Geri dönen (?) eski sevgilim

Bunların çok benzerini ben de yaşamıştım. Karşımdaki kişi çok büyük bir aşkla bağlıydı bana ama çok evhamliydi. Ayrıldım. Sonra tekrar bir atay geldik. Sizin durumda olduğu gibi onun hayatında kimse olmadı ama benim oldu. Tekrar başladığımizda hep diken üstündeydi. Her sözümden her hareketimden bir anlam çıkarıyordu. Sonra çok değişik durumlar çıktı ortaya ve ayrıldı benden. Ama sürekli arayıp sormak, iletişim halinde olmak istiyordu. Ben bir süre sonra tüm bağlantılarımı kopardim çünkü iyice arap saçına dönecekti her şey. Bir ileri bir geri olduğumuz yerde sayiyorduk.
Karşında korkmadan ozveride bulunacak biri yoksa zaman kaybetme hiç. Sakın

Banada sanki birileriyle gezmiş tozmuş eğlenmiş fakat bu ara ağzına layık birini bulamamış hazır boşken şu eskiyi bir yoklayayım demiş gibi izlenim bıraktı

Pişirdiği yemeğin resmini atmış . Şimdi senden adım bekliyor olabilir .

Banada sanki birileriyle gezmiş tozmuş eğlenmiş fakat bu ara ağzına layık birini bulamamış hazır boşken şu eskiyi bir yoklayayım demiş gibi izlenim bıraktı

Çok çapkın biri değil, tek sevgilisi ben oldum bugüne dek. Hatta 2 yıllık bir ayrılık dönemimiz de oldu o zaman da biriyle olmadı. Gezip tozup kız peşinde gezen biri değil. O yüzden aklıma sadece yoklamış olabileceği geliyor.

Yoklamis canim bence cvp verme insan başta neyse sonra yine aynıdır.

Bence haliniz tavrinizi gorup analiz etmek istemis eski sevgiliniz cok mu cakal yoksa hatasi vardi da vicdan mi yapti

Pişirdiği yemeğin resmini atmış . Şimdi senden adım bekliyor olabilir .

Buluşmada sert davranmadım, gülümseyerek attığı mesaja ben de gülümseyerek karşılık verdim. Daha ne yapabilirim ki? Soğuk davranmadım. Terk edilen benim, benim adım atmam olur mu ki?

O tepkisiz kalmanızı yedirememiş, terk ettiğinde dağılacağınızı düşünmüş ama aradığını bulamamış gibi geldi bana. Yüz yüze görüştüğünüzde de dayanamayacağınızı biliyordu nitekim öyle de olmuş. Olumlu cevap vermeseniz bile olumsuz da vermemişsiniz.
Bir kere canınızı yakan adam tekrar yakar. Siz bu terk edilmeyi sineye çekerseniz tekrar terk etme cesaretini kendinde bulur. Taviz tavizi doğurur. 3 ay zorlanmışsınız geçmiş. Şimdi tekrar başa sarıp kendinizi bile bile üzmeniz gereksiz. Ki iki kez denemişsiniz olmamış 3. kez denemek de biraz şov bence

Buluşmada sert davranmadım, gülümseyerek attığı mesaja ben de gülümseyerek karşılık verdim. Daha ne yapabilirim ki? Soğuk davranmadım. Terk edilen benim, benim adım atmam olur mu ki?

Terk edildin ama buluşmaya gittin öyle değil mi . Bu da bir adım ve sen adımın büyüğünü yemeğe giderek atmışsın zaten .

Hmmm ozaman hemen bir düzeltme yapayım baktı ki olmuyor birilerini ayarlıyamıyor sap gibi dvm ediyor hayata,işin içindende çıkamıyıp beceremicem yeni birini tavlamayı diye durup düşünüp böyle olmaz bari olancasına geri döneyim deme ihtimali nasıl??

Bir kere terk eden bir daha eder.
Tecrübeyle sabittir.
Sizi bir kez de olsa yarı yolda bırakan insana bir daha güvenmeyin.

Şimdiye kadar hep terkeden taraf olarak kesin ve net bir tecrübe paylaşayım.... Asla ve asla pişman olmaz gidenler, yeni hayatlara çoktan yelken açmıştır çünkü, olan kalana olur maalesef... Geri döndüğünü sandığınız kişi de asla iyi niyetli değildir bilginize...

Tabii orası öyle. Gerçekten seven gitmez. Belki araya zaman girdi, bir şeylerin kıymetini anladı gibi düşündüm ama yanıldım galiba.

Seven erkek kapılırsın diye korkusundan 1 gün bırakmayı göze alamaz. Sen beni dinle kıvrandır şunu. Üzülmenin acısını çıkar hic olmazsa kuzu kuzu gidip görüşmussunuz mesajina da cevap vermissin falan cok kolaysin su an onun gözünde.

Tam olarak geçmiş sayılmaz ama tabii ki düşünceleriniz önemli, dikkate alacağım Sizce yoklamış yani değil mi, pişmanlık yok? Devamını getirir mi sizce?

Terk edildin ama buluşmaya gittin öyle değil mi . Bu da bir adım ve sen adımın büyüğünü yemeğe giderek atmışsın zaten .

Ben de öyle düşündüm. Pişman olsa 4 günde bir adım atması gerekirdi 4 gündür susuyor.

Ne yapmam lazım peki bundan sonrası için?

Kuvvetli bir ihtimal. Hatta çok kuvvetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…