GERÇEKTEN YORULDUM

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Oncelikle merhaba. Kızlar 2 ay önce bi ilişki yasamistim. Üstüne ilaçlarla vs stres ile korku ile 2 kere adet oldum defalarca kan testi yaptırdım hersey negatif tamam buraya kadar herşey normal. Sonra karnim sis gibi hissetmeye başladım ve cok fazla karın ve Kasık ağrım olmaya başladı 4 gece acile gittim sürekli gaz vs dediler 5 gün apandisit diye apar topar ameliyat oldum. Ameliyattan çıktıktan sonra kendime geldim vs uyudum uyandım sabah bir baktım karnim davul gibi doktora söyledim tuvalete çıkınca geçer dedi neyse 1 gün oldu yok 2 gün oldu yok bu sırada hala hastanedeydim. Afedersiniz en son lavman yapıldı yine yok akşamına bir lavman daha yine olmadı. Neyse doktor beni birsey yok yürüyüş yap diye taburcu etti. Bugün ameliyattan sonra 4. gün az da olsa tuvalete çıkıyorum fakat karnimdaki şişlik hala ayni sanki aksine büyüyor. ACABA? diyorum. 2 ay önceki ilişki ile alakali bir durum olabilir mi? bu olaya çok kafamı takmistim zaten. Böyle bişey olabilir mi kızlar? apandisit ameliyatı olup da böyle şişlik yaşayan oldu mu? Hamilelik olabilir mi? Allah korusun..

Hamilelik olsa ameliyat olurken belli olmazmiydı bilmiyorum ama icinde suphe varsa bi jinekologa git. Cok gecmis olsun

Bence de gebe değilsin bu belirtilerden gebelik olduğu anlamı çıkmaz ama en iyisi kan testi yaptırmak.

Iki aylık hamilelikte karın şişmez

Ameliyat öncesi de gebelik testi yapılır rutin

Söyleseydin doktora baksaydı
canım yaptılar ameliyattan önce de hep 0.10 çıkardı 2 çıktı bu sefer. Hala da ağrılarım var. Akşam yine bi gidiyim diyorum hastaneye ama doktor da pek ilgili degil ki taburcu olurken bile ağrım var dedim dokundu karnima birsey yok deyip taburcu etti sagolsun

ne hamilesi ya gazdır o gaz karın içi ameliyat olmuşsun

sezaryandan sonra benimde karnım acayip şişmişti bağırsak düzenleyici şurup verdiler geçti

Ben hamile olduğunuzu sanmıyorum ama yine de içiniz rahat etsin isterseniz her şey basit bir kan testine bakar. Geçmiş olsun bu arada. Bu kadar strese sokmayın kendinizi.

Testler, regl olmalar sizi inandıramamış, tamam. Peki doktor hamile olmadığınızı söylemedi mi? Doktorun yok dediği şeye biz olabilir diyecek değiliz ya. =) Doktora güvenmiyorsanız, başka bir doktora gidin ve bu işi kafanızda sonlandırın artık. Çünkü Ekim sonunda da aynı konuyu açmışsınız. Demek ki bu feci bir takıntıya dönüşmüş. İkinci doktordan sonra da devam ederse, bir psikologa görünün bence. Yoksa 7 ay daha bu takıntıyla yaşayıp gideceksiniz.

:) sen biliyosun zaten korkularımı önceki konularimda da yazmistin. Gaz ise de onerebilecegin bir yöntem var mı
seni hatırlamadım fakat bence gazdır boşuna kuruntu yapıyorsun ,doktora git bağırsak düzenleyici şurup verirler iner şişlik

Evet fazla takıntı oldu aslında tam geçmişti ağrılar hastane vs hayatin akışına kapilmistim da bu şişlik olunca yine korkmaya başladım

Arkadaş nerdeyse her hafta hamilemiyim diye konu açmaktan yorulmadınmı? her konu açışındada yazmış arkadaşlar hamile falan değilsin hamile kadına söylemeden ameliyatmı edilir kafa buldugunuzu düşünmeye başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…