- 24 Nisan 2014
- 172
- 19
- 68
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
belki yoktur aklıma takıldı bu arkadaşı bulsam sadce noröal konuşacaktım merak ettikleri sonra arkadaş olmayı deneyecektim hepsi buSen abartiyo olamazmisinbelki yoktur oyle birsey
arkadaş yorum yapmış ona cevap yazdım ne hakkına girmesi.
e oyle desenize.babaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermediler
verilmiş diye belki bu o değil aklıma takıldı zaten onu bulsam ona yansıtmam illaki benzedimizi o da fark edecekti o da bana sorular soracaktı arkadaş olacakktık bu hepsi buHmm yani bu kadar garip davrandıkları için başkasından alınmış olabilirim yada kardeşim verilmiş diye mi düşünüyorsun?
Bana bu kdr bnzeyen birini bulsam bende arardim valla haklisin ..belki yoktur aklıma takıldı bu arkadaşı bulsam sadce noröal konuşacaktım merak ettikleri sonra arkadaş olmayı deneyecektim hepsi bu
konunun başında herkes fotograf derdine düşünce olay sürüklendi malesefe oyle desenize.
o zaman durum mesrulasmasa bile bir mantik kazanir
haklıyım dimi inan tek haksız oldum konu fotoğrafını paylaşmam yemin ederim ki tam paylaşırken aklıma geldi geride kaldırılmıyo napim kiBana bu kdr bnzeyen birini bulsam bende arardim valla haklisin ..
o sohbet edilecek bir inan değil canım bir hafta önce annemin babasını kaybettik orda bile annemin dedikosunu yapan bi insan kulaklarımla dudum anlican biraz çirkefDurum anlasildi senin derdin baska, babaannene sordun mu hic sana neden boyle davrandigini?
Ya evet cnm yasak buralara foto koymakhaklıyım dimi inan tek haksız oldum konu fotoğrafını paylaşmam yemin ederim ki tam paylaşırken aklıma geldi geride kaldırılmıyo napim ki
teşekkür ederim hatam olabilir ama aklıma gelmedi sonradan geldi onu merak etme düşücesiyleBi kere uyarı yeter bence o da incitmeden, uyarıldığını gördüğünüz halde kızın üstüne gitmeniz sürü psikolojisinden başka bir şey değil bence
sonradan işte oldu bi kereYa evet cnm yasak buralara foto koymak
Keşke konunda da bahsetseydin. Anlamaya çalışarak yaklaşırdık. Yoktur ya öyle bir şey kuruntu yapmışsınbelki yoktur aklıma takıldı bu arkadaşı bulsam sadce noröal konuşacaktım merak ettikleri sonra arkadaş olmayı deneyecektim hepsi bu
meraba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim burası geniş bi kitle oldu için buraya yazmak istedim sol fotodaki arkadaş benim tıpkımın aynısı sanki sağdakide benim ev halim bu arkadaş bana çok benziyor onu bulmak istiyorum içimdeki ses öyle söylüyor burda hep bayanlar olduğu için içim rahat umarım size açtığım konu saçma gelmez bana bi arkadaşım attı sol taraftaki fotoyu snin ikizini buldum diye iinstagramda başkasının beğenilerinde görmüş daha sonradan hatırlamıyorum geçmiş yok vs dedi bulamadık ben çok merak ediyorum umarım yardmcı olaack kişiler vardır hepinize teşekkür ederim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?