- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Bunların çok benzerini ben de yaşamıştım. Karşımdaki kişi çok büyük bir aşkla bağlıydı bana ama çok evhamliydi. Ayrıldım. Sonra tekrar bir atay geldik. Sizin durumda olduğu gibi onun hayatında kimse olmadı ama benim oldu. Tekrar başladığımizda hep diken üstündeydi. Her sözümden her hareketimden bir anlam çıkarıyordu. Sonra çok değişik durumlar çıktı ortaya ve ayrıldı benden. Ama sürekli arayıp sormak, iletişim halinde olmak istiyordu. Ben bir süre sonra tüm bağlantılarımı kopardim çünkü iyice arap saçına dönecekti her şey. Bir ileri bir geri olduğumuz yerde sayiyorduk.Ayrılma sebebi tuhaf. Bu kişi aynı zamanda eski sevgilimdi ve ben ayrılmıştım ondan. Uzun denecek bir aradan sonra bir araya geldik. Beni çok seviyordu o dönem, tek sevgilisiyim onun, benden sonra da biriyle olmadı. Tekrar bir araya geldikten sonra 11 ay beraber olduk. 11 ayın sonunda ben sana eskisi gibi güvenemedim eskisi gibi sevemedim seni diyerek terk etti. Bu son buluşmada da sen beni çok sıkıyordun ilgi konusunda son zamanlarda, bu tavırlarını çekemedim gibi bir laf da etti. Son dönemlerde daha çok ilgilenmesi için çok tartışıyordum onunla.
Ve sevgisi konusunda kararsiz kalmaz.
Banada sanki birileriyle gezmiş tozmuş eğlenmiş fakat bu ara ağzına layık birini bulamamış hazır boşken şu eskiyi bir yoklayayım demiş gibi izlenim bıraktı
Bence haliniz tavrinizi gorup analiz etmek istemis eski sevgiliniz cok mu cakal yoksa hatasi vardi da vicdan mi yapti4 ay önce, 11 aydır beraber olduğum sevgilim tarafından terk edilmiştim. Buraya konu da açtım, hatırlayanlarınız vardır... Bu süreçte tepkisiz kaldım, ayrılığı kabul ettim, ona hiçbir
şekilde ulaşmaya çalışmadım. Bu 4 ayda küçük küçük işaretler
gönderiyordu bana, beni whatsapptan yanlışlıkla araması, benimle ilgili sosyal
medyasında yazı paylaşması, olağanüstü bir durumda merak edip nasılsın demesi gibi. Ve
sonunda bana mesaj attı. Nasılsın, hayat nasıl gidiyor fasıllarından sonra buluşmak istedi.
Ben de biraz düşünüp buluşmayı kabul ettim. Velhasıl, buluştuk. Buluştuğumuzda bana
iyi ki tepkisiz kaldın, düşünme fırsatı buldum dedi. Beni terk etmesiyle alakalı bu affedilmeyecek bir şey değil, değil mi diye sordu. Bitirdin mi diye sordu. Bunların hepsine muallak cevaplar verdim. Buluştuğumuzda da hiç üzgün görünmedim, aksine çok mutlu göründüm. Ona karşı hiçbir kırgınlığım, kızgınlığım kalmamış gibi. Oysaki ayrılığımızın ilk 3 ayı hep güçlü olmaya çalışmakla geçti. Sebepsiz yere ağlamalar, öfke nöbetleriyle ve bunları dışarıya yansıtmamaya çalışmakla geçti. Tam toparlanıyorum derken, umudumu kesmek üzereyken, sevmediğini kabullenmişken tekrar geldi. Buluştuktan sonraki gün mesaj attı, yemek yapmış onun resmini göndermiş. Afiyet olsun dedim, teşekkür etti ve konuşma bitti. 4 gündür de hiç konuşmuyoruz, yazmadı tekrar. Sizce mesaj atmasının sebebi neydi, pişman mı oldu yoksa sadece yokladı mı? Tekrar mesaj atar mı, atarsa ben nasıl bir yol izlemeliyim? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Pişirdiği yemeğin resmini atmış . Şimdi senden adım bekliyor olabilir .
Buluşmada sert davranmadım, gülümseyerek attığı mesaja ben de gülümseyerek karşılık verdim. Daha ne yapabilirim ki? Soğuk davranmadım. Terk edilen benim, benim adım atmam olur mu ki?
Hmmm ozaman hemen bir düzeltme yapayım baktı ki olmuyor birilerini ayarlıyamıyor sap gibi dvm ediyor hayata,işin içindende çıkamıyıp beceremicem yeni birini tavlamayı diye durup düşünüp böyle olmaz bari olancasına geri döneyim deme ihtimali nasıl??Çok çapkın biri değil, tek sevgilisi ben oldum bugüne dek. Hatta 2 yıllık bir ayrılık dönemimiz de oldu o zaman da biriyle olmadı. Gezip tozup kız peşinde gezen biri değil. O yüzden aklıma sadece yoklamış olabileceği geliyor.
Bence haliniz tavrinizi gorup analiz etmek istemis eski sevgiliniz cok mu cakal yoksa hatasi vardi da vicdan mi yapti
Tabii orası öyle. Gerçekten seven gitmez. Belki araya zaman girdi, bir şeylerin kıymetini anladı gibi düşündüm ama yanıldım galiba.
O tepkisiz kalmanızı yedirememiş, terk ettiğinde dağılacağınızı düşünmüş ama aradığını bulamamış gibi geldi bana. Yüz yüze görüştüğünüzde de dayanamayacağınızı biliyordu nitekim öyle de olmuş. Olumlu cevap vermeseniz bile olumsuz da vermemişsiniz.
Bir kere canınızı yakan adam tekrar yakar. Siz bu terk edilmeyi sineye çekerseniz tekrar terk etme cesaretini kendinde bulur. Taviz tavizi doğurur. 3 ay zorlanmışsınız geçmiş. Şimdi tekrar başa sarıp kendinizi bile bile üzmeniz gereksiz. Ki iki kez denemişsiniz olmamış 3. kez denemek de biraz şov bence
Terk edildin ama buluşmaya gittin öyle değil mi . Bu da bir adım ve sen adımın büyüğünü yemeğe giderek atmışsın zaten .
Seven erkek kapılırsın diye korkusundan 1 gün bırakmayı göze alamaz. Sen beni dinle kıvrandır şunu. Üzülmenin acısını çıkar hic olmazsa kuzu kuzu gidip görüşmussunuz mesajina da cevap vermissin falan cok kolaysin su an onun gözünde.
Hmmm ozaman hemen bir düzeltme yapayım baktı ki olmuyor birilerini ayarlıyamıyor sap gibi dvm ediyor hayata,işin içindende çıkamıyıp beceremicem yeni birini tavlamayı diye durup düşünüp böyle olmaz bari olancasına geri döneyim deme ihtimali nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?