Gerçekten yaşamak istemiyorum artık

Sen kimseyi düşünmeden derslerine odaklan. Madem üniversite istiyorsun kimse umrunda olmayacak.
Kardeşine de yüz verme.
İyilik yapayım derken daha da kötülük yapıyorsunuz.
Kendi evinizde kendinize yetebilirsiniz. Peynir ekmek dahi olsa evinizde yiyin.
Kimseye muhtaç olmayın. Değilsiniz zaten.

Hepinize teşekkür ederim tek tek cevap veremedim geneline çok özür dilerim.

Hayatta herkesin imtihanının olması bizim eşit olduğumuz anlamına gelmez ki Küçücük şeyleri dert eden biriyle benim dert ettiğim şey bir değil, ya da benim dert ettiğim şeyle evi barkı olmayan birinin dert ettiği şey de bir değil...Kimilerinin imtihanı çok zor işe adaletsizlik bu. Allah herkese dayanabileceği yük verirmiş diyorlar ama bu kadar güçlü olmayı ben istemedim.

Diğer bir konu da evet kimse benim derdimle üzülmek zorunda değil,ama yaşça benden büyük olan biri neden ağladığımda yanımda olmaz? Ya da ne bileyim o kadar akrabam var birisini bile neden halimi hatırımı sormuyor?

Ahh güzelim kıyamam ben sana ya. Kardeşine çağrıldığında kimse kardeşime bağıramaz sakince uyarın bana söyleyin ben sakinleştiririm onu de. Cidden de yengenin bu derece şiddetli bağırması hiç olmamış. Kardeşin de anne yokluğunu hissediyor hepiniz ana kuzusunuz sevgiye ilgiye ihtiyacınız var. İnsan annesi olmadığı anda büyür canım sizin hikayeniz de böyle yazılmış hızlıca büyümek zorunda kalacaksınız. Bu günlerde geçecek yüreğin hafifleyecek yaşayacağın çok şey var daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…