Gereksiz takıntı mi

hanim97

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
57
7
36
28
Sevgilimİ çok seviyorum birbirimize ciddi olarak bakıyoruz ilişkinin ilk başlarında rehberim de çok Kiz numaralari gördüm ve cok kızdım ve silmeyi unuttuğunu söyledi Rehberini tamamen sildi geçmiş konusunu asla acmiyor açmaya kalksam opup sarilmaya güzel şeyler söylemeye başlıyor kısaca ben kimseyle bi ilişki yaşamadım sevgilim yaşamış geçmişte birileriyle erkekler için normal mi düşündükçe üzülüyorum çünkü çok seviyorum o da konuyu hiç acmiyor

Herkesin bir geçmişi elbet vardır. Ama gönüle öyle birisi girer ki, geçmiş solda sıfırdır. O kişiden öncekiler anlamsızdır, boştur. O yüzden geçmişini sorun etmeyi bırakmalısın diye düşünüyorum.

Erkek için de kadın içinde cinsellik nefes almak, su içmek kadar normaldir. Bunun erkeği kadını yok. Bu 1.
Sizden önce ne yaşadığıyla değil, sizinleyken neler yapıp yapmadığıyla ilgilenin.Bu 2.
Asıl cevaba gelecek olursam, takıntı haline getirmeden gözlemleyin. Ama kesinlikle telefon karıştırmak vs.gibi sağlıksız durumlardan bahsetmiyorum. İkinizin de özel alanı olsun, birbirinizi bu kadar sıkmayin.

Peki neden şuan mutluyum sadece bu normal birsey mi onu soruyorum

Asla sıkma gibi birsey yok ben çok güveniyorum ve cok seviyorum sadece bu normal bir durum mu onu sormak istedim telefon olayı ilk haftalardi şimdi öyle bir sorun da yok

Bunun cevabını verdim. Evet bana göre cinsellik yasamak kadın için de erkek icin de tabiki normaldir. Önceki yorumumu tam okumamışsınız sanırım.

Burada onemli olan sevgilinin kadinlarin gecmisine takilip takilmadigi. Eger kadinlar icin de normal goruyorsa bir sey deme, ama ben erkegim yaparim dusuncesindeyse yol ver.

Okudum ve hak veriyorum size yorum için teşekkür ederim şuan güveniyorum ve geçmiş açıldığında ki endişesi bile sevmeme sabep diyebilirim

Burada onemli olan sevgilinin kadinlarin gecmisine takilip takilmadigi. Eger kadinlar icin de normal goruyorsa bir sey deme, ama ben erkegim yaparim dusuncesindeyse yol ver.

Ama rol de kesebilir tabi. Eger sevgilinin bir kiz kardesi varsa ona karsi olan hareketlerini gozlemle. Kiz kardesinin ozel hayatina saygi duyuyorsa olmustur.

Şöyle hayatındaki birini bakire olmasını olmazsa asla olmaz gini bir cümle kullanmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…