Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

tam bilmiyor biraz istemeyisimdeki etken de bu.Şarki uzerinden hareketleri gosteriyor biz sarkiyi begenmeyince ben buna calismadim çalışıp geleyim bu sarki daha hareketli dedi.

Dans ritim işidir ama bu bilgisiz olduğunu göstermez ki. Sizin istediğiniz şarkıya göre ritim ayarlayacaktır. Sanatçılar bile çalışmadığı şarkıyı sahnede okumaz. Önce bir sesine göre notasını ayarlar ki orkestra ona göre çalsın. Kadını kıskanmanız gereksiz bir tavır bence. Düğün dansı bu hiç göstermeden nasıl öğrenmeyi bekliyorsunuz ki?

Of yaa sizin de sansiniza hastalik cikti.allah mutlulukla kutluycaginiz guzel gunler versin bol bol.caninizi sikmayin:nazar:
amin insallah tesekkur ederim :) malesef cogu sey icimde ukte olarak kalacak virusten dolayi ama saglik olsun

Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi
daha cok erkege göstermesi ve donerek beline sarilma harketi en sonda .onu ilk derste gostermesi normal mi ben mi gereksiz kiskanip rahatsiz oldum diyesordum
kiskanclik da oldu yetersiz de buldum.Ve bilmedigim icin de sordum en sonda dönüp beline sarilip gelinin yan yattigi bir hareket var durup durup onu tekrarlamasi beni rahatsiz etti.ilk ders de adımları ogrendik sadece

Yazdıklarınız bunlar. Ne gibi bir anlam çıkarmalıydım buradan?
Siz yazmışsınız defalarca "rahatsız oldum, huzursuz oldum" diye. Temas etmesinden rahatsız olmadıysanız neyden rahatsız oldunuz?

Hatta daha da ileri gidip kadının "size göre" sonda göstermesi gereken bir hareketi ilk gün göstererek nişanlınızı beline sarıp yan yatmak için fırsat kolladığını iddia etmişsiniz resmen.
Yazdığınız şeyin anlamı bu çünkü.
İnsanlara kızmayın boşuna.

Sorumda da ciddiydim. Yani vals gibi eşli danslar size göre değil demek ki. Kaldıramayacağınız işlere kalkışıp kendi kendinizi huzursuz ediyorsunuz boş yere.

Ayrıca başka eşli danslarda dans geçmişi olan arkadaşlarım bile düğünlerinde gelinlikle bu tarz danslar yapmaya çalışırken zorlanıp pişman oldular.
Yine siz bilirsiniz tabii ama gelinlikle böyle bir dans yapmaya çalışırken başına silah dayanmış gibi görünmeyen görmedim ben henüz.

Ciddi soruyorum .nisanlim kismeye temas etmesin nerede yazmışım?

Simdi duymak istediginizi yaziyorum: bir kadin birseyler hissediyorsa dogrudur 🤪🤪🤪 Kiskanmaniza birsey diyemiyorum. Bende abnormal derecede kiskancimdir cunku. Siz olsaydim dans kursuna asla gitmezdim. Ama yazilmis olsaydim duygularimi bastirirdim.

hayir ogretsin dans etsin.Basta bir defa bana gosterdi sonra izin aldi ve hep esimin uzerinde gösterdi. bu durum beni rahatsiz etti biraz
Vals erkeğin baskın olduğu yani yönettiği bir dans o nedenle eşinizde daha fazla göstermesi normal bence.. bir de yani abartmayın, kadın dans öğretsin istemişiniz o da öğretiyor, mecbur dokunacak takılmayın bu kadar.. hemen sizin kocanıza mi göz dikecek sanki..

Kizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
Bence kıskançlığınız tamamen gereksiz. Bu şekilde hayatın geçmeyeceğini düşünüyorum. Hem siz istemişsiniz ders almayı

cancağızım işte özünüz ile özendikleriniz bağdaşmayınca ortaya böyle absürd durumlar çıkıyor. ortadoğu ülkesinde iskoç soylusu gibi vals senin neyine? derler o vakit :D milliyetçi, gelenekçi görenekçi değilim ama kütüğünde anadolu şehirleri yazan insanların olmadığı şeyler gibi görünme çabası komik ve eğreti. al işte hocayı kıskanmışsın ona dokunuyor hep bana dokunmuyor diye :)
ya özüne dön ya da medenice dansını öğren.

Halk plajına gideyim ama mayolu kadınlar olmasın istiyorum (beyaz Show da bi tip vardı hani neydi ya?)
Modern dans hevesiniz var bilmiyorsunuz öğrenmek için hoca tutuyorsunuz ama modern olmayan tepkiler veriyorsunuz. Eşinizin tavırları mı tuhaf kadına karşı? Erkek hoca olsa dersi kabul eder miydi? Bu tarz şeylerden hoşlanılmamasını anlayabilirim bakış açışıdır bu fakat bile bile hoşlanmadığın şeye özenle hazırlanmayı anlayamıyorum.

Ben dans hocasından hele de kadın dans hocasından eşime ders aldırtmazdım. Ama siz zaten dersin nasıl olacağını bilerek almışsınız o yüzden evet kıskançlık gereksiz olmuş. Eğer içinize bir kere o şüphe düştüyse bence dersi bırakın evlilik arifesindesiniz bu güzel günlerde eşinizle aranıza bu sebepten tatsızlık girmesin. Evde eşinizle pratik yaparak videolar izleyerek çalışabilirsiniz.

Bizde dans dersi aldık serbest stil ama valsla çok benzer. Tabi biz dersi erkek hocadan aldık özel dans kursunda o hareketi iki erkeğin karşında yaptığını düşün :KK70: Şey gibi hastayım ama müdahaleyi kadın yapsın erkek doktorsa şuramı buramı açmayım gibi

valstir, tangodur bunlar zaten direkt aşkı anlatan-anımsatan danslar. yani ne biliyim, o dansların profesyoneli olmayanlar bile biliyor bunu. e erkek yada kadın kim öğretse samimi hareketler olacağı belli.

Sagolun kizlar guzel dalga gectiniz yerden yere de vurdunuz.Evet kiskancligim gereksiz ben de farkindaydim.Ama ne kafa yapimi biraktiniz, ne kocana guvenmiyorsun neler neler dediniz.Haddiniz olmayan yorumlar hep bunlar.Bazilari da eski konularimla hic alakasi olmamasina ragmen onlarla baglanti kurdu.Konuyu anlamadan yorum yaptiniz .Ben kocama dokunmasin nerede yazmışım. Dansi bilmediğim icin sordum bu dans da bu hareketler mi var ,gereksiz mi kiskancligim diye.Aslinda biraz icimi rahatlatirlar ben de gereksiz olduğunu dusunuyorum bu duygu durumunun ,dansa devam ederim diye düşündüm. Tam tersi oldu.Gerçekten çogu üye gunun stresini gelip burada atiyor baskalarina sataşarak.Bundan sonra bir derdim olunca kula anlatılamyacağını Allaha anlatacagimi evliliğim surecinde de hep boyle yapma karari aldim.Tesekkur ederim bana boyle bi karar aldirdiginiz icin.

bana komık gelıyor.
bi oyana bı buyana.
güzel görünmesi içinde uzun zaman çalışılması gerek.
kıskançlığa gelince haklısın fıtri olarak kıskanır kadınlar. ben olsam bende kıskanırım.
ben dans için değil,başka hiç bir şey için başka bir kadına keyfi dokunmasına izin vermem eşimin.
aynı şekilde bir erkekle bende dans etmem. ya da başka bir şey için hiç farketmez. (yok şehvet ,yok arzu ,yok tahrik bilmem ne elimiz şeyimizde gezmiyoruz. akıl buralara kaymasın saçma saçma.)sadece uygunsuz geliyor.
ya kıskana kıskana dans öğrenceniz ya da bu sevdadan vazgeçceniz.

Kurs almadım ve gereksiz buldum. Gelinlikle nasil vals yapacaksınız anlamadim.
Kiskancliginiza gelince gereksiz otesi gereksiz. Kadin isini yapıyor.

Back
X