Gereksiz bir sorun

Anne bana cocuk gezince foto gececek 4. Kisi olmuyo genelde ve selfieye basvuruluyo oda kafalari aliyo sadece malum. Bence bir selfie stick alin kuzene azcik daha geriden ceksin fotolari, belki bi rahatlama gelir sizede

Beğenmiyorsan beğenme.

:KK48: Beğenmiyorum haklısın beğenmemeyim. İnsanlar anlamadı, sadece kuzenim değil, ileti tarzına sinir olduğum insanlar var. Sürekli çocuğunun fotoğrafını paylaşan, veya farklı konulara ilişkin günde 7 8 ileti paylaşan, ya da ona buna atarlı laflar yazan. Onları zaten anasayfamdan çıkardım, bu kişiyi yanlış anlayacak diye çıkaramıyordum ama çıkardım şimdi. Ne düşünürse düşünsün

Anne bana cocuk gezince foto gececek 4. Kisi olmuyo genelde ve selfieye basvuruluyo oda kafalari aliyo sadece malum. Bence bir selfie stick alin kuzene azcik daha geriden ceksin fotolari, belki bi rahatlama gelir sizede

:KK70::KK70::KK70: Evet bu da bir çözüm olabilir, hayatım şuradayız buradayız diye de yazmıyor ki. Bak sadece 3 kafa düşün biraz da kıyafetleri değişsin. Ne bileyim bana saçma geliyor ve görünce öf yine mi diyorum yani. Belki de bakış açılarımız farklıdır, ben bir yere gidince kendimden ziyade etrafı çekerim. Başkasının fotoğraflarında da vesikalık gibi kafa fotoğrafları değil, etraf ilgimi çekiyor.

Ben de yeni foto cekindikçe iki kafalı resim koyarım ama hiç bekar arkadaslarım ya da bosanmıs arkadaslarım kıskann die düşünmem

Ee bir zamanlar ben de bekardim
Siz farklı düşünüyorsnuz bence biraz

Ben de yeni foto cekindikçe iki kafalı resim koyarım ama hiç bekar arkadaslarım ya da bosanmıs arkadaslarım kıskann die düşünmem

Ee bir zamanlar ben de bekardim
Siz farklı düşünüyorsnuz bence biraz

Tatlım ben kıskandırmak için yapıyr demedim, niye kıskandırmak için yapsın? Öyle olsa başka şeylerde de hazımsızlık gösterir. Sadece vesikalık gibi fotoğrafını iki üç haftada bir görmek ve beğenmek baydı beni.

Aslında sorun değil ama sinirlendiğim birşey var. Bir kuzenim var, genel itibarıyla soğuk bir insan. Kendi dünyasında yaşıyor. Kendisi, kocası, çocuğu. Başka şeylerle ilgisiz. İki üç haftada bir muhakkak kocası ile fotoğrafını paylaşır. Bir aktivitesini paylaşsa beğeneceğim de sürekli iki kafa, ya da üç kafa. Ne anlıyor bilmiyorum, o da öyle mutlu oluyor demek ki. Başkasının gönderdiği birşeyi de beğenmez.

Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi :KK59: ama valla evli olsam direkt ana sayfadan çıkaracağım, sırf bekarım diye beğeniyorum.
bir tik yap ne olacak ne sacma seyler begeniyoruz o da ciksin arada belkide o sen begeniyorsun diye gicik oluyordur.hatta yorum filan yap belki rahatsiz olurda seni arkadaslikdan cikarir :))):halay:

Yani İlahi konu sahibi ya şimdi sen bunu ciddi ciddiiiiii oturup düşündün mü ?
Bak ben sana bişey diyim mi böyle boş şeylerle kafanı doldurma ciddiyim Boşver milleti Can'ın istemiyorsa beğenme zorunluda değil zaten

Bence kuzeninizin beğenilmek yada sizi kiskandirmak yada takip edilmek gibi bir istegi olsa gittigi yerleri paylaşır o uc kafayi paylasarak ben hayatimdan mutluyum pozu veriyor yani bence sizin farkinzda bile değildir mutemelen bence bos birseyi dert etmissiniz

:KK70::KK70::KK70: Evet bu da bir çözüm olabilir, hayatım şuradayız buradayız diye de yazmıyor ki. Bak sadece 3 kafa düşün biraz da kıyafetleri değişsin. Ne bileyim bana saçma geliyor ve görünce öf yine mi diyorum yani. Belki de bakış açılarımız farklıdır, ben bir yere gidince kendimden ziyade etrafı çekerim. Başkasının fotoğraflarında da vesikalık gibi kafa fotoğrafları değil, etraf ilgimi çekiyor.
Bence sen millete hava atmaya çalışıyon bak burayada gittim buraya da

Allah iste tam olarak bunlari dusunup dert edecek kadar bos vakit vermesin kimseye.

Ya o degil de etrafimda tanidigim herkesin kucuklu buyuklu sorunlari var. En sorunsuz dedigim insanin bile meger hemoroidi varmis. Yani cidden nasil dusunup akil edebildiniz bunlari. Bu kadar gamsiz nasil olunuyor?

Allah iste tam olarak bunlari dusunup dert edecek kadar bos vakit vermesin kimseye.

Ya o degil de etrafimda tanidigim herkesin kucuklu buyuklu sorunlari var. En sorunsuz dedigim insanin bile meger hemoroidi varmis. Yani cidden nasil dusunup akil edebildiniz bunlari. Bu kadar gamsiz nasil olunuyor?

:KK70::KK70:Evet galiba bir ben gıcık oluyorum insanların facebook paylaşımlarına. Anasayfaya bakıyorum, saçma sapan iletileri düzenli olarak gönderenleri yok ediyorum gözümün önünden

:KK70::KK70:Evet galiba bir ben gıcık oluyorum insanların facebook paylaşımlarına. Anasayfaya bakıyorum, saçma sapan iletileri düzenli olarak gönderenleri yok ediyorum gözümün önünden

Bak hoslanmadigin seyler olabilir gayet normal ama bundan sonraki paylasimlarini gormeme, hatta tamamen engelleme imkani varken bunu kafaya takmak niye...

Back
X