Çok sesli bir şekilde eşlik etti.Sekreter asiri lavgar ve yilisik...
Sizi pek taktigini da dusunmuyorum..
Adam ise otorite kurma cabasi icerisinde..
Seni degersizlestirip kendi sozunun muteber olmasini gozetiyor.
Ayrica ayrisiniz,ayri oldugun adama hesap sorma sevgiline sor derim..
Sarki mirildanmak da kotu bir sey degil,sanki sekreterle duet yapmislar gibi anlatmissin.
Genelde suskun bir onunla böyle yakınSekreterin genel olarak tavırları böyle mi yoksa sadece erkek arkadaşınızın yanında mi böyle yaptı? Hem sekreter hem erkek arkadaşınız boş boğazlık yapmış sinir bozucu bence.
Sekreter de değişik sıfır profesyonellik bence sorun kiskanclik değil de sizin çalışanla ilişkilerinizÇok sesli bir şekilde eşlik etti.
Kız da” seviyor musunuz bu şarkıyı” dedi.
Arkadaşım da çok saverim vs diye yüksek sesle söyledi
Sekreter dedigin,yoneticiyi gordugunde kendisine ceki duzen verir...Çok sesli bir şekilde eşlik etti.
Kız da” seviyor musunuz bu şarkıyı” dedi.
Arkadaşım da çok saverim vs diye yüksek sesle söyledi
Evet kız beğenmiş de olabilir. Sadece işvereninin arkadaşına biraz mesafeli olmalı diye düşünüyorum orda sinir oldum ona.Şarkılar falan değişik ne ara siz arkadaşınız ve sekreterimiz konuyu şarkılara burçlara getirdiniz üç yıllık çalışma hayatımda hiç böyle patron sekreter ve arkadaş üçlemesi görmedim açıkçası :)
ama sizde abartmışsınız aşamayacak birşey yok
uff kızı bosverin de adam çok itici geldi bana
Ben de öyle düşünüyorum. Kızı değiştireceğim.Sekreter dedigin,yoneticiyi gordugunde kendisine ceki duzen verir...
Seninkisi verecegin tepkiden bile cekinmiyor..
Eski sevgilin o kadar rahat ki,dusunmeden ortamda kimin oldugunu umursamadan seni is konusunda utandirabiliyor..
Bence ne sekreterin ne de eskin seni umursamiyor..
Ben olsam ikisini de kapı dışarı ederim sebep kesinlikle kızı kıskanmak değil sekreteriniz profesyonel değil ben müdürümle bu samimiyeti kurmam kaldı ki patronla belki sizin yaklaşımıniz yanlıştır bilemiyorumEvet kız beğenmiş de olabilir. Sadece işvereninin arkadaşına biraz mesafeli olmalı diye düşünüyorum orda sinir oldum ona.
Erkek arkadaş konusunda haklısınız o tavır koyabilirdi ama koymadı.
Kız herife yürümüş, herif de karşılamış. Kızın bir suçu yok, arkadaşım demişsiniz, bekar adam sonuçta etkilendiyse yürür. Ne bilsin eski sevgiliniz olduğunu?Merhaba kk.
3 hafta önce sekreterimi değiştirdim ve yeni kız biraz fazla meraklı çıktı :/
Geçen bana hala aşık olduğunu söyleyen (benim de hala sevgimin sürdüğü) bir süre önce ayrıldığım erkek arkadaşım ofisimize geldi. Arkadaşım diye tanıştırdım çalışanlarla. Sekreter kız Arkadaşıma burcunu, dinlemek istediği bir şarkı olup olmadığını, evli olup olmadığı gibi sorular sordu.sonra biz kendi aramızda konuşuyorduk ,kendi aramızdaki konuşmaları bile yorum yaptı.biraz rahatsız oldum tabi ama belli etmedim .neyse sonra arkadaşım gereksiz bir yerde beni biraz bozdu kızın yanında yani mesleki bir konuda..benim bilgisiz olduğumu yansıtır şekilde konuştu.sonuçta o kız benim sekreterim ben de sekreterin yanında bu şekilde konuşmasından rahatsız olduğumu söyledim bir türlü anlamak istemedi ama eski erkek arkadaşımdan da sekreterden de çok sogudum. Bu konuyu ertesi gün güzelce konuştum. “Çalışanımın yanında benim mesleğimle alakalı beni yetersiz gösterecek şekilde cümleler kurman doğru değildi sonuçta ben orada çalışacağım,kendini orada ispatlamana gerek yok” dedim hak vermişti. Sonraki gün başka bir yerden tekrar konu açıldı,aşamadığımı söyledim. “ O zaman sen tam bir sahtekarsın aşmış gibi davrandın”dedi.
Hiç bir şeyi aşamadığımı “kızın açtığı şarkıya eşlik etmen bile beni rahatsız etti” dediğimde sen kafayı yemişsin dedi. Aşırı kızdım telefonu kapattım ve devamlı meşgule attım.
Ben mi gereksiz kıskançlık yapıyorum kıza haksızlıt mı ediyorum ama içime sinmeyen bir şey var..
Anlattıklarımın saçma olduğunun farkındayım,gözden kaçırdığım/eksik anlattığım vardır ama bunların hepsi doğru :/Ama adamı uyarmışsınız ve hak vermiş size. Niye tekrar konusunu açıp aşamıyorum bunu dediniz? Bu konuda ben kendisine hak verdim. Biri size "ben farkedemedim haklısın" dese yetmiyor mu? Bu adamın hatasını ben anlayamadım.
Aşamıyorum dediğiniz erkek arkadaşınızla ayrılığınız olabilir mi?
Sizin sekreteriniz yılışık ve iş disiplini olmayan biri. Adama arsız arsız sorular sormuş. Bazısı tersler bazısı da cevaplar soruları. Ben hayırdır niye merak ettiniz derim mesela ama eşim saf saf cevaplar soruları.
Adam sekreterinizle kendiliğinden bir şey konuşmamış sormamış bile. Kız çok laubali davranmış.
Yalnız bana biraz inandırıcılıktan uzak geldi bu sekreterin evli misin burcun ne diye sorması. Gece klubünde misiniz istek şarkı soruyor. Bu kısmı biraz gazlamak için yazmış olabilir misiniz? Patronun (eski erkek) arkadaşına sulanmak cesaret ister.
İşe alırken neye göre seçtiniz bu sekreteri? O halde genç ve yakışıklı erkek müşterilerinizin hepsine yavşıyordur bu kız. Ben olsam derhal "iş yerinde uyulması gereken kurallar" diye bir liste asarım ya da email olarak çalışanıma gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?