Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

PembeDantel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
199
21
118
45 yaşındayım , 2 Yıldır nişanlıyım ...Ne zaman evlilik lafı etsem terslenerek zamanı gelince ya da şu zaman bu zaman diye geçiştirildim...Aslında hemen hemen her konuda çok iyi anlaşıyoruz fakat iş evlilik konusuna gelince bütün sihir kayboluyor! Yaklaşık 2 aydır birlikte yaşamaya başladık ve bana taşındı ...bu zamandan beri evlilik konusundaki kavgalarımız çoğaldı 2 ayın çoğu zamanı arkadaşında kaldı...ve dün yine kavga ettik...akşam mesaj göndermiş ben yapamayacağım evlilik beni gerçekten korkutuyor daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye...Hatta çoğu zaman bir imzaylamı beni seveceksin deyip evlilikten vazgeçirmeye çalıştı bu adam beni...ama elimde değil bir dönem geldi sırf onu kaybetmiyeyim diye razı geldim...ama olmuyor ...kendimi ezik , onursuz gurursuz hissediyorum evli olmadığım için...onada anlattım duygularımı sanırım anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor çünki kendi kızıda var o aynı şekilde nikahsız yaşasa hoşuna gidermi dediğimde (haşa Allah ona yaşatmasın, kimseye yaşatmasın, bu bir dilek değil))lafını bile ettirmiyor onları karıştırma diyor!Kendimi kullanılmış aldatılmış hissediyorum...Sonuçta bana o sözü verdin sen 2 yıl önce, umut verdin bana...Bununla nasıl başederim bilmiyorum sevdim onu sadece sevdim ....İçim acıyor...!

Allah kimseye yaşatmasın diyen benim! yani kızın böyle birşey yaşasa hoşuna gidermi dediğimde hemen kızarak kızımı karıştırma diyor ya...ben kızı için aynısını yaşasın demiyorumki...aynı durumda o olsa kabul edermisin diye soruyorum sadece...böyle bir olayda kızını bile anmak istemiyor yani...yaşatmasın tabi hiç bir kadına yaşatmasın Allahım! Teşekkür ederim ilginiz için benim zaten pek (hiç) arkadaşımda yok o yüzden burada içimi dökmek istedim ...Bütün hayatımı onun üzerine kurmuştum ...onu tanımadan öncede darbe almıştım 4 yıl kendimi eve kapamıştım ama mutluydum kimse beni üzemiyordu! yine kapanırım içime...hepsi aynı!

Hayır yani bir erkek evlenmek için bir kadında ne arar ki? Allaha çok şükür elim yüzüm düzgün güzel bir kadınım ,yaşımı göstermem üniversite öğrencisi sandıkları çok olur mesela beni... içim güzel herşeyden önce kimseyle kavgam yok nefretim kinim yok kimseye ...doğaya hayvanlara düşkünüm , Zaten hayat felsefem *sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma* sevgi doluyum , herşeyden önce dürüstüm , sadıkım, içim dışım bir , sevdimmi tam severim yapamayacağım fedakarlık yok, maddiyata hiç bakmam zaten maddi hiç durumu yok kendisinin benim için hiç problem değil, o bunların hepsini biliyor kabul ediyor başka ne isterki bir erkek? hatta dahasınıda yazayım; ben onunla anlaşmalı nikah yapmayada razı oldum yani nikah yapalım sonra ayrılalım çünki evlenince maaaşım kesiliyor o bizi geçindiremez! ...hiç olmazsa herkes evli bilsin bana onun karısı desinler dedim sadece...

adamın niyetini belli zaten sizde farketmişsiniz, olgun bi yaştasınız bununla başetmelisiniz, yeni bir sayfa açın kendinize

42 yaşındasınız bu durumda sevgiliniz de o yaşlarda neredeyse annem babamla yaşıtsınız aranızda sadece 5 yaş var..bu yaşta ki yetişkin bireylerin iki yıl nişanlı kalabilmesi zaten benim mantığıma aykırı..sonuçta olgun insanlarsınız ve ikinci baharınızı yaşamak için bir araya geliyorsunuz..40 yaşın flörtü olmaz(şimdi saldıracakar aşkın yaşı yok diye ama anlatmak istediğim o değil)birinci sene-i devriyenizde daha farketmeniz gerekirdi partnerinizin ciddiyetsizliğini..neyse ki zararın neresinden dönersiniz kardır bundan sonra daha iyilerle karşılaşırsınız ve flört sürecini es geçersiniz umarım.

Kizim bunu yasamasin diyor yani evlilik disi iliskiye sicak bakmiyor demek ki..tabi senle bazi seylero yasamak icin 2 yil cikti ama evlenmedi.zaten niyeto evlilik degilmis.bunu anlsmadin mi.neden elin adamiyla yasiyorsun madem bende bunu anlamiyorum..

Erkeklere taviz vermemek gerekiyor işte. Aynı evde yaşamasaydınız keşke eğer ulaşılmaz olsaydınız evlilik onu korkutmaz heveslendirirdi. Siz herşeyi sunmuşsunuz aynı evde evli gibi yaşamak varken neden adam evlensin ki ? Evlilik zaten yapmış daha önceden.

Size, geleceğiniz için bir yol çizme fırsatı vermiş nişanlınız ve bence bu fırsatı değerlendirin. zira onunla bir hayat kuramayacağınız aşikar.

Nasıl yani maaşınız kesiliyor, anne babadan maaş veya yoksulluk nafakaskmi

Valla bana kalsa hiç nişanlılığada gerek yok bu yaştan sonra belli bir tanma dönemi (5-6 ay en fazla) ve direk evlilik! Bu işin mantığı budur lakin insan sevdimi benim gibi kolay vazgeçmek yerine mücadele etmeyide seçtimi 2 yılda bekliyor 4 yılda malesef

ama farkındaysanız siz mücadele etme yoluna gitmemişsiniz istediği her şeyi vermişsiniz sadece beni sevsin ne isterse yaparım adı altında..yaşınıza ithafen geyet usturuplu yazıyorum masalkedisi ablacığım anlıyor musunuz?

bu ıslerın yaslada alakası yokmus cıddı olmayan ınsan her yasta kendını bellı edıyor ...
hayatınıza bakın bence sız daha once bır evlılık yasadınızmı?

bu erkek milletinin ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor.daha çok yeni ayrılmışsınız.zaten evlenmeye niyeti yokmuş.kimbilir belkide başka biri vardır.

O adamdan koca olmaz
böyle kart zamparalar kolayina evlenmek istemezler
benim yurtdışında bir sınıf arkadaşım vardı üniversitede. Olgun erkeklerden çok hoşlanırdi.
Kendi 22 yaşında erkek arkadaşı neredeyse 40 yaşındaydı. Kizda acayip guzel. Onunla evlenmek istedi söz evlilikten açılınca terketti adam kızı. Evlilik hayatı bana göre değil dedi.
olgun begeniyor ya, hep böyle terkedildi çünkü o yaşta bekar olan bir erkek kolayina yanasmiyor evliliğe
şimdi kız hala bekar mesela, 32 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…