Gereksiz elestiri, vasat ve siradan oldugumun vurgulanmasi.

Bende sessiz sakin yapiya sahibim o yüzden insanlar çok rahatlıkla laf söyleyebiliyor ama ben artık herkese mesafeli duruyorum yani o rahatlığı vermiyorum kimseye.
Dedigim gibi gerçekten güzele kimse kolay kolay güzel demez :)

Ben de sessiz hem de fazla saygiliyim sanirim. Hirslarini alana kadar ugrasiyorlar.

Okul disinda cok mesafeliyim de yillardir beraber okudugum insanlar kendiliginden samimi oluveriyor. Icinden cikamadim, dediginiz gibi bosverecegim :D

Ama 7 cm daha kisa oldugumu kabul etsem neden mutlu olacaklar orasini bosveremem :KK53:

Kimsenin kimseyi eletirmeye hakki yok.sen beni eelestiriyorsunda kime gore ekndine gore senin dedigini yapsam bir baskasi yine elestirecek.
Seni elestireni sende elestir hic ezik durma

Ne bileyim sanki elestirsem daha kotu bi durum basima gelir diye korkuyorum. Zaten nazardan da korkuyorum.

Ama artik o kadar da tepkisiz kalmayacagim ;)

Benim bi konum var geçmişten. Arkadaşım bana eşini sevmiyosun diyo :-) onlar büyük aşk yaşıyomuş bizimki öylesine ilişkiymiş :-)

Bir iki tane okuldan benim 3 kere söküp takıcağım kadar düz iki arkadaşım bir iki kere yaptığım bişeyi eleştirmişti neydi hatırlamıyorum ama bi eleştiriydi yani hemde yersiz hemde sormadığım halde hemde fikir beyan etmelerini hiç gerektirmeyen çok kişisel bi konuda burun kıvırma tarzı. Karşılığını çok sert verdiğim için bir daha yapamadı o arkadaş. O öyle yorum yapınca bende ''sen benim kaynanam falansın heralde pardon da yani amma yorum yaptın sus'' demiştim. Bi kerede baska bir arkadaş çok aç olduğum bi zaman da kantine girip hem birazcık kısır hemde tostu aynı anda almamla beraber ''ay ikisini birden mi yiceksin yuh'' diyip gözlerini filan devirdi.Bende sen de yer misin dedim.Hayır diyince iyi b*k ye o zaman hayret bişey dedim o da öyle bi susup ikinciyi getirmemişti.Zaten kilolu bi bayan değilim, artı sen benden daha kilolusun yemek konusunda sen bana eleştirel davranıcak insan mısın yani. Hayret. Bişey sormadığım halde salak salak eleştirel yaklaşan hatta durduk yere oturduğum yerde herhangi bir konuda eleştirel davranan insanı ağır bozarım. Bu noktada kalp kırmaktan korkmam çünkü o düşünmüyosa ben mi düşünücem yani. Sende bir iki kere tersle devamı gelmez. Hadsiz insan çok var etrafta, bunun senin eksikliğinle filan hiç alakası yok.

Evet, katiliyorum kesinlikle :KK70:
Sorun su ki ben defalarca okudum/calistim demiyorum. Arkadas benim kapasitemin vasat hatta dusuk oldugunu vurgulamaya calisti. Yoksa yine mi alinganim?!

Sanırım evet:) Sen defalarca okudum demediysen kız neden senin kapasitene vurgu yapmış olsun ki ?

Bir de üzgünüm ama kıskanıldığını düşünmüyorum.Çok beğenilen popüler kızlara kimse gidip şuranı şöyle yapsana veya hasta görünüyorsun demez.En fazla arkasından atıp tutarlar,aman kendini bir şey sanıyor ama şurası şöyle derler.
Belki yaşıtlarından farklı bir tarzın vardır.Mesela onlar tikky tarzıdır sen gotiksindir.Bu kadar uç olmayabilir ama farklısındır.Belki enerjin düşüktür,o yüzden seni keyifsiz sanıyorlardır.

Bir iki tane okuldan benim 3 kere söküp takıcağım kadar düz iki arkadaşım bir iki kere yaptığım bişeyi eleştirmişti neydi hatırlamıyorum ama bi eleştiriydi yani hemde yersiz hemde sormadığım halde hemde fikir beyan etmelerini hiç gerektirmeyen çok kişisel bi konuda burun kıvırma tarzı. Karşılığını çok sert verdiğim için bir daha yapamadı o arkadaş. O öyle yorum yapınca bende ''sen benim kaynanam falansın heralde pardon da yani amma yorum yaptın sus'' demiştim. Bi kerede baska bir arkadaş çok aç olduğum bi zaman da kantine girip hem birazcık kısır hemde tostu aynı anda almamla beraber ''ay ikisini birden mi yiceksin yuh'' diyip gözlerini filan devirdi.Bende sen de yer misin dedim.Hayır diyince iyi b*k ye o zaman hayret bişey dedim o da öyle bi susup ikinciyi getirmemişti.Zaten kilolu bi bayan değilim, artı sen benden daha kilolusun yemek konusunda sen bana eleştirel davranıcak insan mısın yani. Hayret. Bişey sormadığım halde salak salak eleştirel yaklaşan hatta durduk yere oturduğum yerde herhangi bir konuda eleştirel davranan insanı ağır bozarım. Bu noktada kalp kırmaktan korkmam çünkü o düşünmüyosa ben mi düşünücem yani. Sende bir iki kere tersle devamı gelmez. Hadsiz insan çok var etrafta, bunun senin eksikliğinle filan hiç alakası yok.

Ben kalp kirmaktan korkuyorum ciddi ciddi. Cok hadsizlik yapan olursa bozuyorum ama nadiren. Genelde duymazdan geliyorum ya da yuzune bos bos bakiyorum diyenin. Tersleyince haksiz cikan genelde ben oluyorum. Kimse benim icin yakin arkadaslariyla bozusmuyo acikcasi.

Kilomla ilgili de cok konusan oluyor :-) Kilo, boy, bilumum vucut olcusu konusunda kendimden memnunum.

Derdim tam da bu.
Ne zaman bir arkadas ortaminda sohbete dahil olsam basima benzer seyler geliyor. Yaydigim elektrikle cekiyor olabildigimi sanirdim ama cok mutlu ve kendimden emin oldugum gunlerde de ayni sorunlari yasadim.

Cevremdekiler birbirlerini destekler ve overken beni bir elestirme ve vasatlastirma cabasi icindeler. Mesela sinavlardan yuksek almak icin benim birkac kez tekrar yapmam gerekirken, bir arkadasimiz bir kez okusa yetermis. Bu kiskanclik degil de nedir?

Dersi beklerken, cay/kahve icerken ya da bos otururken israrla moralimin bozuk oldugunu, cok kotu/mutsuz/uykusuz/hasta gorundugumu soyleyen bir arkadas vardi. Sadece birkac yas buyuk olmasina ragmen surekli cok kucuk oldugumu, ablalik yapabilecegini soyluyordu. Kirici bir tepki vermemek icin selami kestim mecburen.

Fiziksel ozelliklerim de ayni sekilde elestiriliyor. Boyum soyledigimden cok daha kisaymis (sen asla o boyda degilsin, tamam mi? hih! tarzi tepkiler aliyorum :KK49:) , giyim tarzimi ve makyajimi dedikleri gibi degistirirsem iyi olurmus. Sormadigim halde fikir soylemeler, elestiriler, saygisizca isime karismalar.

Bu arada okuyan/calisan, evli/bekar, ayni yasta olan ya da olmayan arkadaslarim var, uzun sureli dostluk kurabiliyorum yani.

Kiskanc insanlarla aninda selami kesmek pasifize olmak midir? Laf sokmayi mi ogreneyim? Yoksa bunlar kiskanclik degil de gunluk normal konusmalar da ben mi aliniyorum?
Başkalarına değil de sana böyle yapılması beni biraz düşündürdü.birbirlerini destekliyorlar diyorsun.yani kıskanç insanlar genelde bunu herkese gösterir.sen çok başarılı güZel vs kıskanılacak özelliklere sahipsen ondan olabilir.diğer bir ihtimal de mesela boyun 160tır 170diyorsan mesela sana o kadar uzun değilsin diyenler olabilir haliyle.kendinle ilgili olumlu özellikleri çok mu anlatıyorsun acaba?yanlış anlama beni tabi ki kıskanç olma ihtimalleri de var bu insanların ama sadece sana niye olsun onu anlamaya çalışıyorum.

Sanırım evet:) Sen defalarca okudum demediysen kız neden senin kapasitene vurgu yapmış olsun ki ?

Bir de üzgünüm ama kıskanıldığını düşünmüyorum.Çok beğenilen popüler kızlara kimse gidip şuranı şöyle yapsana veya hasta görünüyorsun demez.En fazla arkasından atıp tutarlar,aman kendini bir şey sanıyor ama şurası şöyle derler.
Belki yaşıtlarından farklı bir tarzın vardır.Mesela onlar tikky tarzıdır sen gotiksindir.Bu kadar uç olmayabilir ama farklısındır.Belki enerjin düşüktür,o yüzden seni keyifsiz sanıyorlardır.

Konu ezber yetenegiydi o gun. Belki de iyi niyetle amacsizca demistir.

Bana bu kadar rahatca dile getirmeleri benim kendi halimde takilmam ve onlarin gayet samimi bicir bicir kiz grubu halinde takilmalari diye dusunuyorum.

Tarzdan cok karakterlerimiz uyusmuyor. Cok uyumlu, gecimli de degilimdir :-)

Başkalarına değil de sana böyle yapılması beni biraz düşündürdü.birbirlerini destekliyorlar diyorsun.yani kıskanç insanlar genelde bunu herkese gösterir.sen çok başarılı güZel vs kıskanılacak özelliklere sahipsen ondan olabilir.diğer bir ihtimal de mesela boyun 160tır 170diyorsan mesela sana o kadar uzun deIığilsin diyenler olabilir haliyle.kendinle ilgili olumlu özellikleri çok mu anlatıyorsun acaba?yanlış anlama beni tabi ki kıskanç olma ihtimalleri de var bu insanların ama sadece sana niye olsun onu anlamaya çalışıyorum.

Kiskandiklari ve sevdikleri ortak manasinda dedim. Hic cekemedikleri ama gercekten cok guzel, basarili ve gayet havali, ozguvenli bir kiz var mesela. Yuzune de arkasindan da begenimi belirtmisimdir.

Amacsizca iclerinden geleni anlik mi soyluyorlar diye cok dusundum ama yonlendirmeye ve kucuk dusurmeye calismalari bana biraz art niyetli olduklarini dusundurdu.

Aksine kendimi hic ovmem, iltifatlara da alcakgonullu karsilik vermeye calisirim. Dis gorunusle ilgili de kendimden bahsetmem ama elestirmedigim insanlarin beni elestirmesini sevmiyorum.

Kiskandiklari ve sevdikleri ortak manasinda dedim. Hic cekemedikleri ama gercekten cok guzel, basarili ve gayet havali, ozguvenli bir kiz var mesela. Yuzune de arkasindan da begenimi belirtmisimdir.

Amacsizca iclerinden geleni anlik mi soyluyorlar diye cok dusundum ama yonlendirmeye ve kucuk dusurmeye calismalari bana biraz art niyetli olduklarini dusundurdu.

Aksine kendimi hic ovmem, iltifatlara da alcakgonullu karsilik vermeye calisirim. Dis gorunusle ilgili de kendimden bahsetmem ama elestirmedigim insanlarin beni elestirmesini sevmiyorum.
Kıskanıyorlar o zaman bu insanların seni kıskanması için popüler vs olmana gerek yok kıskanç insan herkeste kıskanacak bişey bulur.böyle insanlarla istesen de samimi olamazsın sen.onlar gibi değilsin çünkü.değiştiremezsin de.Mesafe Koy.eleştirilere de ben böyleyim,ben böyle çok beğeniyorum gibi kendinden emin cevaplar verirsen eleştirmeyi keserler.özgüvenini yüksek görürlerse bi süre sonra uğraşmazlar.sen de biraz alıngansın gibi geldi bana ama..yani moralin bozuk hasta vs diyen belki kötü niyetli değildir.ablalık yapmak isteyen de aynı şekilde o belki öyle görmüştür seni ne bileyim biraz rahat ol takılma iyimser düşün.sen böyle diyenle selamı kesersen ohoooo

Bizim uzak akrabamız var
Düğün de ya da piknikte
Her beni gördüğünde 'ayy sen niye böylesin biraz yemek ye rengin de solmuş yoksa hasta mısın' diyo
Bu kadın annemle yaşıt, kendi de kızı da esmer ve kilolu
Ben fazla beyazım diye 29 yıldır hasta olduğumu düşünüyo :KK70: selam mı keseyim şimdi
Yoo dedim en son dayanamayıp, ben doğduğumdan beri böyleyim X teyze :KK70:
Ben de dun eski okul mudurumle karsilastim. Ki ilk atandigim yil birlikte calistik, 22 yasindaydim. Aradan 8 sene gecti, evlilik cocuk derken yirandim tabi biraz. O zamanlardaki gibi kalmak mumkun mu?
İlk soyledigi 'aaa yaslanmissin hocam sen" oldu. Sonra da "ben nasilim ayni duruyorum degil mi " dedi. Ben de 'yoo valla sen de yaslanmissin, baya kilo da almissin " dedim. Densiz manyak, bir kadina merhabadan sonra söylenecek soz mu bu? Cevabimi verdim sinirim gecti, oyle her soyleneni kafaya takacaksak oooo

Kıskanıyorlar o zaman bu insanların seni kıskanması için popüler vs olmana gerek yok kıskanç insan herkeste kıskanacak bişey bulur.böyle insanlarla istesen de samimi olamazsın sen.onlar gibi değilsin çünkü.değiştiremezsin de.Mesafe Koy.eleştirilere de ben böyleyim,ben böyle çok beğeniyorum gibi kendinden emin cevaplar verirsen eleştirmeyi keserler.özgüvenini yüksek görürlerse bi süre sonra uğraşmazlar.sen de biraz alıngansın gibi geldi bana ama..yani moralin bozuk hasta vs diyen belki kötü niyetli değildir.ablalık yapmak isteyen de aynı şekilde o belki öyle görmüştür seni ne bileyim biraz rahat ol takılma iyimser düşün.sen böyle diyenle selamı kesersen ohoooo

Tepkisiz gordukce uzerime geliyor olabilirler. Kendime guvensiz duruyor olabilirim, bunu degistirecegim.

Negatif enerji aldiklarimla arkadas kalamiyorum.

Seni belki mütevazi ve özgüveni düşük görmüşler yüzüne söylemişler,özgüvenin çok yüksek olsa arkandan konuşurlar her şekilde konuşacaklar yani...
Bana kayınvalidem Bi gün : güzel kızsın fena değilsin çok güzel değilsin ama dedi.ne kadar güzel bekliyordun mesela angelina jolie mi? oğlun da brad pitt çünkü dedim gülerek.

Bazı konularda sizi fazla alıngan gördüm açıkçası. Sizden birkaç yaş büyük birinin sizle ilgilenip ablalık yapabileceğini söylemesinden kötü bir anlam çıkarmak da bir bakıma fesat bir zihniyet gerektirir. Diğer anlattıklarınız da arkadaşlık arasında geçebilecek basit muhabbetler. Siz herkese fesat bakar olmuşsunuz. Sizin de pek iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum insanlar konusunda.

Back
X