Gereksiz takıntı mi

Kendini suçlu olarak görüyor benimle bu konuları konuşmasını istemiyormuş

Şöyle hayatındaki birini bakire olmasını olmazsa asla olmaz gini bir cümle kullanmişti

Ooo bak o zaman iş değişir. Bu kafadaki adamlarla birlikte olmayın lütfen. Kendi hallerine bırakın. Şimdi tabii bu söylediğimin ne kadar önemli olduğunu anlayamayacağınızı biliyorum , anladığım kadarıyla henüz 20 yaşındasınız ama ileride anlarsınız diye düşünüyorum. Ona bir sorsana, madem bekarete önem veriyor, kendi yaşadıkları neymiş?

O errrkek cunku, tapinmamiz gerekiyor onlara. Biz hepimiz onlarin gonlunu hos etmekle gorevlendirilmis hizmetkarlariz sadece. Neden cunku 250 gr fazlaligi var

Sorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim

Sorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim
Ayrica ona her halukarda zinakar bir fahise oldugunu soyle. Benim gibi temiz birine layik degilsin de, ayril

"Kimsenin bekaretini almadım" vay vay vay. Ne karakterli adam. Kafalara bak. İğrençlik diz boyu gerçekten. Afedersiniz de benim zarım delindi , ben şimdi herşeyi yasaması mübah kadın konumunda mıyım? Yallah tazyik ya. Fikre zikre bak

Ayrica kimseye zorla bir sey yapmamis, derhal abinin madalyonunu takalim

Rehber sılme falan cok cocukca boyle guven saglanmaz ki adam her sekil de aldatır içinde oyle bir karakter barındırıyorsa .

+1
Ay ınanmıyorum ya zıhnıyete gel.Bakıre sandıgı kızlar onu keklemesın de bu zıhnıyet yuzunden dıktırıyorlar bıle neler yapmıyorlar ki.. Hem bakırelık kavramı baska bırseydır her kızlıgını koruyan bakıre mı yahu buna ınanan erkek takımı ya gerici bir kafaya sahip yada cok saf artık diyim.Kendısı bakırmıymıs acaba bu ve boyle dusunen erkekler yasamasın bır seyler bir zahmet hey allahm ya birde sevgılim boyle dusunuyor bende bakıreyım demek ki o kızlar kötü ben tanrıcayım dıye dusunenler de vardır kesin saka gibi..

Zaten baksaniza adam bu söylediğine tepki gösterilince "ben kimsenin bekaretini almadım, zorla yapmadım" diye açıklama yapmış. Bekaret dedikleri şeyi çok yanlış biliyorlar.

Konu sahibi şunu da eklemek istiyorum. Erkek arkadaşınıza bekaretin; güzel huy, dürüstlük, vicdan ve ruhen kirlenmemişlik olduğunu söyleyin. Anlamayacaktır ama en azından kulağına çalınsın. Ben bıktım bu kafalardan kadınlarımız bıkmadı.

Kendısı bakırmıymıs acaba bu ve boyle dusunen erkekler yasamasın bır seyler bir zahmet
Boyle dusunen erkekler bence genel olarak yasamasin
hey allahm ya birde sevgılim boyle dusunuyor bende bakıreyım demek ki o kızlar kötü ben tanrıcayım dıye dusunenler de vardır kesin saka gibi..
Ben simdiye kadar hicbir erkekle bir sey yasamadim, herhalde evlenene dek yasamam. Ama hic kimse benim yanimda cinsel hayati olan kadinlara les agzini acip bir sey diyemez, cunku onlara edilen hakaret bana da edilmistir, ben oyle kabul ederim. Konu sahibi bence sen de aklini basina topla, bu adamin kadinlara en ufak saygisi yok. Sana saygi gosterecegini mi dusunuyorsun gercekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…