Nabız yoklamış olabilir sizin mutsuz olduğunuzu görmeyi ummuş ama bulamamış gibi bir düşünce oluştu bence unutmuş ve alışmışsınız o sulara birdaha girmeyin yine terk edilen siz olursunuz hem bu 4 ay aklı neredeymiş yalan boşlukta kaldı hooop eski sevgiliye dön tipik basit erkek davranışı...
Geri dönmenin yollarını arıyor % 100. Ayrılma sebebi ne olmuştu?
Muhtemelen o arada bir kızla görüştü olmadj sana döndü. Bu erkeklere çok çabuk kanmayın genç kızlar sizlere sesleniyorum. Görüşmüşsün yani birde. Bakma ya yüzüne. Seni terkeden adamın yüzüne bakma.
Dönme niyetli olsa 4 gün üst üste suskun kalmazdı buluşmaya gelen eski sevgili umut verici bir mesaj erkek için bence umutlanma hayal kırıklığı olmasın derim...Aslında unutmuş değilim sadece toparlamaya çalışıyordum. Sadece yoklamış diyorsunuz yani, bir pişmanlık söz konusu değil?
Dönmüş dolaşmış 4 ay daha iyisini bulamamış dönmüş. Amacın ne hayatıma biri girmek üzere de piyasayı kızıştır. Kürkçü dükkanının önünü kapama de.
Niye boyle ayrilip geri felen kisilerin sizleri uzmesine izin veriyorsunuz ki?
Mesajmi atti. Bulusmakmi istedi rededin.
Sonra yine uzulen siz oluyorsunuz. Bi gelip gidiyorlar surekli
Dönme niyetli olsa 4 gün üst üste suskun kalmazdı buluşmaya gelen eski sevgili umut verici bir mesaj erkek için bence umutlanma hayal kırıklığı olmasın derim...
Dönmüş dolaşmış 4 ay daha iyisini bulamamış dönmüş. Amacın ne hayatıma biri girmek üzere de piyasayı kızıştır. Kürkçü dükkanının önünü kapama de.
Boyle gel gitleri olan kisilerden uzak durun. Sizi gercekten seven insanin ilgisi hicbir zaman kesilmez. Sizi hicbir zaman sevgiye ve ilgiye ac birakmaz. Sonuna kadar mucadele eder ve evlenme niyetiyle yaklasir.
Ve sevgisi konusunda kararsiz kalmaz.Tabii orası öyle. Gerçekten seven gitmez. Belki araya zaman girdi, bir şeylerin kıymetini anladı gibi düşündüm ama yanıldım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?