- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
tam öylede değil aile ortaı davranışlar doğum yılımla falan oynanmış başka şeyler vs belkide bi kuruntu aklıma takıldı yok mu sanki çıkmıyor mu böyleleri çıkıyor merak etmem çok normalAklina takilanlari anlatsan sana daha iyi yorumlar yapilabilir, evlatlik oldugundan felan mi supheleniyosun?
Konuyla ilgili yorumlari ciddiye al. Diğerleriyle muhattap olma eleştirmeye kinlerini boşaltmaya yer arıyorlartam öylede değil aile ortaı davranışlar doğum yılımla falan oynanmış başka şeyler vs belkide bi kuruntu aklıma takıldı yok mu sanki çıkmıyor mu böyleleri çıkıyor merak etmem çok normal
kapali bayani kadediyorum.iki kişi ne ya diğeri benim ne alaka anlamadım fotoğrafı kaldırabilsem kaldrcam zaten ya lüütfen yazmayın konuda kapatılır umarım
dimi nedir bu kadar ön yargı yok o kız da güzelmiş genel türk kızı yandaki kız kapalıkız çok güzel sırf insanı zıvaanadan çıkarmak için bu yorumlar farkındayım sağol canım senKonuyla ilgili yorumlari ciddiye al. Diğerleriyle muhattap olma eleştirmeye kinlerini boşaltmaya yer arıyorlar
Aklıma ilk gelen çocuk sizi begenip tanışmak istedi galiba oldu :)
Canim bu kdr olmaz ya asiri sekilde ayni bu fotolar sen ailenden mi supheleniyosun ki ins sorularina cvo bulursn ne diyim bazen dalga gecmek icin konu aciyolar burda o yuzden ole dedimarkadaşım niye dalga geçim Allah Allah işim gücüm mü yok sanki bişeyi merak ettim o kadar
Hayiirr öyle değil .çok mütevazı bir varsayim bu :) . Bence öyle tabi. Siz daha dogru degerlendirirsinizyok bana kalırsa benzettiği kızı beğeniyordu. anladığım kadarıyla kızın adını bile bilmiyordu çünkü. kızla da tanışmıyorlardı bana kalırsa. o kız sandığı için bence öyle davrandı. o kız olmadığımı anlayınca üstelemedi çünkü benle alakalı değildir sanıyorum.
çok komiksin şuan çok mutluyum hakkıma girdin içinyok bana kalırsa benzettiği kızı beğeniyordu. anladığım kadarıyla kızın adını bile bilmiyordu çünkü. kızla da tanışmıyorlardı bana kalırsa. o kız sandığı için bence öyle davrandı. o kız olmadığımı anlayınca üstelemedi çünkü benle alakalı değildir sanıyorum.
Bu kizi aramanin sebebini ilk basta anlatsaydin sana daha iyi yardimci olurduk.tam öylede değil aile ortaı davranışlar doğum yılımla falan oynanmış başka şeyler vs belkide bi kuruntu aklıma takıldı yok mu sanki çıkmıyor mu böyleleri çıkıyor merak etmem çok normal
çok komiksin şuan çok mutluyum hakkıma girdin için
babaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermedilerCanim bu kdr olmaz ya asiri sekilde ayni bu fotolar sen ailenden mi supheleniyosun ki ins sorularina cvo bulursn ne diyim bazen dalga gecmek icin konu aciyolar burda o yuzden ole dedim
benim düşüncelerimle uyuşmuyor çünküarkadaş yorum yapmış ona cevap yazdım ne hakkına girmesi.
21 olcamBu kizi aramanin sebebini ilk basta anlatsaydin sana daha iyi yardimci olurduk.
Ama ben merak ettim vs diyip gecistirme anlatsan dinleriz. Bu arada kac yasindasin?
Sen abartiyo olamazmisinbabaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermediler
Hmm yani bu kadar garip davrandıkları için başkasından alınmış olabilirim yada kardeşim verilmiş diye mi düşünüyorsun?babaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermediler
ne kadar mantıksız bi düşünce burda benzetenler ne o zamn beni annemle yan yana görenler ya çok benziyorsunuz yada hiç alakanız yok diyorlar çok var bunu diyen söyleyen anlmaıyorum ben siziSuç olduğu yeterince söylenmiş onu geçiyorum da, hanımefendi göz var izan var ikiz kardeşiniz sanacak kadar neyi benzettiniz ki? Göz yapisi, burun, çene, yüz şekli tamamen farklı. Benzeyen tek şey kalın kaşlarınız bence. E o da moda olduğuna göre kafanıza takmayın derim.
Durum anlasildi senin derdin baska, babaannene sordun mu hic sana neden boyle davrandigini?babaannem beni hiç sevmez erkek çocuklarından ilk doğan kız benim diye annem öyle söyler doğum tarihimle oynanmış sonra evdekilerin davranışları vs bilmiyorum canım bu fotografı onlara gösterdimde hiç bi tepki vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?