Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün konuşmadan durmak cidden çok uzun bir süre.
Ne olursa olsun ben küs kalınmaması taraftarıyım ve de yatak ayırması.
İnsanın içine soğukluk giriyor yok yere.
Kavgadan sonra sakinleşince keşke konuşsaydınız.Bence alın karşınıza konuşun.
Aynı evde nasıl rahat ediyorsunuz iki yabancı gibi ...
Artıları eksileri dökün çözüme ulaşın. Elinizden kayıp giden günlere yazık.
Her evlilikte tartışma vb. oluyor ama benim aklıma mesela direkt birşey geliyor : ya yarına onu göremezsem .ya bu atan kalp durup elini tuttuğum el soğursa.Ölüm kirpikten yakın.Eşime de demiştim bunu hayat kısa küslük yerine çözüm bulunabilir.
Kıymetinizi bilin birbirinizin.
sürekli tüm kavgalarımız onun ailesi yüzünden. haftada 3 gün yanlarında istiyorlar. ben de 6gün çalışıyorum. gidince yorgun oluyorum surat asmış oluyorum, gitmiyorum gelmedi oluyorum. bıktım..
doğrusu sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum. eşiniz sizi düşündüğünden değil, ailesine mahçup olmamak için götürmüyor sizi. böyle yapmak istemem her ne olursa olsun, onların yıllarca büyüttüğü evladının eşisiniz siz. kendinizden soğutma çabanız belki sonra size dönebilir ve pişman olabilirsiniz. eşle ne yaşanırsa yaşansın aileye yansıtılmamalı sonuçta bence. çünkü herkese kendi evladı kıymetli.
bizim kadar anasına babasına düşkün millet varmıdır??
bayramda ayrı dert,tatillerde ayrı dert,yılbaşında ayrı dert.
özel ve güzel günleri mahvetmekte uzmanız valla
sabah işe gidicem yorulurum,biz onlara gidelim kutlayıp eve döneriz deseydin
acaba kabul edermiydi??
arkadaşlar merhaba. canımı çok sıkan bir konu var, kendim içinden çıkamadım. danışmak istedim. 4 gün önce eşimle tartıştık. konu ise yılbaşı... ikimiz de özelde çalışıyoruz. ben yılbaşının sabahı da çalışacağım yoğunluk yüzünden, ama onun tatil. konu şu ki yılbaşında tüm ailemi bize çağırmak istiyorum dedi. nasıl yapacaksam bilmiyorum ama eve gelip güzel bir yemek yaparmışım. hep beraber bizde olurmuşuz. ben de başbaşa kutlayalım dedim. ne senin ne benim ailemden kimse gelmesin dedim. kabul etmedi. ailem yalnız mı kalsın dedi(!) (bu arada bu bizim daha 2. yılbaşımız ve ilkinde de onun ailesiyle birlikte kutlamıştık) yalnız kalmazlar onlar beraber kutlasın dedim sakin olmaya çalıştım ama kabul etmedi. ben de kızdım. benim de ailem var,zorunda değilim seninkilerle olmaya, o zaman ben de onlarla kutlarım sen kendinkilerle olursun dedim ve çıktım odadan. gittim uyudum. 4.gün bugün ve hiç konuşmuyoruz. siz olsanız ne yaparsınız? gidip konuşsam yine ben konuşmuş olacağım ama egosu tavan yapacak barışsak da. sözümü yemiş gibi. konuşmayı hiç istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız? iki yabancı gibiyiz. ayrı odalarda yaşıyoruz resmen....
deseydim kabul edebilirdi bence. ama ben de inada bindirdim, her yıl beraber planlayacaklar alışkanlık olacak diye korktum. bide hakkım yok mu yalnız kalmaya bunu görmek istedim.
çalışan bayan için zor haftanın 6 günü iş var bir de 2 gün kv gitmek gerçekten abartı. haftada 1 ya da 10 günde bir gidilsin bence.Canım haklısın böyle olmasını bende istemezdim ama haftanın altı günü çalışıyorum evimde yemek yapıp toplamaya bile vaktim yok
3 aylık evliyim evime doyamadım yahu :2:
tüm maaşımız düğün borçlarına gidiyor 1 kuruş yardım etmiyorlar, ve durumları gayet iyi bunaldığımızda biraz ailenden borç iste diyorum o bile yok
ben kendi babamdan istiyorum ama hergün gelmemizi bekliyorlar ve kocamda sözlerinden çıkamıyor bence hakediyorlar
bende ailemi çok seviyorum onlara haftada bir gün gidiyorum eşimin aileside bunu anlamak zorunda
bu konuda naz yapma haklarının olduğunu düşünmüyorum
ama sert tavırlar takınmassam eşim anlamıyor![]()
arkadaşlar merhaba. Canımı çok sıkan bir konu var, kendim içinden çıkamadım. Danışmak istedim. 4 gün önce eşimle tartıştık. Konu ise yılbaşı... Ikimiz de özelde çalışıyoruz. Ben yılbaşının sabahı da çalışacağım yoğunluk yüzünden, ama onun tatil. Konu şu ki yılbaşında tüm ailemi bize çağırmak istiyorum dedi. Nasıl yapacaksam bilmiyorum ama eve gelip güzel bir yemek yaparmışım. Hep beraber bizde olurmuşuz. Ben de başbaşa kutlayalım dedim. Ne senin ne benim ailemden kimse gelmesin dedim. Kabul etmedi. Ailem yalnız mı kalsın dedi(!) (bu arada bu bizim daha 2. Yılbaşımız ve ilkinde de onun ailesiyle birlikte kutlamıştık) yalnız kalmazlar onlar beraber kutlasın dedim sakin olmaya çalıştım ama kabul etmedi. Ben de kızdım. Benim de ailem var,zorunda değilim seninkilerle olmaya, o zaman ben de onlarla kutlarım sen kendinkilerle olursun dedim ve çıktım odadan. Gittim uyudum. 4.gün bugün ve hiç konuşmuyoruz. Siz olsanız ne yaparsınız? Gidip konuşsam yine ben konuşmuş olacağım ama egosu tavan yapacak barışsak da. Sözümü yemiş gibi. Konuşmayı hiç istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız? Iki yabancı gibiyiz. Ayrı odalarda yaşıyoruz resmen....
arkadaşlar merhaba. canımı çok sıkan bir konu var, kendim içinden çıkamadım. danışmak istedim. 4 gün önce eşimle tartıştık. konu ise yılbaşı... ikimiz de özelde çalışıyoruz. ben yılbaşının sabahı da çalışacağım yoğunluk yüzünden, ama onun tatil. konu şu ki yılbaşında tüm ailemi bize çağırmak istiyorum dedi. nasıl yapacaksam bilmiyorum ama eve gelip güzel bir yemek yaparmışım. hep beraber bizde olurmuşuz. ben de başbaşa kutlayalım dedim. ne senin ne benim ailemden kimse gelmesin dedim. kabul etmedi. ailem yalnız mı kalsın dedi(!) (bu arada bu bizim daha 2. yılbaşımız ve ilkinde de onun ailesiyle birlikte kutlamıştık) yalnız kalmazlar onlar beraber kutlasın dedim sakin olmaya çalıştım ama kabul etmedi. ben de kızdım. benim de ailem var,zorunda değilim seninkilerle olmaya, o zaman ben de onlarla kutlarım sen kendinkilerle olursun dedim ve çıktım odadan. gittim uyudum. 4.gün bugün ve hiç konuşmuyoruz. siz olsanız ne yaparsınız? gidip konuşsam yine ben konuşmuş olacağım ama egosu tavan yapacak barışsak da. sözümü yemiş gibi. konuşmayı hiç istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız? iki yabancı gibiyiz. ayrı odalarda yaşıyoruz resmen....
bide üstüne ben bencilmişim, anlayışsızmışım, tek derdim başbaşa olmakmış, kimseyi düşündüğüm yokmuş vs. saydı da saydı. asıl bundan sonra kavgaya döndü olay zaten. tek kendimi düşünüyormuşum.
Merhaba,arkadaşlar merhaba. canımı çok sıkan bir konu var, kendim içinden çıkamadım. danışmak istedim. 4 gün önce eşimle tartıştık. konu ise yılbaşı... ikimiz de özelde çalışıyoruz. ben yılbaşının sabahı da çalışacağım yoğunluk yüzünden, ama onun tatil. konu şu ki yılbaşında tüm ailemi bize çağırmak istiyorum dedi. nasıl yapacaksam bilmiyorum ama eve gelip güzel bir yemek yaparmışım. hep beraber bizde olurmuşuz. ben de başbaşa kutlayalım dedim. ne senin ne benim ailemden kimse gelmesin dedim. kabul etmedi. ailem yalnız mı kalsın dedi(!) (bu arada bu bizim daha 2. yılbaşımız ve ilkinde de onun ailesiyle birlikte kutlamıştık) yalnız kalmazlar onlar beraber kutlasın dedim sakin olmaya çalıştım ama kabul etmedi. ben de kızdım. benim de ailem var,zorunda değilim seninkilerle olmaya, o zaman ben de onlarla kutlarım sen kendinkilerle olursun dedim ve çıktım odadan. gittim uyudum. 4.gün bugün ve hiç konuşmuyoruz. siz olsanız ne yaparsınız? gidip konuşsam yine ben konuşmuş olacağım ama egosu tavan yapacak barışsak da. sözümü yemiş gibi. konuşmayı hiç istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız? iki yabancı gibiyiz. ayrı odalarda yaşıyoruz resmen....
Ay amaann bazı erkekler kendi bencilliklerini bizim üzerimize yıkıyorlar. Benim kocam da sağolsun doğumgünümü kayınvalidemlerde kutladı. Hastayım eve gidip dinleneyim diye işten erken çıktı bende iyi güzel bana sürpriz hazırlıyor evde dedim sonra iş çıkışı annemlere gel deyince anladım ki orda kuru kuruya bi pastayla kutlanacak lakin öyle de oldu. Yok eve geldiğimde evde güzel bi sürprizle karşılaşmayı çok istedim ama o da yoktu. neyse konu bu değil de benim kocamda yılbaşında kayınvalidemlerle olmamızı isteyecektir eminim. Hatta evlilik yıldönümümüzü bile onlarla kutlarız diye korkuyorum![]()
Biz olsak seviniriz ki eşim başbaşa olmayı istiyo beni seviyo falan diye düşünürüz onlara göre de bencil oluyoruz. Saf bunlar
canım bizimde doğumgünümüzde böyle bir olay olmuştu.ilk doğumgünümüz aileleri çağırcam diye tutturdu.ben başbaşa kutlamak istiyorum dedim sonuçta ilk doğumgünüydü ona süsleniyordum.neyse kazasız belasız atlattık biz.sıra sizde :) ama şunu demeliyim ne olursa olsun ayrı odalarda yatmayın sakın..sabırlı ol.akşam gidince konuş.kocacım sen ailenle olmak istiyorsun haklısın ama geçen sene aileler vardı o yüzden ben kocamla başbaşa olmak istiyorum bu sene de.ama güzelce nazlı nazlıhayır demez.yeterki sen gerilim yaratma.ego konusuna gelince kızım biz evliyiz ne egosu unut onu
bırak o kendini haklı sansın çok önemli bi mevzu olmadıkça hiç küs durmayın.küslükler iyi değildir tamammı bitanem
![]()