teşekkür ederim canımHamilelik olsa ameliyat olurken belli olmazmiydı bilmiyorum ama icinde suphe varsa bi jinekologa git. Cok gecmis olsun
canım yaptılar ameliyattan önce de hep 0.10 çıkardı 2 çıktı bu sefer. Hala da ağrılarım var. Akşam yine bi gidiyim diyorum hastaneye ama doktor da pek ilgili degil ki taburcu olurken bile ağrım var dedim dokundu karnima birsey yok deyip taburcu etti sagolsunIki aylık hamilelikte karın şişmez
Ameliyat öncesi de gebelik testi yapılır rutin
Söyleseydin doktora baksaydı
ne hamilesi ya gazdır o gaz karın içi ameliyat olmuşsunOncelikle merhaba. Kızlar 2 ay önce bi ilişki yasamistim. Üstüne ilaçlarla vs stres ile korku ile 2 kere adet oldum defalarca kan testi yaptırdım hersey negatif tamam buraya kadar herşey normal. Sonra karnim sis gibi hissetmeye başladım ve cok fazla karın ve Kasık ağrım olmaya başladı 4 gece acile gittim sürekli gaz vs dediler 5 gün apandisit diye apar topar ameliyat oldum. Ameliyattan çıktıktan sonra kendime geldim vs uyudum uyandım sabah bir baktım karnim davul gibi doktora söyledim tuvalete çıkınca geçer dedi neyse 1 gün oldu yok 2 gün oldu yok bu sırada hala hastanedeydim. Afedersiniz en son lavman yapıldı yine yok akşamına bir lavman daha yine olmadı. Neyse doktor beni birsey yok yürüyüş yap diye taburcu etti. Bugün ameliyattan sonra 4. gün az da olsa tuvalete çıkıyorum fakat karnimdaki şişlik hala ayni sanki aksine büyüyor. ACABA? diyorum. 2 ay önceki ilişki ile alakali bir durum olabilir mi? bu olaya çok kafamı takmistim zaten. Böyle bişey olabilir mi kızlar? apandisit ameliyatı olup da böyle şişlik yaşayan oldu mu? Hamilelik olabilir mi? Allah korusun..
tekrar yaptiriyim Allah kısmet ederse yarın bi. Sağol cevap için canımBence de gebe değilsin bu belirtilerden gebelik olduğu anlamı çıkmaz ama en iyisi kan testi yaptırmak.
:) sen biliyosun zaten korkularımı önceki konularimda da yazmistin. Gaz ise de onerebilecegin bir yöntem var mıne hamilesi ya gazdır o gaz karın içi ameliyat olmuşsun
Sağol canım ya :)Nasıl bi inanç sendeki hala hamileyim sanıyorsun..
3,5 numara şiş ve bebek yünü alıp patik örmeye başla ozaman..
Doğum yaza denk gelir..patikleri ufacık yapma..
seni hatırlamadım fakat bence gazdır boşuna kuruntu yapıyorsun ,doktora git bağırsak düzenleyici şurup verirler iner şişlik:) sen biliyosun zaten korkularımı önceki konularimda da yazmistin. Gaz ise de onerebilecegin bir yöntem var mı
Evet fazla takıntı oldu aslında tam geçmişti ağrılar hastane vs hayatin akışına kapilmistim da bu şişlik olunca yine korkmaya başladımTestler, regl olmalar sizi inandıramamış, tamam. Peki doktor hamile olmadığınızı söylemedi mi? Doktorun yok dediği şeye biz olabilir diyecek değiliz ya. =) Doktora güvenmiyorsanız, başka bir doktora gidin ve bu işi kafanızda sonlandırın artık. Çünkü Ekim sonunda da aynı konuyu açmışsınız. Demek ki bu feci bir takıntıya dönüşmüş. İkinci doktordan sonra da devam ederse, bir psikologa görünün bence. Yoksa 7 ay daha bu takıntıyla yaşayıp gideceksiniz.
sağlık ocağına gittim bugün pansuman için ordakiler de ameliyatı yapan doktorla görüş en doğru bilgiyi o verir diyor canım ya.Doktordan memnun degilsen baska bir doktora ya da hastaneye git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?