle ya da çok da neşeli bir ortam olmasını engelleyebilirdi,kendisinin de gülmesi bana düşüncesizce geliyo..
Bence de ihtiyacim var.Tesekkur ederim

sen agliyorsun diye herkes seninle ilgilenmez yada neşeli ortamı engellemez gelip neden ağladın demez sebep belli sürekli neden neden dedikçe daha çok yaran deşilecek bak konuştuklarim sana ağır gelebilir hakkını helal et ama herkesten çok fazla şey bekleme boyle olursa mutsuz olursun buda normal beklentin olmasın kimseden sen canın sıkılırsa konuşmak istersen anlam veremediğin bir şey olursa bana mesaj at birileriyle konuşmak içini dökmek iyi gelir

Hayır kesinlikle ağır gelmiyor farklı bir görüş duymak hoşuma gidiyor da denebilir
Ki yaptığımın çok yanlış olduğunun da farkındayım ama ben sadece biraz ilgi bekliyorum, hayatım boyunca değil de en azından bu süreçte yaptıklarımı alttan almak,yanımda kahkaha atmamak ya da benimle konuşup biraz daha iyi hissetmeme yardımcı olmak çok mu zor geliyor ki?? Yani sadece öğretmenim vs değil genel olarak yüz yüze olduğum insanlardan ilgi bekliyorum ha belki de fazla ilgi bunaltacak beni ya da acıyorlar mı falan diyeceğim ama bilemiyorum...Yazarım teşekkür ederim

Peki bir dakikalığına olsa hayal et bunu herkes seninle birlikte aynı duyguyu taşıyor tam da dediğin gibi bu sefer bana acıyorlar diyeceksin bak sende doğrusunu biliyorsun

Rabbim cennette kavuştursun. Bende annemi 19’umda kaybettim. Ve benim senin gibi akrabalarım yoktu yalnızca babam vardı. Sen kimseye muhtaç değilsin güzel kız. Sen sana yetmeyi öğreneceksin. Dimdik başını eğmeden ayakta durucaksın. Gün gelicek yanında en canın olanlar bile olmayacak ama sen kendini sevip bileceksin ki düşmeyeceksin. Zor zamanlar taze acın. Alışıyorr insan her zorluğa her yokluğa sakın sakın ümitsizliğe kapılma. 50 yaşına da gelsen kimse anlamıcak seni hayat bu çünkü. Biz erkenden büyümeye mecbur kalmış insanlarız. Belki daha şanslıyız belki de çok şanssız ama biz değerliyiz unutma.

Sakın öyle düşünme canım siz kardeşler bşr araya gelip bu durumu konusmalısınız. Baskalarında yemek yemege gerek yok .ablan 18 yasındaymıs ve sende 16 ikiniz el ele verip herşeyi yapabilirsiniz. Bence güçlü olun.kimseye eyvallahınız olmasın.evinizde makarna corba için ama mutlu olun . Karamsar olma sakın güçlü olmak sizin elinizde. Gece gece inanki yazdıklarına üzüldüm yani benim basıma böyle birşey gelse inanki elimden geleni yapardım millete eyvallah etmemek için

Bu ilgisizlik sana özel bir durum değil emin ol artık insanlar birbirine ilgi alaka göstermiyor nette sanalda geziniyor sen hassas bir dönemdesin artı ablamla senin yaşın gayet yeterli bazı şeyleri yapmak için otur konuş ablanla yemeğimizi evde yiyin getirmek isteyen eve getirsin annen varmış gibi davranın o küçük yavrunun size ihtiyacı var siz ablanla güzel. Bi düzen kurun ki baba evliliği düşünmesin

Kuzum başın sağolsun.
Baban da zor zamandan geçiyordur Eminim, o da eşini kaybetmiş, zaman ver biraz ona.
Öğretmenin de ortamı normalleştirmeye çalışmış belli ki.
Bugünleri atlatacaksın yavaş yavaş. Çok takılma diğer insanlara. Anneciğin senin üzülmeni istemezdi.

Senin avatarındaki miniği yerim ben ne kadar güzelsiniz öyle maşallah.
Hem kendin hem de özellikle kardeşim için uzman desteği gerekli. Özellikle kardeşin için babanla konuşmalısın. Ablanla birlikte konuşun hatta daha etkili olur.
Kardeşini kimseye ezdirme yengesi de olsa bağırma hakkına sahip değil.
Sen babaannen ve babana karşı hep böyle saygılı olmaya devam et.
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah...

Öncelikle cok başınız sağolsun. Ama neden kendini yalnız hissediyorsun ki baban ablan kardesin var. Hem aile apartmanında olmanız guzel bisey bence. Amcanlar babaanneler sana ve kardeslerine her türlü destek olurlar. Inan babaannen canından cok seviyodur seni ve kardeslerini.
Zaman zaman kardesine bagirsalar da yine de her ihtiyacinizda yaninizda olurlar diye dusunuyorum.

En azından kardesin icin guclu olmak zorundasın. O daha cok kucuk ve sana cok ihtiyacı olacak. En kisa zamanda cok guzel gunlerin olması dilegiyle :)

Canım benim zor bir dönemden geçiyorsun muhakkak.
Bu nedenle fazlaca hassassın her şeyi üzerine alınıyorsun.
Kardeşine bazen kızabilirler annen hayatta olsaydı yanlışlarda hatalarda zaman zaman kızmayacak mıydı?
Kötü niyetli olduklarını mı sanıyorsun?
İnan herkes tatlı tatlı iletişimle tüm sorunları çözmek ister ama öyle zamanlar olur.
Tatlı dil yetmez. Bazen de insanın ruh hali o kadar tahammüllü değildir.
Sadece senin ya da sizin değil hayata dair herkesin endişeleri var.
Sence de anlayışı herkes haketmiyor mu?

Bakış açını değiştirmeni öneririm.
Bir de ablan 18, sen 16 çok küçük sayılmazsınız.
İnternette çok güvenilir tarifler var o kadar açık anlatılıyor ki bence yemeklerinizi
kendiniz yapın, öğrenin en azından böylece daha çok kendi evinizde
çekirdek ailenizde daha mutlu hissedebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…