- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
- Konu Sahibi PembeDantel
-
O zaman calismiyorsunuz sizEvet babamdan aldığım maaş kesilecek diye...
bu ıslerın yaslada alakası yokmus cıddı olmayan ınsan her yasta kendını bellı edıyor ...
hayatınıza bakın bence sız daha once bır evlılık yasadınızmı?
Bir ilişkide evlilik kavgası noktasına gelmek ne kadar kötü.42 yaşındayım , 2 Yıldır nişanlıyım ...Ne zaman evlilik lafı etsem terslenerek zamanı gelince ya da şu zaman bu zaman diye geçiştirildim...Aslında hemen hemen her konuda çok iyi anlaşıyoruz fakat iş evlilik konusuna gelince bütün sihir kayboluyor! Yaklaşık 2 aydır birlikte yaşamaya başladık ve bana taşındı ...bu zamandan beri evlilik konusundaki kavgalarımız çoğaldı 2 ayın çoğu zamanı arkadaşında kaldı...ve dün yine kavga ettik...akşam mesaj göndermiş ben yapamayacağım evlilik beni gerçekten korkutuyor daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye...Hatta çoğu zaman bir imzaylamı beni seveceksin deyip evlilikten vazgeçirmeye çalıştı bu adam beni...ama elimde değil bir dönem geldi sırf onu kaybetmiyeyim diye razı geldim...ama olmuyor ...kendimi ezik , onursuz gurursuz hissediyorum evli olmadığım için...onada anlattım duygularımı sanırım anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor çünki kendi kızıda var o aynı şekilde nikahsız yaşasa hoşuna gidermi dediğimde (haşa Allah ona yaşatmasın, kimseye yaşatmasın, bu bir dilek değil))lafını bile ettirmiyor onları karıştırma diyor!Kendimi kullanılmış aldatılmış hissediyorum...Sonuçta bana o sözü verdin sen 2 yıl önce, umut verdin bana...Bununla nasıl başederim bilmiyorum sevdim onu sadece sevdim ....İçim acıyor...!
O zaman calismiyorsunuz siz
Bir ilişkide evlilik kavgası noktasına gelmek ne kadar kötü.
Taraflardan biri istemiyor, biri evlenmek için tartışma çıkarıyor.
İstemek zorunda da değil aslında..
Şartlar uymuyorsa ilişki biter.
cocugunuz varmı ?Bende daha önce evlilik yaptım evet...
O adamda calismiyor veya geliri cok dusuk galiba maasin kesilmesi sizi tedirgin ediyorsaHayır çalışmıyorum
Nasıl geçiniyorsun peki?Hayır çalışmıyorum
2 yıllık nişanlılık çok uzun bir süre..
nişan derken gerçekten nişan yaptınız mı. aileler arasında ya da ne bileyim kendi aranızda yüzük takarak?
yoksa adı mı öyle sadece?
yani aslında bizin yorum yapmamıza gerek yok çünkü adam yoruma açık bir kapı bırakmamış.
evlenmediği düşünmediğini, korktuğunu söylemiş açıkça.
2 sene bir şekilde idare etti ama muhtemelen son zamanlarda, sizin evinize taşınmasıyla beraber, sizin de baskılarınız arttı.
adam da kaçtı.
bir de evlenelim ama boşanalım maaşım kesilir demeniz çok yanlış kusura bakmayın.
anladığım kadarıyla vefat etmiş ana/babanızdan maaş alıyorsunuz.
bu maaş olmasa sizi geçindiremeyecek bir adam.. üstelik evlilikten de kaçıyor.
ve siz buna üzülüyorsunuz
yapmayın. evlenmiş olmak için evlenmeyin. bu adam veya benzeriyle evlenirseniz daha başka sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız
Hiç önemi yok2 yıllık nişanlılık çok uzun bir süre..
nişan derken gerçekten nişan yaptınız mı. aileler arasında ya da ne bileyim kendi aranızda yüzük takarak?
yoksa adı mı öyle
hayır çocuğum yok benim...cocugunuz varmı ?
Nasıl geçiniyorsun peki?
Annenle yasadigin eve mi adam geldi yerlesti.babamdan aldığım maaşım ve annemle yaşıyorum zaten onun maaaşı var evimde var kendime ait çok şükür geçiniyorum sıkıntım yok!
bence bu adamı dusunmekten vazgecınhayır çocuğum yok benim...
O adamda calismiyor veya geliri cok dusuk galiba maasin kesilmesi sizi tedirgin ediyorsa
Annenle yasadigin eve mi adam geldi yerlesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?