Geri gidecek altınları kim öder ?

Sana az zam gelmiş
Asgari ücret zammına göre normal (pandemi dönemini kast etmiyorum tabi ki )
Asgari ücret hariç adam akıllı maaşına zam alan da kalmadı. Memurlar yüzde üç - dört zam alıyor. Ama maaşlarımız eridi gitti. Ben 2014te evlendiğimde çeyrek 100 küsurdu maaşımla çeyrek almak hiç zorlamıyordu 40 çeyrek alabiliyordum. Şimdi maaşımla anca 10 tane anca alıyorum. Yani o zaman 40 çeyrek eden maaşım vardı şimdi maaşım ancak 10 çeyrek ediyor. Maaşımın 40ta biriyle 10da biri bir değil.

Uzak akrabaların taktıklarını ailenin ödemesi lazım. Kendi kuzenine falan yeni evliler taksın

Kim aldiysa o öder bu kadar basit.benim ailem tarafi altin takti annem hic lafini bile etmedi..esimin tarafi hep para takti kp aldi kendi gitti...kiz tarafi hep verici erkek tarafi hep yiyici oluyor..hatta kv utanmadan benden 3 ceyrek istemisti bende kibarlik yapip 2 tane vermistim hala ona bile pismanim.gorumceler bile para takmis oldular guya babasi aldi..evlendikten sonra akillaniyoruz ama gec kalinmis olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…