Zaten baksaniza adam bu söylediğine tepki gösterilince "ben kimsenin bekaretini almadım, zorla yapmadım" diye açıklama yapmış. Bekaret dedikleri şeyi çok yanlış biliyorlar.
Konu sahibi şunu da eklemek istiyorum. Erkek arkadaşınıza bekaretin; güzel huy, dürüstlük, vicdan ve ruhen kirlenmemişlik olduğunu söyleyin. Anlamayacaktır ama en azından kulağına çalınsın. Ben bıktım bu kafalardan kadınlarımız bıkmadı.
Zaten baksaniza adam bu söylediğine tepki gösterilince "ben kimsenin bekaretini almadım, zorla yapmadım" diye açıklama yapmış. Bekaret dedikleri şeyi çok yanlış biliyorlar.
Konu sahibi şunu da eklemek istiyorum. Erkek arkadaşınıza bekaretin; güzel huy, dürüstlük, vicdan ve ruhen kirlenmemişlik olduğunu söyleyin. Anlamayacaktır ama en azından kulağına çalınsın. Ben bıktım bu kafalardan kadınlarımız bıkmadı.
Bakın demek istediğim şu. Bu şekilde erkekler yapar, kadınlar yapamaz mantığında adamların ben kadınlara saygısı olduğunu düşünmüyorum. Yarın öbür gün sizin de bu önünüze bambaşka konulardan çıkabilir. Bir ablaniz olarak uyarı mahiyetinde alın sözlerimi lutfen. İnanın kötülüğünüz için konuşmuyouz hiç birimiz. Ve tabiki hayat sizin hayatınız. Bazı şeyler tecrübe edilerek öğreniliyor ne yazık ki. Biz ne söylesek boş..
Ama melek gibi hissettiriyormusBakın demek istediğim şu. Bu şekilde erkekler yapar, kadınlar yapamaz mantığında adamların ben kadınlara saygısı olduğunu düşünmüyorum. Yarın öbür gün sizin de bu önünüze bambaşka konulardan çıkabilir. Bir ablaniz olarak uyarı mahiyetinde alın sözlerimi lutfen. İnanın kötülüğünüz için konuşmuyouz hiç birimiz. Ve tabiki hayat sizin hayatınız. Bazı şeyler tecrübe edilerek öğreniliyor ne yazık ki. Biz ne söylesek boş..
Gecmisinden pisman olmasi bir sey degistirmez. Sevgilin kirli artik, omo paklar belki.Ben asla yalan konuşmadım sevgilime argo söz bile kullanmadım bende bakireliğe karşı biri değilim hayatımda ki kişide sadece evlilik düşüncesinde istemediğini belirtti herkesin düşüncesi farklı sonuçta neden bu kadar kabardiniz anlamıyorum bende hayatımda ki kişiyi çok seviyorum kalbinde bana melekmişim hissini yaşatmasını ve geçmişin den pismanligi için sürekli Özür dilemeside konu nerelere gelmiş brn sadece evlilik dışı ilişki normal mi sizce diye sormak istedim onu kabul edip etmemek benim sorunum
Ben simdiye kadar hicbir erkekle bir sey yasamadim, herhalde evlenene dek yasamam. Ama hic kimse benim yanimda cinsel hayati olan kadinlara les agzini acip bir sey diyemez, cunku onlara edilen hakaret bana da edilmistir, ben oyle kabul ederim. Konu sahibi bence sen de aklini basina topla, bu adamin kadinlara en ufak saygisi yok. Sana saygi gosterecegini mi dusunuyorsun gercekten?
Buna kimse bir sey demez ki. Kendi adima ben de oyle dusunuyorum ama baska turlu yasayan kadinlara hicbir erkegin hakaret etmesine musaade etmem. Kadinlara hakaret=bana hakarettir.Tabikide oyle haklısınız ama bende bakireliğime sahip çıkan bir yapım var ben erkek için değil kendim için tek bir kisi ile yaşamak istiyorum bu hissi ve gönül rahatlığıyla yaşamak istiyorum keskelerle değil bende isterdim benim gibi olmasını ama inanin beni değerli hissettiriyor ve bir kötü söz bile ağzından çıkmıyor gecmiste yaşamış belki bende yaşadaydim tepkisi nasıl olurdu bilmiyorum ama tekrar belirtiyim ben sadece evlilik dışı ilişki için fikrinizi öğrenmek istedim goruslerini ze saygı duyuyorum
bakın ben nerde hakaret yazısı yazdım kafayı yiycem ya sadece bakire olmayan bir bayanla evlenmek istemediği düşüncesini paylaştım bu yani bunda ne hakareti varBuna kimse bir sey demez ki. Kendi adima ben de oyle dusunuyorum ama baska turlu yasayan kadinlara hicbir erkegin hakaret etmesine musaade etmem. Kadinlara hakaret=bana hakarettir.
Kendi bakir degil ama onu ne yapacaguk? Sevgilinin bu konuda parlak fikirleri var mi, erkeklik zarini tamir ettirmek gibiAnlatamıyorum galiba brn bi hakaret ettiğine dair bişey mi yazdım ben sadece bakire bir bayanla evlenmek isteği düşüncesini paylaştım bu hakaret mi ?
benimde yada kardeşim de yaşayabilir kimse bilemez bende bir kadınım hakaret olsa ben bu adamı neden hayatıma alayıp ömrümü paylasayimbakın ben nerde hakaret yazısı yazdım kafayı yiycem ya sadece bakire olmayan bir bayanla evlenmek istemediği düşüncesini paylaştım bu yani bunda ne hakareti var
Neden evlenmek istemiyormus bakire olmayan bir KADINla peki? Bak bunun arkasinda hakaret var ama, kesin eminimbakın ben nerde hakaret yazısı yazdım kafayı yiycem ya sadece bakire olmayan bir bayanla evlenmek istemediği düşüncesini paylaştım bu yani bunda ne hakareti var
Siz nasıl anlamak istiyorsanız anlayın konu çok aştı dinlemiyorsunuzda iyi gecelerKendi bakir degil ama onu ne yapacaguk? Sevgilinin bu konuda parlak fikirleri var mi, erkeklik zarini tamir ettirmek gibiOnda o isigi goruyorum.
Bu arada sevgilin bakire olmayan bir Avrupaliyla evlenmeye nasil bakar acaba? AB pasaportu bekaretten tatlidir
Ben bu adamla çok mutluyum bu benim sorunum benim hayatımNeden evlenmek istemiyormus bakire olmayan bir KADINla peki? Bak bunun arkasinda hakaret var ama, kesin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?