Gereksiz sezeyana.....!

Notmal dogum saglikli evet ama bncede sacma buna karişmalari yani ozgur turkiyedeyiz sonucta kocamiz gibi karar veriyorlar sizene kardesim turkiyenin baska derdimi yok gidin onlarla ugrasin

Valla kimse ne Normal dogumu gömsün, ne sezeryanı. Genelde birini yasayan diğerine sövüyor. Herkes bıraksa diğerini ne yapıyorsa yapsa. Gecmis Olsun sizede. Ama en azından iyileşmeniz cabuk sürmüs.

Kendin doktor olabilirsin ama kadın doğum doktoru musun eğer değilsen neyden kaynaklandığını nasıl bileceksin her doktorun dalı farklı oluyor sonucta ille hayır ne doktır kabahatli nede personeller sezeryan ameliyat suçlısı o zaman herkeste ourdu bu binde bir yaşayan kişilerden birisiniz sonuçta sezeryan ameliyatı kendisi yapmıyor bunu doktorun kesip biçiyor yani doktor hatası oluyor buda canım :)
Ayrıca kimse burda sezeryan çok iyi normal doğum daha kötü demiyor normal tabiki iyi ama sezeryanıda yerden yere vurmanıza gerek yok !

Tamamen katılıyorum size. Ben de 8 gün önce doğum yaptım ben en baştan beri normal doğumdan korkuyordum ve spinal sezaryen oldum. Normal doğum yapan arkadaşım günlerce oturamazken ben doğum yaptığım gün ayaklandım. Herkes nasıl istiyorsa öyle doğum yapmalı. Herkesin psikolojisi ve fikirleri farklı.

Ayip filan ettigim yok. Sen guzellikle anlatmiyorsun resmen sezeryan seçen kadınlarıda sezerryanla dogan çocukları da kusurlu olarak gosteriosun. Isteyen istediği gibi dogurur bunun yargilamasini da sen yapamazsin.

Kesinlikle öyle sonuçta biz sezeryan düşünenler normal doğuma düşman gözüyle bakmıyoruz normal doğumada gayet güzel bakan insanlarız sadece acı eşiği düşük olduğumuz için sezeryanı tercih ediyoruz ne var bunda katlanabilenler normal doğurur katlanamayan sezeryan bundan daha doğal bir şey yok yani

Ağrısız doğumu hiç düşündün mü? 2 sezeryan yaşamış 3. İçin gün sayan bir kadın olarak normal doğum yapmayı çok isterdim.

Evetcok sacma bir uygulu a bence anne ve bebel ölüm leri artik olmu u or dogumda sakat bu irakilan bebeklerin yuzdesi dustu neryse yok neden sezeryanin tercih edilmesinde. Benim 6 ay boyunca gittigim dr ben sezeryan yaparim riske girmem dedi. Normal dogumun zararlarini anlatti. #)) ) ) ) esim kizdi baska dr a goturdu . baska dr da normal dogum taraftari ama ben tabiki hayatimda hic. Adetsancisi cekmemis bir insan olarak sezeyani tercih ettim . tanimadigim bir sanciyi yasamak ve o catalda bilmeme kac saat durmak istemedim . mutlu olmak konforlu bir dogum yapmak istdim oylede oldu. Hatta ameliyathanede sersem kafayla dua etmisim dr lara hemsirelere.sagolsunlar .

Ağrısız doğumu hiç düşündün mü? 2 sezeryan yaşamış 3. İçin gün sayan bir kadın olarak normal doğum yapmayı çok isterdim.
Ağrısız doğumu kesinlikle düşünmüyorum sonuçta onda da epidural yapıyorlar belden akınırken ağrısız ıkınıyorsun ama aşağısının kontrolsüz yırtıldığından haberin varfır sanırım diye düşünüyorum sonra koca bir dikiş aşağıda daha sonra idrar kaçırma olayları yada hissizlik şikayetleri vs. Vs. Olacaksa yada normal olsun doğru düGün yada belden uyuşturmalı olsun ben genel anesteziyede karşıyım hayattan tamamen kopuyorsun çünkü ben ikisi arasında en güzeli spinal belden uyusturma hem bebeğinin çıkış anını görüyorsun hemde ağrı sızı yok rahat

Geçen yıl doğum yaptım. Normal doğum yapmak istedim hep belki de epiduralle ağrısız doğum yaparım dedim Sonra (sı karışık uzun hikaye sadede geleyim ) doğum yapmak durumunda kaldığım hastanede 12 saat sancı çektim devlet hastanesi epidural yok bizde dediler. İlerlemeyen travay açılma olmuyo. Suni sancıyı basıyolar aralıksız korkunç bir sancı. İlk doğumum olacak yaşamadığım acılar ölücem artık kendimi camdan atmayı falan düşünüyorum. Ebelere dayanamıyorum diyorum aaa 24 saate kadar sürebilir sabrediceksin diyolar. Dr çağırın diyorum hanımefendi tenezzül edip gelmiyo. En son beni sezeryana alın yoksa ben çıkıp gidicem burdan allah kahretmesin yeter artık ölüyorum dedim ne illet bişi o suni sancı. Sonra dr geldi sen mi çağırdın beni dedi evet dedin sezeryana almıcaksan beni kalkıp gidicem burda ölüyorum ben dedim. Bi de ben kontrol ediyim dedi baktı ki açılma 3 cm de kalmış artık açılma olmaz acil sezeryana hazırlayın dedi. Eyyy acımasız insan 12 saat boyunca zahmet edip gelip bi baksaydın anlardın belki bu kadar çekmezdim. Sonuç 12 saat sancıdan sonra spinal sezeryan..
Eğer sonunda normal doğum yapabileceğimi bilsem yine razıyım o acıları çekmeye ama olmuyorsa olmuyordur zorlamanın alemi yok.

Nonipo canimmm bende sezaryan düşünüyorum ozeldedemi bu sekilde ceza oldu acaba?

Bide sezaryan düşünüyorum dedigimde sucluymus gibi davranılıyor cok üzülüyorum

işte bir örnek daha sonra birde özeldeki doktorlara ticarethane diyorlar adamlar işlerini yapıyor sancıyı yaşamak istemeyen versin parasını ağrı sızı olmadan yapsın kime ne yani derdi tasası insanlara kalmış seçim hakkı olmalı kesinlikle kadınları çocuk makinesi olarak görülmesi çok saçma kadınlarında insan oldukları acı hissiyatları olduğunu tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum herkesin farklı derecelerde acı eşiği var kimse kimseyi hiçbirşeye zor la ya mazzzzzz !

Son düzenleme:
Nonipo canimmm bende sezaryan düşünüyorum ozeldedemi bu sekilde ceza oldu acaba?

Bide sezaryan düşünüyorum dedigimde sucluymus gibi davranılıyor cok üzülüyorum
Ayrıntılı bilgi verilmedi henüz yürürlükte birşey yok ama haberlerde söyleniyor özellerede gelecek mi bilmiyorum zaten devlette suni sancıyı basıyorlar sezeryan yapan pek yok devlette yani özeli kastetmişlerdir diye düşünüyorum canım iyice araştırmak lazım hiçte suçlu hissettirmeni gerektirecek bir durum yok canım sende herkes gibi kendini düşünmek zorundasın bebeğini düşündüğün kadar bundan doğal ne var kim acı çekmek ister isteyen yapsın normal doğumunu sezeryan yapacaklara karışamaz kimse onda da herşekişde çıkıyor bu çocul sonuçta içinde kalmıyor ya içini ferah tut takılma

Anladim canim sagol❤ ALLAHIM sagliklica kucagimiza almayi etsin INŞALLAH

Anladim canim sagol❤ ALLAHIM sagliklica kucagimiza almayi etsin INŞALLAH
İnşallah canım içini gönlünü ferah tut herkes kendi bedeninde ne olacağına karar verebilme hakkına sahib bu hakka başkaları karışamaz normal doğum yapacaklara biz engel olmuyoruz onlarda olamaz

İnşallah canım içini gönlünü ferah tut herkes kendi bedeninde ne olacağına karar verebilme hakkına sahib bu hakka başkaları karışamaz normal doğum yapacaklara biz engel olmuyoruz onlarda olamaz
Aynnen kuzum benim ya tabiki kim hangisini isterse sagliklica kavussunda kuzum önemli olan o hayirlisyla ❤

canım daha önce de söylediğim gibi korku da sezeryan için bir sebep teşkil edeceğinden bu konu zaten tartışmaya kapalı.. isteyen istediğini desin.. o suratında meymenet olmayan karının yaptığı açıklamayla kimsenin doğum ve sezeryan hakkı elinden alınamaz zaten.. kendinize anlaşabileceğiniz bir doktor bulun yeterli.. ben 37. haftadayım doğum hakkında 1 ya da 2 kere konuştuk doktorumla.. daha zamanı bile değilken doğumdan bahseden doktorlardan yerinizde olsam şüphe ederdim.. ben doktor konusunda çok şanslı hissediyorum :) önemli olan doktorunuz.. gerisi boş.. korkunç doğum hikayelerine de gerek yok boşver okuyup da canını sıkma..

Yok canım doktorum konusunu bile açmadı ben her seferinde açıyorum konuyu oda bunları süşünme sen diyor bana araştırma bakma hiçbirşeye diyor doktorum çok iyi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…