- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Cok cok güzel bir yorum teşekkür ederim :)Ttlım sen evlenince görümcen elini çekicek gibi olursa, görümcenle konuşursun(abla, anneme yardımcı bulalım haftada yarım gün gelsin, sen de çalışıyosun yoruluyosun gibi) aradada yemeğe alırsın, nasıl başlarsa öyke gider, iyi olur inşallah herşey
Su var kv hasta ise ve sizde yakininda oturucaksaniz muhakkak beklerler yardim ve bencede sayet kv iyi bi kadinsa elbette yardim etGeçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.
2 ay sonra düğünüm var. Evi kv yakınından tuttuk.
Kendisi 65 yaşında ve şeker hastası. Bundan sebep bir sürü rahatsızlıkları var. Evde hiç yemek yapmaz, çoğu zaman nişanlım yumurta kırıp yiyor. temizliğini karşı binada oturan görümcem yapıyor ayrıca çalışıyor görümcem.
6 aydır nişanlıyım hiç kötü bir lafını duymadım kv’nin. Daima Gülümser pek de konuşmaz.
Ben çalışmıyorum. Ev yakın olunca sürekli benden temizlik yemek Yani “gelinlik” beklerler mi diye endişelerim vardı. Nişanlıma açtım konuyu. Oda “her zaman olmasada arada gider halini hatrını sorar, benlik bir iş var mı dersin. Oda zaten yok kızım der “dedi.
Burdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum hep “ya benden sürekli böyle bir şey beklerlerse” diye endişeleniyorum.
Veya böyle hiç kötülüğü görülmemiş kv siz olsanız yardımcı olr musunuz ?
TSu var kv hasta ise ve sizde yakininda oturucaksaniz muhakkak beklerler yardim ve bencede sayet kv iyi bi kadinsa elbette yardim et
Teşekkür ederim :)Su var kv hasta ise ve sizde yakininda oturucaksaniz muhakkak beklerler yardim ve bencede sayet kv iyi bi kadinsa elbette yardim et
Bende yanılmaktan korkuyorum bu şekilde..Bana bi zararı dokunmazsa kendi halinde bi kadınsa elimden geldiğince yaparım. Gerçi benimki şeytanın kankisi olmasına rağmen 6 yıl boyunca her işini yaptım sonradan ee yeter artık hem.işini yap hem yuvanı yıkmaya uğraşsın dedim ve çektim elimi. İsterse pisliğin içinde otursun umrumda değil.
Geçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.
Kendisi 65 yaşında ve şeker hastası. Bundan sebep bir sürü rahatsızlıkları var. Evde hiç yemek yapmaz, çoğu zaman nişanlım yumurta kırıp yiyor. temizliğini karşı binada oturan görümcem yapıyor ayrıca çalışıyor görümcem.
6 aydır nişanlıyım hiç kötü bir lafını duymadım kv’nin. Daima Gülümser pek de konuşmaz.
Ben çalışmıyorum. Ev yakın olunca sürekli benden temizlik yemek Yani “gelinlik” beklerler mi diye endişelerim vardı. Nişanlıma açtım konuyu. Oda “her zaman olmasada arada gider halini hatrını sorar, benlik bir iş var mı dersin. Oda zaten yok kızım der “dedi.
Burdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum hep “ya benden sürekli böyle bir şey beklerlerse” diye endişeleniyorum.
İşte bende bundan korkuyorum. Bunun bir görev gibi sürekli beklenti halinde olmalarından. Kafam o yüzden karışıkBenim kv de görünüşte çok iyi ancak evliliğimizin ilk zamanları benden temizlik yapmamı bekledi. Hem bana söyledi hem de eşime duyurdu. Eşimde yapmamı beklemişti ve ona benim bir tane evim var ben kendi evime bakarım. Ben yokken işler nasıl yürüyorsa bundan sonra da öyle yürüyecek o yüzden bir daha bu konu açılmasın diye uyardım. Artık yapmayacağımdan emin oldu için hiçbir şey demez kv. Tavsiyem siz de net olun. Benlik iş var mı diye sormak zorunda değilsiniz. Eşiniz dayanamazsa gider kendisi yapar. Bir kere yaptınız mı arkası hep beklenecektir.
Nişanlımda suan ailemin her işine koşuyor ama ben sundan korkuyorum hani bu sanki bir görevmiş gibi sürekli beklenti içinde olurlarsaBen gidip yardım ederdim ihtiyacı varsa ve elimden geldigi kadar. Benim esim mesela anneme yardim eder elinden geldiği kadar, bende esirgemem..Hepimiz yaslanacagiz, hastalık hepimiz için. Kimin ne olacağı belli olmaz yani.
Baştan bi acabaa?? Dedim sonra okuyunca gülümsedim :) teşekkürler yorumunuz içinhiç yardım etmem, sormam da, hiç yemek falan da yapıp götürmem, kapısına ayağımı basmam. gerek yok.
deeermişim.
ne olacak hep beklese, hiç birşey yoksa karma için yapın, iyilik yap iyilik bul ilkesinden hareketle. güzel olur temiz hissettirir. bir kap yemek sizin için de pişecek fazla yapar götürürsünüz, ufak alışverişini yaparsınız. gönlünü hoş edersiniz.
Nasıl alistirirsan öyle gider baştan çok sıkı sıkı olma benden tavsiyeGeçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.
Arada iki işin ucundan tutuver ablacım ne olur ki?Hem sevaptır kadımcağız hastaymış.Tabii ki hizmetçilik yapmak aşamasına getirme bunu ama gönül al duasını al!İnan bana hem senin için huzurlu olur hem sevdiğin adam mutlu olur sana sevgisi çoğalır.Geçenlerde bir konu açılmıştı kv temizliğe gider misiniz diye. Okudukça benim de aklıma düştü.
Teşekkür ederim bu yorum beni ikna etti :)Arada iki işin ucundan tutuver ablacım ne olur ki?Hem sevaptır kadımcağız hastaymış.Tabii ki hizmetçilik yapmak aşamasına getirme bunu ama gönül al duasını al!İnan bana hem senin için huzurlu olur hem sevdiğin adam mutlu olur sana sevgisi çoğalır.
Cok haklısınız gidişata göre yön veririm ben zaten vicdanlıyım muhakkak yardımcı olurum yada onların devamındaki tavrına göre hareket ederim :)Bu işler niyete bakar. İyi niyetli kv nin işini yaparım ben. Düşünsene senin annen yakında ve ihtiyacı olacak.
Fakat kv sırf gelinsin diye yapmak mecburiyetindeymişsin gibi dayatıyorsa insanın içinden gelmez. O yüzden böyle şeyler kişiden kişiye değişir kendi kendini doldurma. Gidişata göre bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?