Geri dönen (?) eski sevgilim

esincee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
461
390
303
4 ay önce, 11 aydır beraber olduğum sevgilim tarafından terk edilmiştim. Buraya konu da açtım, hatırlayanlarınız vardır... Bu süreçte tepkisiz kaldım, ayrılığı kabul ettim, ona hiçbir
şekilde ulaşmaya çalışmadım. Bu 4 ayda küçük küçük işaretler
gönderiyordu bana, beni whatsapptan yanlışlıkla araması, benimle ilgili sosyal
medyasında yazı paylaşması, olağanüstü bir durumda merak edip nasılsın demesi gibi. Ve
sonunda bana mesaj attı. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor fasıllarından sonra buluşmak istedi.
Ben de biraz düşünüp buluşmayı kabul ettim. Velhasıl, buluştuk. Buluştuğumuzda bana
iyi ki tepkisiz kaldın, düşünme fırsatı buldum dedi. Beni terk etmesiyle alakalı bu affedilmeyecek bir şey değil, değil mi diye sordu. Bitirdin mi diye sordu. Bunların hepsine muallak cevaplar verdim. Buluştuğumuzda da hiç üzgün görünmedim, aksine çok mutlu göründüm. Ona karşı hiçbir kırgınlığım, kızgınlığım kalmamış gibi. Oysaki ayrılığımızın ilk 3 ayı hep güçlü olmaya çalışmakla geçti. Sebepsiz yere ağlamalar, öfke nöbetleriyle ve bunları dışarıya yansıtmamaya çalışmakla geçti. Tam toparlanıyorum derken, umudumu kesmek üzereyken, sevmediğini kabullenmişken tekrar geldi. Buluştuktan sonraki gün mesaj attı, yemek yapmış onun resmini göndermiş. Afiyet olsun dedim, teşekkür etti ve konuşma bitti. 4 gündür de hiç konuşmuyoruz, yazmadı tekrar. Sizce mesaj atmasının sebebi neydi, pişman mı oldu yoksa sadece yokladı mı? Tekrar mesaj atar mı, atarsa ben nasıl bir yol izlemeliyim? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Nabız yoklamış olabilir sizin mutsuz olduğunuzu görmeyi ummuş ama bulamamış gibi bir düşünce oluştu bence unutmuş ve alışmışsınız o sulara birdaha girmeyin yine terk edilen siz olursunuz hem bu 4 ay aklı neredeymiş yalan boşlukta kaldı hooop eski sevgiliye dön tipik basit erkek davranışı...

Aslında unutmuş değilim sadece toparlamaya çalışıyordum. Sadece yoklamış diyorsunuz yani, bir pişmanlık söz konusu değil?

Bence....... Bilmiyorum. Niye özür dilemiyor. Pişman oldum, bir daha deneyelim falan. Sevmedim bu çocuğu.

Niye boyle ayrilip geri felen kisilerin sizleri uzmesine izin veriyorsunuz ki?

Mesajmi atti. Bulusmakmi istedi rededin.
Sonra yine uzulen siz oluyorsunuz. Bi gelip gidiyorlar surekli

Geri dönmenin yollarını arıyor % 100. Ayrılma sebebi ne olmuştu?

Ayrılma sebebi tuhaf. Bu kişi aynı zamanda eski sevgilimdi ve ben ayrılmıştım ondan. Uzun denecek bir aradan sonra bir araya geldik. Beni çok seviyordu o dönem, tek sevgilisiyim onun, benden sonra da biriyle olmadı. Tekrar bir araya geldikten sonra 11 ay beraber olduk. 11 ayın sonunda ben sana eskisi gibi güvenemedim eskisi gibi sevemedim seni diyerek terk etti. Bu son buluşmada da sen beni çok sıkıyordun ilgi konusunda son zamanlarda, bu tavırlarını çekemedim gibi bir laf da etti. Son dönemlerde daha çok ilgilenmesi için çok tartışıyordum onunla. Peki geri dönmenin yollarını arıyorsa, 4 gün suskun kalmak için uzun bir süre değil mi? 4 gündür hiçbir şey demedi.

Son düzenleme:

Ortak arkadaşımızla konuştum onu çok sıkıştırmış bu konuda için rahat olsun başka biri yok dedi bana. Bilemiyorum ama erkek milleti her şey olabilir.

Aslında unutmuş değilim sadece toparlamaya çalışıyordum. Sadece yoklamış diyorsunuz yani, bir pişmanlık söz konusu değil?
Dönme niyetli olsa 4 gün üst üste suskun kalmazdı buluşmaya gelen eski sevgili umut verici bir mesaj erkek için bence umutlanma hayal kırıklığı olmasın derim...

Niye boyle ayrilip geri felen kisilerin sizleri uzmesine izin veriyorsunuz ki?

Mesajmi atti. Bulusmakmi istedi rededin.
Sonra yine uzulen siz oluyorsunuz. Bi gelip gidiyorlar surekli

Yoklama amaçlı bir buluşmaysa gerçekten pişman oldum buluştuğum için. Çok haklısınız. Fakat duygusal bir çocuk, tek sevgilisi benim, iyi de bir insan öyle bir gidip bir gelecek karakterde değil, buna güvendim buluşurken.

Dönme niyetli olsa 4 gün üst üste suskun kalmazdı buluşmaya gelen eski sevgili umut verici bir mesaj erkek için bence umutlanma hayal kırıklığı olmasın derim...

Haklısın ben de böyle düşündüm. Dönme niyetli olsa 4 gün susmazdı bence de o yüzden konu açma ihtiyacı duydum. Bir daha beni böyle üzmesine izin vermeyeceğim, yoklama niyetli değildir diye düşündüm ama yoklama niyetli belli ki.

Boyle gel gitleri olan kisilerden uzak durun. Sizi gercekten seven insanin ilgisi hicbir zaman kesilmez. Sizi hicbir zaman sevgiye ve ilgiye ac birakmaz. Sonuna kadar mucadele eder ve evlenme niyetiyle yaklasir.

Dönmüş dolaşmış 4 ay daha iyisini bulamamış dönmüş. Amacın ne hayatıma biri girmek üzere de piyasayı kızıştır. Kürkçü dükkanının önünü kapama de.

Yok öyle yapmadım yapsa mıydım acaba Buradaki yorumlardan anladığım üzere pişman filan değil, yoklamış beni

Boyle gel gitleri olan kisilerden uzak durun. Sizi gercekten seven insanin ilgisi hicbir zaman kesilmez. Sizi hicbir zaman sevgiye ve ilgiye ac birakmaz. Sonuna kadar mucadele eder ve evlenme niyetiyle yaklasir.

Tabii orası öyle. Gerçekten seven gitmez. Belki araya zaman girdi, bir şeylerin kıymetini anladı gibi düşündüm ama yanıldım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…