Geri dönen (?) eski sevgilim

Tam olarak geçmiş sayılmaz ama tabii ki düşünceleriniz önemli, dikkate alacağım Sizce yoklamış yani değil mi, pişmanlık yok? Devamını getirir mi sizce?
Yani büyük ihtimalle yoklamış ama pişman da olabilir zamanla niyetini anlarsınız. Tekrar sizinle olmaksa derdi, tabi ki devamını getirir.
Eğer amacı sizi yoklamaksa ve en başında siz kendinizi geri çekseydiniz olay onu süründürmeye kadar giderdi. Karşılık bulamayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Erkekler acayip varlıklar

Karakterine güvendim zaten buluşurken, öylesine gelip gidecek, yoklayacak bir kişilikte olmadığını düşünmüştüm. Yanılmışım galiba.

Konuscaksan kankası gibi davran gitsin. Aklında biri varmış gibi davran. Musait degilmis gibi davran. Meraklandir.

Buluşmamızda konuştuğum biri olup olmadığını sordu olmadığını söyledim. Diğerlerini yapabilirim :) Tabi yazarsa.

Şöyle ki olumsuz karşılamadım onu ama hala seviyormuş gibi de karşılamadım. Buluşmamızda gayet mutlu ve atlatmış gibi konuştum, sonrasında attığı bir iki mesaja iyi cevap verdim sadece. Muhabbeti devam ettirmeye falan çalışmadım.

Karakterine güvendim zaten buluşurken, öylesine gelip gidecek, yoklayacak bir kişilikte olmadığını düşünmüştüm. Yanılmışım galiba.
Erkeklerin karakteri sürpriz yumurta gibidir canım, sen daha çikolatasının yendiği kısımda kalmışsın, sürprüs kısmını görmemişsin ondan bu kadar güvenmişsin

Aman bence cılkı cıkmıs araya reklam verırı gıbı ara vermıssınız sevgıkyken ayrılık snra tekrar 11 ay ılıskı snra yıne ayrılık sımdı yıne barısmak ıstyrsunuz ıkınızde . sız bu rutıne alısmıssınız ne dıyelım bence buraya yazmalık bı knu yok ama tavsıyem lackalastrmanında anlamı yok bıtyrsa bıtmıstır

Ben de öyle düşündüm. Pişman olsa 4 günde bir adım atması gerekirdi 4 gündür susuyor.

Belki ona merhaba , selam vs mesajı atıp o cevap verdiğinde aaa sana mı atmışım karıştırmışım falan diyerek onu şaşırtabilirsiniz

Konu sahibi, taktik gelistirebileceginizi dusunmuyorum cunku eski sevgiliniz mesaj attiginda yaylari gevseteceginiz cok belli.

Şöyle ki ayrılığı hala atlatmaya çalıştığım bir dönemde geri geldi bu yüzden buz gibi olmak için gerekli gücü bulmakta zorlanıyorum. Şu an yapabildiğim sadece sevdiğimi, kızgınlığımı, öfkemi göstermemek. Ne olursa olsun cazgır, kindar bir görüntü de çizmek istemiyorum. Atlatmış gibi davrandım buluştuğumuzda, atlatmaya çalıştığımı göstermedim ona. Mesaj atarsa tekrar bu kez tepki koyacağım çünkü bunu yapmaya hakkı yok. Atarsa.

Zoru oynamak daha farklı bi şey. Gerçi artık onu yiyen insanlar da kalmadı. Herkes kaçan kovalanır taktiğinin farkında. Siz içinizden geldiği gibi davrandıysanız gerisini boşverin. Hiç birimiz bilemeyiz yazar mı, yazmaz mı, yazarsa ne niyetle yazar. Bunu ancak zamanla siz anlarsınız. Ama yazarsa abartıya kaçmadan "olmasan da olur" mesajı verin bence. Zamanla belki siz de böyle olduğuna inanmaya başlarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Erkeklerin karakteri sürpriz yumurta gibidir canım, sen daha çikolatasının yendiği kısımda kalmışsın, sürprüs kısmını görmemişsin ondan bu kadar güvenmişsin

Sürpriz kısmını yoklanmış olduğumu anlamakla beraber görmüş bulunmaktayım

Bosver. Iyi insan yok. Var da. Koyup giden iyi bir insan olabilirde onemli olan bana iyimi?

Ya hersey yasanacak iste. Butun bunlari biz yasamamis gibi kolayca yaziyoruzda geri donmeyin barismayin bulusmayin konusmayin diye ama ayni hatalari defalarca kendimizde yaptık. Yaptım yanim sonradan cok pisman oldum yaptigimada. Insan herseyi unutunca neden grurumu ayaklar altina almissimki diyor. Hamd olsun herseyi herkesi unuttutan bir evliliğim var. Hic birsey aklima gelmiyor. Buradaki dertleri okudugumda aa bizde yapmıştık bu hatalari diyor insan bu vesile ile aklima geliyor.

Yani... bosver uzmr kendini. Zaman sonra karsina oyle biri cikarki adini bile hatirlamazsin eskide kalanin ve kendine kizarsin uzuldugun ve degrr verdigin icin

Belki ona merhaba , selam vs mesajı atıp o cevap verdiğinde aaa sana mı atmışım karıştırmışım falan diyerek onu şaşırtabilirsiniz

Peki buluşmaya giderek, mesajlarını cevaplayarak adım atmış gibi olmadım mı sizce de? Yani gerek var mı mesaj göndermeme?

Çok teşekkür ederim Allah inşallah sizin de hakkınızda hayırlısını verir, dediğiniz gibi ancak zamanla anlaşılabilecek bir durum sadece tahmin yürütebiliriz şu an.

Boşlukta kalmıştır etrafında o an yazacak heyecan yaşayacak kimse yoktur eskiye bi zamab yolculuğu yapayım demiştir!! Yarı yolda bırakan adama adam demem denenmiş elbisenin provası olmaz salla gitsin onu önüne bak

Geri dönmenin yollarını arıyor olabilir.
Senin nabzını yokladı buluşmak istedi, seni mutlu görünce geri adım attı, başka taktik deneyecek veya geri çekilecek...

Olabilir bir ihtimal

Geri dönmenin yollarını arıyor olabilir.
Senin nabzını yokladı buluşmak istedi, seni mutlu görünce geri adım attı, başka taktik deneyecek veya geri çekilecek...

Olabilir bir ihtimal

Geri çekilme taktiğini deniyor galiba

Empati yapayim.

Beni sebep gostermeksizin terk eden bir sevgili...

4 ay sonra mesaj atan eski sevgili...

Istedigi gibi davranan bir sevgili...

Olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…