- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Horon tepin siz.Kizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
haklısınız ama ben hoca esime asiliyor tarzi bir sey yazmadim çogu o yöne cekti. Bu durum beni sinirlendirdi .Yoksa haklisiniz Allah başka dert vermesinValla konu sahibi kimse kötü niyetle yazmıyor sizde biraz gülün geçin yahuburda öyle kötü konular okuyup yorum yazıp sinirlenip üzülüyorki insan
yani ne bileyim bu konu ilaç gibi geldi. Tek derdin bu olsun Allah başka dert vermesin konusu bu
![]()
Sevgiliyken de salsa kursuna gitmistik.Ama ne bileyim evlendikten sonra daha cok sahiplendim galiba .Evet o konuyu da kafama taktim bize gosterdigi hareketle youtube daki hareketler bile cok farkli malesefDüşününce gereksiz kiskançlik dedim ama sonra eşimi hayalimde canlandirdim, bir kadinla agiz agiza gelmessi...![]()
Ama dans bu yani eline, beline sarilacagini siz başta biliyordunuz, ne farkediyor sizinle az yapmiş onunla çok yapmiş, hareketler ayni degil mi sonuç olarak? Hiç girmezdim ben olsam.
Ayrica bu kadar yetersiz birine para kaptirsam en çok onu kafaya takardim.![]()
haklısınız ama ben hoca esime asiliyor tarzi bir sey yazmadim çogu o yöne cekti. Bu durum beni sinirlendirdi .Yoksa haklisiniz Allah başka dert vermesin
Sevgiliyken de salsa kursuna gitmistik.Ama ne bileyim evlendikten sonra daha cok sahiplendim galiba .Evet o konuyu da kafama taktim bize gosterdigi hareketle youtube daki hareketler bile cok farkli malesef![]()
“Doktor kocama ellemesin,ben yaparim ameliyati”’nin vals versiyonu.Ciddi soruyorum; vals sizin neyinize?
Bu kadar kıskançsanız, "nişanlım kimseye temas etmesin" diyorsanız erik dalı oynayın geçin.
Hem hiçbir şeyden geri kalmayayım deyip hem de böyle triplere girmek komik gerçekten.
Seçimlerinizi kendinizi bilerek yapın, gereksiz aksiyon yaşamazsınız böylece.
Gorumceniz de dans kurs aldi diye mi bana olan kininiz“Doktor kocama ellemesin,ben yaparim ameliyati”’nin vals versiyonu.ince bilek ne guzel yazmis horon tepin diye
care bence de horon.
Ciddi soruyorum .nisanlim kismeye temas etmesin nerede yazmışım?Ciddi soruyorum; vals sizin neyinize?
Bu kadar kıskançsanız, "nişanlım kimseye temas etmesin" diyorsanız erik dalı oynayın geçin.
Hem hiçbir şeyden geri kalmayayım deyip hem de böyle triplere girmek komik gerçekten.
Seçimlerinizi kendinizi bilerek yapın, gereksiz aksiyon yaşamazsınız böylece.
1 saatlik izin veriliyorNiye ozel hoca tuttunuz ki zaten sonucta sizin vals yaptiginizi kimse anlamiycakbu arada dugunler yasaklanmadi mi yav nasil dugun yapicaksiniz
![]()
Yoo arkadasla sakalasiyorum ,yorumunu cok begendim de kendisinin. Sakincasi yoktur umarimGorumceniz de dans kurs aldi diye mi bana olan kininizZira halen atlamamişsin
hoca esime ellemesinmi yazmisim acaba nerede yazmışım gosterir misin .
Yine de size değer verip yazdım.Arkadaşınızi ne kadar umursamadiysam görmemişim bile siz deyince farkettimYoo arkadasla sakalasiyorum ,yorumunu cok begendim de kendisinin. Sakincasi yoktur umarim![]()
Yeni gordum sizin mesajinizi.Seni mi kiricam tabi ki de teperim .Horona kurban ol senHoron tepin siz.
Size ciddi bir sey soyleyeyim,burada hepimiz arkadasiz,hepimiz konu aciyoruz,birbirimize fikir veriyoruz,bazen geyik yapiyoruz her ne kadar dogru olmasa da. Aile gibiyiz bence. Ama boyle belalti falan vurmak,kacak dovusmek hos degil. Simdi siz saniyorsunuz ki dark’a diyeyim gorumce kiskaniyorsun, sinirlensin burda bagirsin cagirsin. Ben alinmam,benim icin sorun olmaz gordugunuz gibi hakaret de etmem kimseye,unutur giderim. Guler gecerim. Tavsiyem siz de oyle yapin. Bakin bu sizin konunuz,bizler de bir nevi misafiriniziz, misafire kibar davranmak lazim,sakalasin,konusun siz de bizimle ne guzel.Yine de size değer verip yazdım.Arkadaşınızi ne kadar umursamadiysam görmemişim bile siz deyince farkettimO da ayni benim nenem o da horon tepin diyor horona kurban olsunlar tabiki de oynarız
![]()
Kurs almadim ama kesinlikle katlanamazdim bendeeKizlar yakinda düğünüm var özel hoca tuttuk eşimle.Dogudayiz kurs yok , bir tane bayan hoca buldu halk egitim o da eğitim almamis ama kendini gelistirmis bir bayan.Vals yapicaz .Çok kiskanc biri degilim aslinda dans hocasi tutalim diyr de ben israr ettim.Yani esimin elini tutacagini dansi gostermek icin onunla da dans edecegini biliyordum.Ama hoca benimle gosterdi başta sonra benden izin aldi eşimle de hareketleti yapabilir miyim diye.Izin aldiktan sonra da hep esime gosterdi.Biraz huzursuz oldum .Ilk dersti ama en sonda dönerek gelip erkegin kadinin beline doladigi bir hareket var .Ilk dersten bunu gosterince ben biraz kiskandim acikcasi Bilmiyorum belki de ilk dersten gosterilir suclamiyorum da hocayi.Ama hem tecrubesiz gibi geldi hem de biraz rahatsiz oldum sondaki hareketi durup durup gösterince . Hoca eve gelip ders veriyor ve devam etmekte kararsizim.Gereksiz mi sizce kiskancligim dugunden once dans icin kurs alan var mi aranizda
bu zamana kadar ben de hep oylydim.Evlenme sürecinde cok fazla konu actim .Her zamanda konuyla alakasi olmayan eski konuyla bagdastirilan yorumlar yapildi.Siz birine dokundurma yaparsaniz karsi tarafta size yapar bunu goze alarak yaparsınız. Demediginiz kalmadi ben esimi kıskanıyorum hoca asılıyor mu dedim hayir ,kimse ona ellemesin mi dedim hayir durup durup bunu yazdin diye sinirlendirip laf dokundurursaniz karşı taraftan da size cevap gelir kimse oturup susmaz.Neticede benim icin dert olmus ki sizlere akil danışmışım durup durup beni yargılayıp aklima olmadik seyler sokun diye konu acmadimSize ciddi bir sey soyleyeyim,burada hepimiz arkadasiz,hepimiz konu aciyoruz,birbirimize fikir veriyoruz,bazen geyik yapiyoruz her ne kadar dogru olmasa da. Aile gibiyiz bence. Ama boyle belalti falan vurmak,kacak dovusmek hos degil. Simdi siz saniyorsunuz ki dark’a diyeyim gorumce kiskaniyorsun, sinirlensin burda bagirsin cagirsin. Ben alinmam,benim icin sorun olmaz gordugunuz gibi hakaret de etmem kimseye,unutur giderim. Guler gecerim. Tavsiyem siz de oyle yapin. Bakin bu sizin konunuz,bizler de bir nevi misafiriniziz, misafire kibar davranmak lazim,sakalasin,konusun siz de bizimle ne guzel.
Sinirlenmeyin siz debu zamana kadar ben de hep oylydim.Evlenme sürecinde cok fazla konu actim .Her zamanda konuyla alakasi olmayan eski konuyla bagdastirilan yorumlar yapildi.Siz birine dokundurma yaparsaniz karsi tarafta size yapar bunu goze alarak yaparsınız. Demediginiz kalmadi ben esimi kıskanıyorum hoca asılıyor mu dedim hayir ,kimse ona ellemesin mi dedim hayir durup durup bunu yazdin diye sinirlendirip laf dokundurursaniz karşı taraftan da size cevap gelir kimse oturup susmaz.Neticede benim icin dert olmus ki sizlere akil danışmışım durup durup beni yargılayıp aklima olmadik seyler sokun diye konu acmadim
Of yaa sizin de sansiniza hastalik cikti.allah mutlulukla kutluycaginiz guzel gunler versin bol bol.caninizi sikmayin1 saatlik izin veriliyorve sadece gelin damat sahnede oluyor misafirler oynamayacak onalra izin yok