gereksiz endişelerim (kv yakın olmak)

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Geçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.

2 ay sonra düğünüm var. Evi kv yakınından tuttuk.

Kendisi 65 yaşında ve şeker hastası. Bundan sebep bir sürü rahatsızlıkları var. Evde hiç yemek yapmaz, çoğu zaman nişanlım yumurta kırıp yiyor. temizliğini karşı binada oturan görümcem yapıyor ayrıca çalışıyor görümcem.

6 aydır nişanlıyım hiç kötü bir lafını duymadım kv’nin. Daima Gülümser pek de konuşmaz.

Ben çalışmıyorum. Ev yakın olunca sürekli benden temizlik yemek Yani “gelinlik” beklerler mi diye endişelerim vardı. Nişanlıma açtım konuyu. Oda “her zaman olmasada arada gider halini hatrını sorar, benlik bir iş var mı dersin. Oda zaten yok kızım der “dedi.
Burdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum hep “ya benden sürekli böyle bir şey beklerlerse” diye endişeleniyorum.

Veya böyle hiç kötülüğü görülmemiş kv siz olsanız yardımcı olr musunuz ?

Ben o konudada yazmıştım fikirlerimi bence nişanlınızın dediği gibi yapın şimdiden olasılıklar üzerinden kendinizi strese sokmayın mutluluklar dilerim
Yorumlarınızı severek takip ediyorum cok teşekkür ederim :) cok haklısınız sanırım zamanın az kalmasının verdiği bir endişe :)

kadının kötü bi huyu yoksa arada gider yardım edersin ne olacak ki?
bu mantıkla sizin evinizde bi iş olsa eşinizin de yapmaması lazım. bu kadar hesapçı olmayın. ha kadının huyu kötü olur, nişanlınız arkanızda duramayacak olur o zaman iş değişir.

Şimdiden boş yere endişelenmeyin. Arada bir gider güzel bir çay demler muhabbetinizi eder kalkar,istemediğiniz hiç bir şeye de elinizi sürmezsiniz. Canınız isterse de yardım edersiniz

Olurum neden olmayımki
Evin ayrıymış, görümceyle anlaş herşeyi senden beklemesin aradada olsa git yap, Gün gelir devran döner...
Görümcem sağolsun zaten onların evini çekip çeviriyor bende ona yardımcı olurum ama görümcem elini ayağını çeker mi ben varım diye ondan endişeliyim

Haklısınız teşekkür ederim içim ferahladı :)

Görümcem sağolsun zaten onların evini çekip çeviriyor bende ona yardımcı olurum ama görümcem elini ayağını çeker mi ben varım diye ondan endişeliyim

O da sizde bitiyor :) Yardım edersiniz tabii ama yeri gelince de hayır demeyi bilin.

kisiden kisiye değişir bu durumlar... Mantıklı insanlar çocuğuna bagimli olmaz ve onun hayatına saygi duyarlar. Karsilikli apartmanda oturup da çocuğunu rahatsız etmemek icin uğraşan ayda yılda bir evine giden insanlar da gordum. 2 saatlik mesafede oturup da her hafta sonu yatili gelen de gordum. Bunlar tamamiyle aile ici iletişime ve kisilerin tavırlarına bağlı.

Cok haklı bi yorum teşekkür ederim. Biraz çekingen birisi kv

Yaşlı insanlar.. yardım edip hayır duasını alın. Arada gidin, annecim bir şeye ihtiyacın var mı diyin.
Ama bu iyi birisi dedin diye yaptığım yorum, baktın ki sürekli çağırıyor, astar istiyor, işim var şu bu yavaşça uzaklaş ordan

Masallah diyim 6 ayda hiç kötü bir lafını duymadım. Suratını asık görmedim. Hep Güleryüz’lü ve cok da çekingen. Ama benim korkum yine de alışırlar da hep beklerler mi. Teşekkür ederim yorumunuza :)

Ttlım sen evlenince görümcen elini çekicek gibi olursa, görümcenle konuşursun(abla, anneme yardımcı bulalım haftada yarım gün gelsin, sen de çalışıyosun yoruluyosun gibi) aradada yemeğe alırsın, nasıl başlarsa öyke gider, iyi olur inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…