- Emoji Skoru
- 3.596
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi lostcherry
-
Eski konularımın özetini geçiyorum şimdi.Şimdi durumu pek anlamadım ayrıntılı yazmamışsınız. Ama dersleri ağırsa lütfen anlayış gösterin
Ben ona soruyorum sorun nedir diye asla anlatmıyorO zaman odaları değişin odaya girip hiç çıkmayan bir tipse sizin salonda olmanız daha mantıklı ama tavsiyem dünyanın en kötü insanı da olsa aynı çatı altında olduğunuz insana küs kalmayın
İspirli mi ne... Anlatmiyosa muhattap olmayın aman okulda arkadaşınız vardır onlarla takilinBen ona soruyorum sorun nedir diye asla anlatmıyor
Evet o şekilde salonumuz. ben de öyle düşünüyorum. Ben oraya geçtiğimde de ona öyle karışmayacağım fakat kendisi de haklı olarak düzenini bozmak istemeyecek. Nasıl konuşsam kiSalon ortak kullanim alaniysa , ki oyledir murfak tv vs. Oradaysa.. O zaman orayi kişiselleştirmekte size saygisizlik oluyor. Bahsettiginiz gibi dersleri agirsa yer degistirmek mantikli
Alamıyorum tv yi. Çünkü duvara bağlı.Televizyonu kendi odanıza alın.
Ortak alanı kendisininmiş gibi kullanması bencillik.
O zaman siz de bencil olabilirsiniz
Yemek için de gerekli olduğunda herşeyi yapın. Onun odasına girmişsiniz gibi çekinmenize gerek yok.
Burada bize bahsettiginiz gibi lafa girin. Kebdimizce cozum bulduk buraya yerlestin ama burasi ortak kullanim alani. Seni rahatsiz etmemek icin tv izleyemiyorum mutfaga giremiyorum. Seninle bu konuyu konusmak istedim bana odalari degistirmek mantikli geldi ama olmaz diyorsan senden cozum onerisi bekliyorum diyin.. Eger kabul etmezse sizde bundan sonra caniniz istedigi zaman acin tv izleyinEvet o şekilde salonumuz. ben de öyle düşünüyorum. Ben oraya geçtiğimde de ona öyle karışmayacağım fakat kendisi de haklı olarak düzenini bozmak istemeyecek. Nasıl konuşsam ki