Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

bana abes gelen kadının izin alıp onunla dans edebilir miyim demesi

hiççç kıskanç değilimdir ama bunu sorsa neden sordu diye düşünürüm

bir de sonuçta kadın, kendi dans ediyor karşı tarafa da rolünü öğretiyor sonra ikinizi dans ettirip dışarıdan komut verecek

lakin daha bunu kıskanıyorsanız arabasına başka kadınlar binmesin modunda bir kişi olursunuz ileride gibi geldi
esımle daha once dans dersı aldık ordan bılıyorum
su sekılde oluyor
mesela bana gosterdı
sonra erkege geldıgınde musadenızle sımdı kocanızın yapması gereken teknıklerı gosterecegım dedı
yanı ızın ısteme degıl de bıldırme haber verme seklınde soyleyıs tarzından ne anlamda soyledıgını anlarsınız ya oyle bırsey
burda da oyle olmustur
bırde emınım neler goruyordur hocalar ne krızler sekıl 1- a da oldugu uzere mevcut su konuda da oldugu gıbı :KK70:
o yuzden ızın ıstese bıle garıpsememek gerek

bu şaka mı

okudugumuz konu kıskandıgınız ustune konu baslıgınız bıle kıskanclık yaptım seklınde
gelen yorumlar yuzunden boyle dusundum aklıma neler getırdınız demıssınız
:KK70: :KK70: :KK70: zaten o aklınıza gelen seyler yuzunden kıskanmıstınız kendı kendınıze
aklima hic oyle seyler gelmemisti.yorumlari okusaniz neler neler yok elinden kapar yok asik olmustur .ya da sanki hocayi yargilamisim gibibir suru yorum yapildi

su sekılde oluyor
mesela bana gosterdı
sonra erkege geldıgınde musadenızle sımdı kocanızın yapması gereken teknıklerı gosterecegım dedı
yanı ızın ısteme degıl de bıldırme haber verme seklınde soyleyıs tarzından ne anlamda soyledıgını anlarsınız ya oyle bırsey
burda da oyle olmustur
bırde emınım neler goruyordur hocalar ne krızler sekıl 1- a da oldugu uzere mevcut su konuda da oldugu gıbı :KK70:
ben krize girip de hocaya bir sey demedim ki nereden cikariyorsunuz.Dans bitti sonra oturduk kahve ictik.benim uasadigim duygu durumu normal mi diye de sordum sadece

su sekılde oluyor
mesela bana gosterdı
burda da oyle olmustur
bir de herkesin yapisi farklidir siz kizkanmazsiniz ben kiskanirim .Kimiside farkli bir seyi kiskanir eşinin. Hayir hocaya da bir sey demedim ki uzecek.Madem o kadar medenisiniz.insanlar birbirinden farklidir kimi fazla kiskanc kimi fazla duygusal .Bu durumla neden dalga konusu yapiyorsunuz anlamiyorum Ki

Yaptığınız kıskançlık da çok komik, düğün için dans dersi almak da çok komik geliyor bana😄

ilk derste adimlar gösterilir. kendi de boyle soyledi hocanın .En sondaki gelinin beline damatin elini dolayip döndüğü yan yattigi bir hareket var durup durup onu gösterdi adimlarla alakasi olmayan bit hareket bu huzursuz etti .normalmi göstermesi bilmiyor um da daha once vals kursuna gitmedim
Yani ikinci veya üçüncü derste gösterse kıskanmayacak mıydınız? Vals kursuna gitmeseniz de vals eşli bi dans, illa ki hareket gösterirken böyle durumlar yaşanır. Çok rahatsızsanız vazgeçin internetten falan bakın madem..

bir de herkesin yapisi farklidir siz kizkanmazsiniz ben kiskanirim .Kimiside farkli bir seyi kiskanir eşinin. Hayir hocaya da bir sey demedim ki uzecek.Madem o kadar medenisiniz.insanlar birbirinden farklidir kimi fazla kiskanc kimi fazla duygusal .Bu durumla neden dalga konusu yapiyorsunuz anlamiyorum Ki
eşinizi kıskanacagınız durumlar vardır oyle olsaydı anlarım
ben medenıyım demedım kı ? kıskanclık ıle medenıyet arasında baglantı oldugunu da dusunmuyorum kısılık yanı fıtrat meselesı bu mesele

sız dansa gıdelım dıyorsunuz sonra da daha ılk dersden hoca esımın elını tuttu dıyorsunuz :D

ben krize girip de hocaya bir sey demedim ki nereden cikariyorsunuz.Dans bitti sonra oturduk kahve ictik.benim uasadigim duygu durumu normal mi diye de sordum sadece
ben ne dıyorum sız ne anlıyorsunuz
ohooo

sıze ıyı forumlar

su sekılde oluyor
mesela bana gosterdı
burda da oyle olmustur

ay valla ben garipserdim

yani kocaman adam için benden izin alması

ama ben anladım, müsadenizle şimdi sıra arkadaşınızda siz izleyici olun babında bir izin isteme o

eşinizi kıskanacagınız durumlar vardır oyle olsaydı anlarım
ben medenıyım demedım kı ? kıskanclık ıle medenıyet arasında baglantı oldugunu da dusunmuyorum kısılık yanı fıtrat meselesı bu mesele

sız dansa gıdelım dıyorsunuz sonra da daha ılk dersden hoca esımın elını tuttu dıyorsunuz :KK70:
elini tuttu demedim daha cok ona gosterdi onunla ilgilendi dedim ama neyse istediginiz gibi anlayin :)Zira bazen zorlaniyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

ay valla ben garipserdim

yani kocaman adam için benden izin alması

ama ben anladım, müsadenizle şimdi sıra arkadaşınızda siz izleyici olun babında bir izin isteme o
aynen hoca o anlamda soyluyor gercekten
normalde tabıkı garıpsenırde :KK70: bızler garıpserız de o hocalara yanı yasayana sormak lazım sahıt oldukları seylerı
gercekten ınsanın ödü kopar ogrencısıne dans ogretmeye :KK70: bıle ısteye kursa gıden ogrencı bıle neler dusunuyor
allah bılır ne kavgalara sahıt olmustur

hıc unutmuyorum seneleeeer once spor salonunda bırı oyle kıskanclık krızıne gırmıstı ıkı sevgılı bırbırıne gırmıstı hay allahım ne ılgınc ınsanlar var :)

Düşününce gereksiz kiskançlik dedim ama sonra eşimi hayalimde canlandirdim, bir kadinla agiz agiza gelmessi... 😮😮😮😮 😂

Ama dans bu yani eline, beline sarilacagini siz başta biliyordunuz, ne farkediyor sizinle az yapmiş onunla çok yapmiş, hareketler ayni degil mi sonuç olarak? Hiç girmezdim ben olsam.

Ayrica bu kadar yetersiz birine para kaptirsam en çok onu kafaya takardim. 🙄

Folklor kursu alsaydın madem dans hocasının dokunmasını kıskanacaksin.. şaka gibi,hem vals kursu almak istiyorsun hem kadın kocana değmesin istiyorsun.
Bence çok gereksiz bir kıskançlık, dile getirmeyin, gülerler
Yani

Allah mesut etsin bu arada mutluluklar diliyorum inşallah gönlünüze göre güzel bir yaşantınız olsun 🙏

Kadın valsi dokunmadan uzaktan eğitimle mi göstersin. Ya da ders alalım derken siz bunu eskrim gibi karşıdan karşıdan yapılan bir şey mi sanıyordunuz. En iyisi çayda çıra oynayın siz hem özümüzden de kopmamış olursunuz

Kadın valsi dokunmadan uzaktan eğitimle mi göstersin. Ya da ders alalım derken siz bunu eskrim gibi karşıdan karşıdan yapılan bir şey mi sanıyordunuz. En iyisi çayda çıra oynayın siz hem özümüzden de kopmamış olursunuz
Eskrim.. Kahkaha attım 😂

Back
X