GERÇEKTEN YORULDUM

Asla dalga gecmiyorum.

Neden sürekli aynı konuyu açıyosunuz ozmn karnınız şişti diye hamilesinizmi dememizi bekliyosunuz zaten tekrar konu açmak yasak değilsiniz dedik bitti olay neden bu inat?
ya neden biliyo musun çünkü rahim bölgemde bişeyler attığını hissediyorum. korku işte. neyse kusura bakmayın ya.

Evet fazla takıntı oldu aslında tam geçmişti ağrılar hastane vs hayatin akışına kapilmistim da bu şişlik olunca yine korkmaya başladım

Bunlar psikolojinizin size oynadğı oyunlar
o kadar teste rağmen çıkmamış üstüne bir de ameliyat olmuşsunuz yine de hamile olduğunuzun farkedilmemesi mümkün olabilir mi Lütfen artık mantılı düşünmeye çalışın
7-8 ay böyle diken üstünde geçer mi Size yazık
Ne olursa ikna olursunuz mesela Gerçekten soruyorum şunu yapınca ikna oluryum dediğiniz şeyi yapın ve artık kendinizi hamile olmadığınıza inandırın

aslında dediğim gibi tam inanmistim bu siskinligim gectigi zaman Allahın izniyle inanicam

Korkmayın..
Benim midem yani karnım öyle şişiyor ki gazdan herkes hamile sanıyor.

2 ayda ne karnı yahu, öyle bir bebek var mı?
Geçirdiğiniz operasyona tepki vermiştir vücudunuz.

valla ben de senin bu paranoyaklığından yoruldum seni tanımadan. Allah çevrendekilere sabır versin...

2 aylık hamilelikte karın şişmez.Ayrıca ameliyatta bu belli olurdu.Ek olarak test yaptırmışsınız negatif.Bu kadar korkuyorsanız ayrıca girmeyin ilişkiye sevişmeyin ya.

Ben medikal uzman degilim ama bagirsak operasyonlari cok tehlikelidir ve ciddiye alinmalidir.Once derhal bir bagirsak uzmanina gorunun ve apandisit cevresinde bir travma olup olmadigini test etsinler, onu derhal yaptirin.

Sisligin ikinci nedeni ilk hafta ameliyattan dolayi olan gazdir, onun icin cok ciddi bir yuruyus programi yapmazsaniz bagirsak harekete gecemeyebilir ve gaz durumu meydana gelir. Eger antibiyotik almissaniz yararli bakteri iceren yogurtlar yemeniz ve bagirsaklarinizin flora ve electrolyte dengesini yenilemeniz gerekebilir.

Ucuncusu aktif bir miyom ameliyat sonrasi rahimde birden buyume moduna girmis olabilir, bu ani sisliklere yol acar, hamile gibi sisersiniz. derhal bir jinekologla ultrason yaptrip bu olasiligi arastirin.

Sizin psikiyatrist degil doktora ihtiyaciniz var.

dikkate alıp ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bende bir psikiyatriste ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum çünkü ilaçlar olmadan da korkularimdan uzaklasabilirim. Ki dediğim gibi sadece bu şişlik beni rahatsız ediyor bir kaç saat içinde hastaneye gidicem inşallah bu sefer ilgilenirler ve gerekli açıklama ya da tedavi yapılır tekrar teşekkür ederim. hayırlı akşamlar

Gecmis olsun bu arada.

Rezene çayı içmeyi deneyin o halde. Bir de bol bol yürüyüş.

Bukadar korkacağına bi jinekoğa gitsen bizden daha yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…