t tabKız herife yürümüş, herif de karşılamış. Kızın bir suçu yok, arkadaşım demişsiniz, bekar adam sonuçta etkilendiyse yürür. Ne bilsin eski sevgiliniz olduğunu?
Siz de ilişkiniz olmayan biriyle ya görüşmeyin ya kıskanmayın. Sevgili olmayalım ama sadece benim ol mantığı çok saçma.
Ek olarak adam size hakaret etmiş bilmem farkında mısınız?
evet tabiki farkındayım.o yüzden talefonu kapattım ve tekrar açmadım zaten. Tepkisinin aşırı olduğunu düşünüyorum, Bana göre bitmiş ona göre bitmemiş bir ilişkiydi o hala aşkım vs diye konuşuyordu,bitemez modundaydı diyim. Benim de duygum devam ettiğinden tavırlarını gözlemlemeye çalışıyordum arkadaş kalarak..Kız herife yürümüş, herif de karşılamış. Kızın bir suçu yok, arkadaşım demişsiniz, bekar adam sonuçta etkilendiyse yürür. Ne bilsin eski sevgiliniz olduğunu?
Siz de ilişkiniz olmayan biriyle ya görüşmeyin ya kıskanmayın. Sevgili olmayalım ama sadece benim ol mantığı çok saçma.
Ek olarak adam size hakaret etmiş bilmem farkında mısınız?
Böyle arada kalmış ilişkiler hep sorunlu olur, aksi mümkün değil. Duygularınız ve davranışlarınız koordine değil çünkü.Eve
t tab
evet tabiki farkındayım.o yüzden talefonu kapattım ve tekrar açmadım zaten. Tepkisinin aşırı olduğunu düşünüyorum, Bana göre bitmiş ona göre bitmemiş bir ilişkiydi o hala aşkım vs diye konuşuyordu,bitemez modundaydı diyim. Benim de duygum devam ettiğinden tavırlarını gözlemlemeye çalışıyordum arkadaş kalarak..
Elbette öyle. Duygum olmasa onun tek başına istemesiyle olabilir miydi zaten..Böyle arada kalmış ilişkiler hep sorunlu olur, aksi mümkün değil. Duygularınız ve davranışlarınız koordine değil çünkü.
Bir ilişki iki kişinin isteği ile başlar bir kişinin isteği ile biter. Ben bitirdim o devam etti, bitirmek istiyorum ama bırakmıyor falan bunlar hep bahane.
İşte hem ayrılıp hem hisler besleyip hem görüşünce aradaki ilişkinin balansını bozuyorsunuz, dengesiz hale geliyor.Elbette öyle. Duygum olmasa onun tek başına istemesiyle olabilir miydi zaten..
Aynen yahu bu nasıl tavirErkek arkadaşınızın çapsızlığını ve leş hareketlerini bir tarafa bırakarak, bir meslektaşınız olarak söylüyorum personel ilişkilerinize ciddi manada düzen vermeniz gerekiyor. Bir hukuk bürosunda çalışan birinin böyle yılışık hareketlerde bulunması, mesai saatlerinde sizin duyabileceğiniz şekilde müzik dinlemesi, sizin arkadaşlarınızla muhabetinize dahil olması, iş yerinde patronun yanına gelen arkadaşına alenen asılması falan nerden tutsan elinde kalan hareketler. Bende biraz yöneticilik vasıflarınızı geliştirin kaç yıllık hukukçuyum hiçbir hukuk bürosunda böylr bir personel patron ilişkisi görmedim. Aksine bizim işimiz resmiyetle, personeliniz edep adap bilmeyen biri olursa iş anlamında da çok sıkıntı yaşarsınız.
Teşekkür ediyorum,anlatmaya çalıştığım ve beni içten içe huzursuz eden her şeyi çok güzel özetlemişsiniz.Erkek arkadaşınızın çapsızlığını ve leş hareketlerini bir tarafa bırakarak, bir meslektaşınız olarak söylüyorum personel ilişkilerinize ciddi manada düzen vermeniz gerekiyor. Bir hukuk bürosunda çalışan birinin böyle yılışık hareketlerde bulunması, mesai saatlerinde sizin duyabileceğiniz şekilde müzik dinlemesi, sizin arkadaşlarınızla muhabetinize dahil olması, iş yerinde patronun yanına gelen arkadaşına alenen asılması falan nerden tutsan elinde kalan hareketler. Bende biraz yöneticilik vasıflarınızı geliştirin kaç yıllık hukukçuyum hiçbir hukuk bürosunda böylr bir personel patron ilişkisi görmedim. Aksine bizim işimiz resmiyetle, personeliniz edep adap bilmeyen biri olursa iş anlamında da çok sıkıntı yaşarsınız.
Erkek arkadaşınızın çapsızlığını ve leş hareketlerini bir tarafa bırakarak, bir meslektaşınız olarak söylüyorum personel ilişkilerinize ciddi manada düzen vermeniz gerekiyor. Bir hukuk bürosunda çalışan birinin böyle yılışık hareketlerde bulunması, mesai saatlerinde sizin duyabileceğiniz şekilde müzik dinlemesi, sizin arkadaşlarınızla muhabetinize dahil olması, iş yerinde patronun yanına gelen arkadaşına alenen asılması falan nerden tutsan elinde kalan hareketler. Bence biraz yöneticilik vasıflarınızı geliştirin kaç yıllık hukukçuyum hiçbir hukuk bürosunda böyle bir personel patron ilişkisi görmedim. Aksine bizim işimiz resmiyetle, personeliniz edep adap bilmeyen biri olursa iş anlamında da çok sıkıntı yaşarsınız.
Beni de düşündüren bu. Acaba müvekkiller de aynı şeyi düşünürler mi diye. Gerçi müvekkillere daha resmi ama eski erkek arkadaşıma çok yakın davranıyor sanki onun da arkadaşıymış gibi :/Burası hukuk bürosu mukonu sahibesi bu şekilde gevşekliklere asla izin vermemeli. Müşteri olsam böyle bir yerle çalışmam.
Yanlış hatırlamıyorsam avukat bir arkadaştı. Başka bir konuda bir arkadaşa verdiği cevaptan aklımda öyle kalmış. Yanılıyorsam düzeltir konu sahibi.Burası hukuk bürosu mukonu sahibesi bu şekilde gevşekliklere asla izin vermemeli. Müşteri olsam böyle bir yerle çalışmam.
Beni de düşündüren bu. Acaba müvekkiller de aynı şeyi düşünürler mi diye. Gerçi müvekkillere daha resmi ama eski erkek arkadaşıma çok yakın davranıyor sanki onun da arkadaşıymış gibi :/
Haklı olduğunuzu düşünüyorum üzülerekAblacım o adamı sakın bir daha bürona sokma. Sekretere de ayar çek, daha da düzgün davranmazsa at gitsin. Bu adamı toptan at gitsin bana sorarsan sana hiçbir saygısı yok, üstüne yavşak ve seviyesiz biri
Hiç bana bu kadar kinli konuştuıunu duymamıştım zaten ben de şoke oldum. Abartılı bir öfkesi vardı. Ona ğöre zaten devam ediyordu bu ilişki :/Ayak üstü birbirlerini şişirmişler. Sende eski eskide kaldı diye düşünmeyip kendini ifade etmeye ona kendini bişey sanmasına sebep olmuşsun.
Kıskandığını o kadar belli etmişsin ki kendini bir b*kum sanmış
Ayrıca sen kafayı yemişsin. sahtekarsın diyen birinden koşarak uzaklaşman senin yararına olur.
Tam bir narsist erkek
Beğenilmenin kıskanılmanın vermiş olduğu hazzı yaşadı büyük ihtimalle.Hiç bana bu kadar kinli konuştuıunu duymamıştım zaten ben de şoke oldum. Abartılı bir öfkesi vardı. Ona ğöre zaten devam ediyordu bu ilişki :/
Çok sesli bir şekilde eşlik etti.
Kız da” seviyor musunuz bu şarkıyı” dedi.
Arkadaşım da çok saverim vs diye yüksek sesle söyledi
Haklı olduğunuzu düşünüyorum üzülerek
Bunu denemeyi isterdim ve bence siz insan sarrafısınız %100Bu heriften sana hayır yok kız. Genel olarak bu heriflere kimseye pek hayır yok zatenbu herife sebep işten güçten paradan olma sakın, yarın öbür gün işler azaldı parasız kaldım dersen bu adam yanında olmayacak emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?