Gereksiz elestiri, vasat ve siradan oldugumun vurgulanmasi.

Hayır direkt mesafe koyun ne gerek var size olumsuz enerji aşılayan insanla aynı masada oturmaya,konuşmaya,selamlaşmaya her kim olursa olsun bile bile size kusur bulmaları resmen çekememe ve kusur bulma çabası sizi manipüle etme çabasında olduklarını gösterir hayat felsefem şu oturduğumda pozitif enerji vermiyorsa gereği de yoktur net.
 
Aay tatlım ıste etraf fesatlarla dolu onlara neymıs senın makyaj tarzndan bence azcık laf sok nıye ben yanınızdayken cıkın hıssetgnz ıcın mı benım mayajmı dert ettınız de mesela... ama genel olrk kafana takma
 
Ilgi çekici ve guzelsen bunlar çok normal .
Güzele güzel denildiğini çok az duyarım .
Genellikle aşağılamaya çalışırlar ' yok yea neresi güzel şurası cirkin burası böyle ' derler.
Benimde çevremde var böyle tipler ama ben kendime güvendiğim için güzel oldugumu bildigim icin gülüp geçiyorum :)
 
Böyle şeylere takılmak size zarar verir. Boşverin söylesin geçsin.

Herkesin yetenekleri farklıdır bu normal. Ben kitaptan okuyup konu üzerine konuşarak öğrenirken arkadaşım not çıkarıp okuyarak öğrenir mesela. Ikimiz de farklıyız ve bunu birbirimize laf sokmak, sonra üzülmek yerine avantaja çevirip birlikte çalışıyoruz. (Kitabı okuruz ben anlatırım o tekrar notlarını çıkarır son tekrarı yaparız misal) Çevrenizde böyle insanlar bulundurmaya bakın.

Yoksa eleştire eleştire gerilim yaratan insanlarla uzun süreli ilişkiniz olsa ne işe yarayacak? Ya duymayın ya da çevrenizi değiştirin.
 

Evet galiba kendine guven eksikliginin disa vurumu olabilir kizlarda


Dediklerini yaptirmaya calisanlar var, ozellikle bir istegi oldugunda selam vermeden direkt konuya girip mesaj da atiyorlar. Bu daha guzel bak bundan ye/ic, bu gomlegin yakasini boyle yap, far degil eyeliner kullan gibi. Hadi bu kadari tolere edilebilir belki ama davranislarima karisilmasi itici. Bir de birkac yas buyuk kizlarin ablalik taslamasina dayanamiyorum.
Sevgilisi olanlarin bak senin yok, tercih edilmiyorsun, begenilmiyorsun imalariyla suslu mutluluk temali hikayelerini dinlemezsem de kiskanc oluyorum
 

Cok guzel bir arkadaslik iliskisi

Ben beraber calismayi denedim. Not, kitap neyim varsa ortaya doktum. Gayet de motive edici ve olumlu davrandim ama notlar aciklandiktan sonra eskisi gibi olamadik. Bir arkadasimla not konusunda hic sorunum olmadi ama surekli ne kadar guzel/imrenilen/ozguvenli/moda konusunda muhtesem oldugundan bahsetmesinden bikmistim

Sanirim ben tahammulsuzum.
 

Biri benimle ilgilense bozuluyorlar, hemen ilgi cekmeye calisiyorlar. Sen vasat guzellikte bir insansin temali konusmalari da sikca duyuyorum. Galiba onlara guzel geliyorum ve rahatsizlik veriyorum.

Gercekten vasat olan cok guzel oldugunu iddia edince karsi cikmiyorlar ama. Birbirlerine hep iltifatlar

Gulup gecmek derken gercekten yuzlerine gulup komigime gitmis gibi davranmayi deneyecegim
 
Herkesin tahammülsüz olduğu noktalar vardır elbette. Ben ilgimi çekmeyen konuyu kapatmanın yolunu bulurum. Çok takılıyorsunuz.
 
Albenin yüksek demek ki güzelim:)
 
Herkesin tahammülsüz olduğu noktalar vardır elbette. Ben ilgimi çekmeyen konuyu kapatmanın yolunu bulurum. Çok takılıyorsunuz.

Evet haklisiniz. Cevap vermeyip gecistirince de pasif davrandim, ezik ezik durdum, agzim laf yapmiyor diye icim icimi kemiriyor
 
Evet haklisiniz. Cevap vermeyip gecistirince de pasif davrandim, ezik ezik durdum, agzim laf yapmiyor diye icim icimi kemiriyor
Niye ezik olasınız bunu söylediğin şeyle ilgilenmiyorum edasıyla yaparsanız hiç sorun kalmaz. Kimsenin boş boş övünmelerini dinlemek zorunda değilsiniz.
 
Bu durumlari çok iyi bilirim :))) mahsus başkalarını overler sana biraz güzel giyin kötü kötü bakarlar cevap verirsen kizdigin belli olur tam tersi gul geç hatta kendine daha da özen göster catlasinlar :)))
Bi de kendi güzelliğinin farkında ol ozguvensiz görünme :)
 
Niye ezik olasınız bunu söylediğin şeyle ilgilenmiyorum edasıyla yaparsanız hiç sorun kalmaz. Kimsenin boş boş övünmelerini dinlemek zorunda değilsiniz.

O edayla yapiyorum hatta umrumda degilsin, arkadas da degiliz temali bakis bile atiyorum Sonra da gidip ders calisiyorum zaten.
 
Lütfen farkına var umursama kimseyi bak bir iki kişi olsa sende birşey var derim ama bu kadar sana yön verilmeye çalışılması yorum yapılması senin algılarına ve beynine hükmetmeye çalıştıklarının göstergesi kimseden "çok güzelsin" diye bir iltifat almana gerek yok her insan özel ve güzeldir kendini sev düşüncelerin değişir:)
Galiba, hic de kendime cok albeniliyim demedim bugune kadar.

Tesekkur ederim
 

Ay duymaya ihtiyacimin oldugu seyleri duyuyorum

Tam da boyle oluyor valla. Bir de agir boy kompleksleri var sanirim,bana da bulastirmalarindan korkuyorum.

Ozguvensiz saniyor olabilirler, bir de kendi halimde takiliyorum ya satasmakta sakinca gormuyorlar

Hicbir zaman ozguven patlamasi yasamadim ya da yasayamadim
 
Bende sessiz sakin yapiya sahibim o yüzden insanlar çok rahatlıkla laf söyleyebiliyor ama ben artık herkese mesafeli duruyorum yani o rahatlığı vermiyorum kimseye.
Dedigim gibi gerçekten güzele kimse kolay kolay güzel demez :)
 
Kimsenin kimseyi eletirmeye hakki yok.sen beni eelestiriyorsunda kime gore ekndine gore senin dedigini yapsam bir baskasi yine elestirecek.
Seni elestireni sende elestir hic ezik durma
 

Erkeklerden aliyorum bu iltifatlari aslinda. Tabii ben ovunc kaynagi olarak kullanmadigim icin bilmiyor bizim kizlar

Cok tesekkur ederim. Kendime daha pozitif ve yapici yaklasicam.
 
Erkeklerden aliyorum bu iltifatlari aslinda. Tabii ben ovunc kaynagi olarak kullanmadigim icin bilmiyor bizim kizlar

Cok tesekkur ederim. Kendime daha pozitif ve yapici yaklasicam.
Ne mutlu bizlere aşılayabikdiysek kendinin farkına var son kez diyorum gül geç sen her halinle güzelsinnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…