Gereksiz bir sorun

Aslında sorun değil ama sinirlendiğim birşey var. Bir kuzenim var, genel itibarıyla soğuk bir insan. Kendi dünyasında yaşıyor. Kendisi, kocası, çocuğu. Başka şeylerle ilgisiz. İki üç haftada bir muhakkak kocası ile fotoğrafını paylaşır. Bir aktivitesini paylaşsa beğeneceğim de sürekli iki kafa, ya da üç kafa. Ne anlıyor bilmiyorum, o da öyle mutlu oluyor demek ki. Başkasının gönderdiği birşeyi de beğenmez.

Şimdi ben artık bu kuzenimin gönderdiği kafa fotoğraflarını beğenmek istemiyorum, ama diğer akrabaların iletilerini beğenirken bununkini beğenmemem kıskanıyor konumuna düşürür mü beni diye de beğenmek zorunda kalıyorum. Çünkü o evli, ben evli değilim. Yani allah başka dert vermesin tabi :KK59: ama valla evli olsam direkt ana sayfadan çıkaracağım, sırf bekarım diye beğeniyorum.
Acaba kendisi kocası ve çocuğuyla kendi dünyasında yaşayan bir insan,sosyal medyada sen kimi beğenmişsin beğenmemişsin diye takip ediyor mudur sence.
Şimdi evli olmayanlar,evli olanların resimlerini beğenirse kıskanç değil,beğemezse kıskanç mı oluyor.
Ya da evlenince bir güç kuvvet mi geliyor da ana sayfandan o zaman çıkaracaksın.O da başkasının gönderdiği bir şeyi beğenmiyormuş (bak bunu da sen takip etmişsin)
Hayattaki herşeye anlam yüklemeyin.Herkes istediğini paylaşır.Hoşuna giderse beğenirsin hoşuna gitmezse beğenmezsin.

Ben hoşuma gitmeyen gönderiyi beğenmem neden mecbur hissediyorsun ki?
Ayrıca vücudundan hoşnut değildir ondan kafalarını koyuyordur ya da gezip tozmuyordur herkesin kendi tercihi.
Sevdiğim bir arkadaşım var bebeği oldu fotolarını koyar beğenirim ama zamanla abarttı bebeğim yemek yerken, ilk oyuncağıyla oynarken, kakasını yaparken vs diye paylaşım yapmaya, beğenmedim bu durumda kıskanmış mı oluyorum? Yoo. Kim sorgulayabilir ki kimene.

sizee zararıı var mı yok... kendi halinde eşi çocuğuyla mutlu sizene yani bundan ne bu kıskançlık niye böle kötü niyetlisinz baya yer etmiş ki burayada yazmışsınız begenip begenmediğiniz çokta umrunda değildir bence

şimdi şöyle ki.. facebooku ilk kullandığım zamanlarda akrabaların resimlerini beğenmek zorunda hissediyodum kendimi. tabii zamanla bu his geçti. kendimi mecbur hissetmiyorum artık. her beğenmediğimiz resim için kıskanç addedilirsek ohooo herkes kıskanç o zaman :) ben de aynı şekilde 7/24 kocam ben aşkımız modunda paylaşım yapan bir arkadaşımı anasayfamdan çıkardım, dolayısıyla görmüyorum artık. yani kız boşansa ikinciye evlenip ondan da çocuk yapsa haberim olmucak, o derece:KK70:

Bence birazcık kıskanmışsınız.Kadın ne güzel kendi dünyasında yaşayan ,kimseyi takmayan ,kendine ait sakin bir hayatı olan birisi.
Beğenmek istemiyorsanız beğenmeyin,bu tarz bir kadının kafasına takacağını düşünmüyorum

Back
X