Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

2 yıllık nişanlılık çok uzun bir süre..
nişan derken gerçekten nişan yaptınız mı. aileler arasında ya da ne bileyim kendi aranızda yüzük takarak?
yoksa adı mı öyle sadece?

yani aslında bizin yorum yapmamıza gerek yok çünkü adam yoruma açık bir kapı bırakmamış.
evlenmediği düşünmediğini, korktuğunu söylemiş açıkça.
2 sene bir şekilde idare etti ama muhtemelen son zamanlarda, sizin evinize taşınmasıyla beraber, sizin de baskılarınız arttı.
adam da kaçtı.

bir de evlenelim ama boşanalım maaşım kesilir demeniz çok yanlış kusura bakmayın.
anladığım kadarıyla vefat etmiş ana/babanızdan maaş alıyorsunuz.

bu maaş olmasa sizi geçindiremeyecek bir adam.. üstelik evlilikten de kaçıyor.
ve siz buna üzülüyorsunuz

yapmayın. evlenmiş olmak için evlenmeyin. bu adam veya benzeriyle evlenirseniz daha başka sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız

Aşk, sevgi durumları yoğun değilse güzelliğiniz, sadakatiniz vs. önemsiz.

Kimse de genel geçer maddeler için birine aşık olmaz.
Ya sever ya sevmez.

Bazen de yetersiz sever ve evlilik lafını duyunca kaçar böyle.

Yani somut sebepler saymanızın faydası yok.
Gönül işlerinin öyle şeylerle alakası yok.

Bir ilişkide evlilik kavgası noktasına gelmek ne kadar kötü.

Taraflardan biri istemiyor, biri evlenmek için tartışma çıkarıyor.

İstemek zorunda da değil aslında..

Şartlar uymuyorsa ilişki biter.

Bir ilişkide evlilik kavgası noktasına gelmek ne kadar kötü.

Taraflardan biri istemiyor, biri evlenmek için tartışma çıkarıyor.

İstemek zorunda da değil aslında..

Şartlar uymuyorsa ilişki biter.

Ama bir söz verildiyse ve o sözü tutmamak için herhangi bir sebep yoksa!!!keşke bana en başta ben evlenmem deseydi...evlilik isteyen kendisi en başta...tabiki istemese bende başlamazdım ilişkiye...adı konsun diye nişan için heves eden kendisi...ama sonunu getirmiyor!

adam sizi kullanmış atmış afderdesinz ama
paranız ve sizi kullanmak için birlikteymiş zaten evlilik için değil
eee iş ciddeiye binmesin die de ayrılmış
bu yaştan sonra böyle laçka ilişkiyi ne yapacaksınız
hiç olmasın daha iyi

Evet yakın arkadaşlar ve baya kalabalık bir ortamda nişan yaptık....tanıdık herkes şahit nişan töreenimize! evlenelim ama boşanalım sözü benden gelmedi kesinlikle karşı olduğum bir durum ama ilk önce kabul etmememe rağmen daha sonra sevdiğim için ona bile razı geldim!

O adamda calismiyor veya geliri cok dusuk galiba maasin kesilmesi sizi tedirgin ediyorsa

çalışmıyor emeklisi var sadece evi yok benim evim var...beni tedirgin eden birşey yok maddi açıdan tedirgin olan ve evlenip ayrılmayı teklif eden kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…