- 14 Eylül 2017
- 106
- 79
- 28
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
-
Ah kuzum hic agirlik olur musun sen dünya senin gibi iyi kalpli cocuklarimizla güzel canım benim başın sağolsun yasadiklarin zor biliyorum ama hayat devam ediyo kardeslerine babana sarıl tutun hayata zamanla acın hafifleyecek düzeniniz oturacak birakma kendini kardesin de daha bebek kimsenin bagirmasina musaade etme elinden geldigi kadar ilgilen ama once sen iyi ol öpüyorum seni güzel yüreginden
Sakın öyle bir şey düşünme Allah hayırlısını versin çok güzel ömrün olsun canım benim. Zamanla alışacaksın. Emin ol geçecek. Çok güçlü olacaksın hatta.
Canım benim sen her üzüldüğünde buraya yaz. Bi nebze de olsa rahatlarsın. Ablanla konuş. Ona sarıl, ağlayın beraber ve hep Yanyana olun. Böylece çok güçlü olacaksınız emin ol.Çok çok teşekkür ederim
Ama 3 ay oldu düzenimizin oluşması gerekmiyor mu gittikçe iyice bozuluyor
Ama çok yoruldum artık hiç gücüm yok insanlara karşı hep güleryüzlü olan ben oldum herkesi mutlu etmek istedim ama kimse dönüp de benim psikolojimi merak etmiyor
Ben o kardeşinin gülen yüzüne ölürüm ya kıyamam o melek daha ona bağıranlarıda kızanlarıda Allah bildiği gibi yapsınMerhaba
Önceki konularımı biliyorsunuzdur galiba biraz sık konu açıyorum buraya
Bilmeyenler için de özet geçeyim
Ben 16 yaşındayım, annemi kazada kaybettim üç ay olacak neredeyse.Üç kardeşiz.Biz bir aile apartmanında oturuyoruz babannemgil amcamgil ve bizim aile aynı kattayız.
Ben gerçekten her geçen gün yaşamaktan çok yorulduğumu hissediyorum. Kimse benim nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi hissedip hissetmediğimi sormuyor. Kimsenin umrunda değilim. Eskiden babam ilgi verirdi bize ama artık küçük kardeşimin aşırı şımarık olması sebebiyle onun da sinirleri bozuluyor.Daha yeni kardeşime bağırdı çok yüksek sesle ben de ne yapıyorsun baba diye ona bağırdım ama şuan pişmanım iyi yapmadım bence
Amcamın eşi var ben yenge olarak en çok onu seviyordum ama geçen o da kardeşime çok bağırdı ben de bir şey demedim ama korktum yani bir şey yapacak diye çünkü çok kötü bağırdıSonra da babanneme demiş ki "sonsuzgeceli benim bağırmama bozuldu suratını astı"
E ben nasıl bozulmayayım ki, ben kardeşimi emanetim olarak görüyorum. Evet çok şımarık bana ders bile çalıştırmıyor ama başkaları ona kızmasın istiyorum
Çok kötü hissediyorum ben annemi çok özlüyorum her geçen gün artık eksikliği daha bir çok belli olmaya başladı. Düzenimiz bozuldu bazen babannemgilde bazen kendi evimizde kalıyoruz yemekleri bazen amcamgilde yiyoruz vs.. Her şey çok karışık ben geçen seneyi çok özledim bazen hala rüya gibi geliyor her şey
Kimse beni umursamıyor kimse. Geçen gün derste hikaye yazacaktık sınıfta trafik kazaları ile ilgili hikaye yazanlar vardı benim de gözlerim doldu kitabı önüme koyarak kendimi gizledim sonra ağladım ama sessizce kimse fark etmedi. Dersin sonunda öğretmenim ağladığımı gördü benim durumumu da biliyor ama bir şey demedi. Sınıfta başka bir konudan bir espri yapıldı hoca bir de ona güldüKendimi o kadar yalnız hissettim ki. Aslında hissetmiyorum zaten çok yalnızım. Ben sadece biraz anlayış bekliyorum. Bir an önce üniversiteye geçeyim de kurtulayım buralardan istiyorum. Çok yalnızım kimsem yok işte. Eğer annem burda olsaydı kardeşimle o ilgilenirdi kimseye de yük olmazdık kimse de bağıramazdı. Ama artık herkese muhtacız. Hiçbir şey için kimseye muhtaç olmak istemezken artık en ufak bir şey için bile herkese muhtaç hale geldik. Kendimi çok ezik,kaybolmuş,yalnız hissediyorum.
Dersleri de anlayamıyorum. Derste soru soramıyorum hocaların bir kısmı tersliyor sorunca ben bunu anlattım dinlemedin mi diyorlarBence ben bu dünyaya çook ağırlık veriyorum
Çok çok teşekkür ederim..
Kardeşim gidiyor psikoloğa ama sadece psikolog istediğini yapmayın şımartmayın vs diyo ama yapıyoruz elimizde olmuyor çok ağlayınca bıkıyoruz
Ben rehber öğretmenimle konuşuyorum da psikoloğa gerek olsa beni yönlendirmez miydi?
Canim sen su anda cevrendeki birinin imtihanini kolay goruyosun cokta haklisin .oda 5 sene sonra zor bi imtihan gecirecek belki .bunu biz bilmiyoruz .allah bir anda herkese ayni zorlukta imtihan yasatmiyor ki.Herkes bir şeyle imtihan oluyor ama kimilerinin imtihanı çok kolayken kimilerininki çook çook zor
Evet keşke yanıma gelseydi.Çok mutlu olurdum.
Babamla öyle aşırı bir samimi ilişkimiz yok.Annemle her şeyimi paylaşırdım mesela ama babamla öyle değil.O zaten hala olayı atlatamadı bir de ben onu sıkmak istemem ki.
Canım senin konularını biliyorum bizde yeni oldu eşimin babasını kaybettik yani yaşadığın şeyleri biliyorum yanlış anlama ama herkesin bu durum yüzünden sana extra ilgili olmasını bekleyemezsin gerçekten tedaviye ihtiyacın var bizde birbirimizle kaldık arayan soran bile yok ama kırıMıyoruz çünkü herkesin kendi hayatı var kimse bizim hayatımızdan biri eksildi diye uzun uzun yas tutmaz inan acını paylaşıyorum bu yaşta ağır bir yük ama en basiti hoca espriye güldü diyorsun ne yapsın adam ne alaka yani gerçekten senin bir tedaviye ihtiyacın var
sen agliyorsun diye herkes seninle ilgilenmez yada neşeli ortamı engellemez gelip neden ağladın demez sebep belli sürekli neden neden dedikçe daha çok yaran deşilecek bak konuştuklarim sana ağır gelebilir hakkını helal et ama herkesten çok fazla şey bekleme boyle olursa mutsuz olursun buda normal beklentin olmasın kimseden sen canın sıkılırsa konuşmak istersen anlam veremediğin bir şey olursa bana mesaj at birileriyle konuşmak içini dökmek iyi gelirAğladığımı görmesine rağmen gülmesini anlayamadım..Yani ne bileyim sınıf ortamında olmasa bile en azından teneffüste gelip konuşabilirdi benimle ya da çok da neşeli bir ortam olmasını engelleyebilirdi,kendisinin de gülmesi bana düşüncesizce geliyo..
Bence de ihtiyacim var.Tesekkur ederim
sen agliyorsun diye herkes seninle ilgilenmez yada neşeli ortamı engellemez gelip neden ağladın demez sebep belli sürekli neden neden dedikçe daha çok yaran deşilecek bak konuştuklarim sana ağır gelebilir hakkını helal et ama herkesten çok fazla şey bekleme boyle olursa mutsuz olursun buda normal beklentin olmasın kimseden sen canın sıkılırsa konuşmak istersen anlam veremediğin bir şey olursa bana mesaj at birileriyle konuşmak içini dökmek iyi gelir
Peki bir dakikalığına olsa hayal et bunu herkes seninle birlikte aynı duyguyu taşıyor tam da dediğin gibi bu sefer bana acıyorlar diyeceksin bak sende doğrusunu biliyorsunHayır kesinlikle ağır gelmiyor farklı bir görüş duymak hoşuma gidiyor da denebilir
Ki yaptığımın çok yanlış olduğunun da farkındayım ama ben sadece biraz ilgi bekliyorum, hayatım boyunca değil de en azından bu süreçte yaptıklarımı alttan almak,yanımda kahkaha atmamak ya da benimle konuşup biraz daha iyi hissetmeme yardımcı olmak çok mu zor geliyor ki??Yani sadece öğretmenim vs değil genel olarak yüz yüze olduğum insanlardan ilgi bekliyorum ha belki de fazla ilgi bunaltacak beni ya da acıyorlar mı falan diyeceğim ama bilemiyorum...Yazarım teşekkür ederim
Sakın öyle düşünme canım siz kardeşler bşr araya gelip bu durumu konusmalısınız. Baskalarında yemek yemege gerek yok .ablan 18 yasındaymıs ve sende 16 ikiniz el ele verip herşeyi yapabilirsiniz. Bence güçlü olun.kimseye eyvallahınız olmasın.evinizde makarna corba için ama mutlu olun . Karamsar olma sakın güçlü olmak sizin elinizde. Gece gece inanki yazdıklarına üzüldüm yani benim basıma böyle birşey gelse inanki elimden geleni yapardım millete eyvallah etmemek içinMerhaba
Ben 16 yaşındayım, annemi kazada kaybettim üç ay olacak neredeyse.Üç kardeşiz.Biz bir aile apartmanında oturuyoruz babannemgil amcamgil ve bizim aile aynı kattayız.
Ben gerçekten her geçen gün yaşamaktan çok yorulduğumu hissediyorum. Kimse benim nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi hissedip hissetmediğimi sormuyor. Kimsenin umrunda değilim. Eskiden babam ilgi verirdi bize ama artık küçük kardeşimin aşırı şımarık olması sebebiyle onun da sinirleri bozuluyor.Daha yeni kardeşime bağırdı çok yüksek sesle ben de ne yapıyorsun baba diye ona bağırdım ama şuan pişmanım iyi yapmadım bence
Amcamın eşi var ben yenge olarak en çok onu seviyordum ama geçen o da kardeşime çok bağırdı ben de bir şey demedim ama korktum yani bir şey yapacak diye çünkü çok kötü bağırdıSonra da babanneme demiş ki "sonsuzgeceli benim bağırmama bozuldu suratını astı"
E ben nasıl bozulmayayım ki, ben kardeşimi emanetim olarak görüyorum. Evet çok şımarık bana ders bile çalıştırmıyor ama başkaları ona kızmasın istiyorum
Çok kötü hissediyorum ben annemi çok özlüyorum her geçen gün artık eksikliği daha bir çok belli olmaya başladı. Düzenimiz bozuldu bazen babannemgilde bazen kendi evimizde kalıyoruz yemekleri bazen amcamgilde yiyoruz vs.. Her şey çok karışık ben geçen seneyi çok özledim bazen hala rüya gibi geliyor her şey
Kimse beni umursamıyor kimse. Geçen gün derste hikaye yazacaktık sınıfta trafik kazaları ile ilgili hikaye yazanlar vardı benim de gözlerim doldu kitabı önüme koyarak kendimi gizledim sonra ağladım ama sessizce kimse fark etmedi. Dersin sonunda öğretmenim ağladığımı gördü benim durumumu da biliyor ama bir şey demedi. Sınıfta başka bir konudan bir espri yapıldı hoca bir de ona güldüKendimi o kadar yalnız hissettim ki. Aslında hissetmiyorum zaten çok yalnızım. Ben sadece biraz anlayış bekliyorum. Bir an önce üniversiteye geçeyim de kurtulayım buralardan istiyorum. Çok yalnızım kimsem yok işte. Eğer annem burda olsaydı kardeşimle o ilgilenirdi kimseye de yük olmazdık kimse de bağıramazdı. Ama artık herkese muhtacız. Hiçbir şey için kimseye muhtaç olmak istemezken artık en ufak bir şey için bile herkese muhtaç hale geldik. Kendimi çok ezik,kaybolmuş,yalnız hissediyorum.
Dersleri de anlayamıyorum. Derste soru soramıyorum hocaların bir kısmı tersliyor sorunca ben bunu anlattım dinlemedin mi diyorlarBence ben bu dünyaya çook ağırlık veriyorum
Kuzum başın sağolsun.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?