Geri Planda Olmak ..

Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin,görüşmek zorundamısınız?

Aslında biz Süheda da ben de yani, bu durumu önceden ayrı ayrı farketmiştik ama yok yahu değldir diye geçiştirmişiz birbirimize söylememiştik. Son zamanlardaki olaylardan sonra artık iyice oturdu bu düşünce. Zaten ben de çok yanlarında bulunma taraftarı değilim zorla kendimi yamamış gibi, ama bir yere gitmediğimde tavır yapıyorlar anlamıyorum ki ben de madem yanlız kalmak istiyorsunuz o zaman bize olan ısrar niye?

Sen o ikiliye göre,Süheda'dan daha sıkı ağızlı,daha güvenilir ve daha iyi niyetlisin bu arada, o yüzden Suhada direkt dışlanmış...
Dediğiniz çok mantıklı yanlız Yani insanlar laf söylemesin diye beni çağırması falan. Şu an taşlar yerine oturdu. Zaten gidince yüzüme bakmıyorlar.

Dediğiniz çok mantıklı yanlız Yani insanlar laf söylemesin diye beni çağırması falan. Şu an taşlar yerine oturdu. Zaten gidince yüzüme bakmıyorlar.

Kıyamam sana ama işte insanlar bazen çok menfaatçi oluyor

O çocukla arası bozulduğunda, ilk koşacağı kişilerde siz olacaksınız bu arada ve sonuna kadar inkar edecek "bizim aramızda hiç bir şey yoktu ki nerden çıkarttınız" diye.

Ya ben anlarım gerçekten aralarında bir şey olmasını şu an cicim aylarında olmalarını falan. Bana söyleseler anlayış ta gösteririm, ama sırf laf gelmesin diye beni gece 11de evime tek başına gönderdi o kadar gelmem için ısrar edince erken çıkarız falan deyince ben de beraber döneriz sandım ama o dönüşte vapurla memleketine gitti ve ben tek döndüm eve. Kırılmakta haklı mıyım sizce?

Tabii ki haklısın, sonuçta karşımızda iyi niyetli biri yok. Sen de genç kızsın o da öyle, o saatte eve nasıl döndün belki cebinde paran yok olamaz mı iyi bir arkadaş bunları düşünür canım. Seninki egoist, gayet keyfi davranıyor.Yoksa mevzu onların ilişkisi veya cicim ayları falan değil, ben seni anlıyorum.

Ben yolu bilmediğim için Emreyi beklemek zorunda kaldım onunla da yarıyolda ayrıldık zaten minibüsün son seferine yetişmişim öyle böyle döndüm.

Her zaman hep beraber takilmak zorunda degilsiniz. Siz suhedayla ortamdan sıkıldıgınız zaman kalkabilirsiniz. Bunu acikca soyleyin. Cok basit. Biz sıkıldık biraz dolaşicaz falan diye.Ya da hic gitmezsiniz. Zaten siz yokmussunuz gibi davraniyolar.
Not:
Bi de size tavsiyem universitede bir iki arkadasa bagimli kalmayin. Daha sosyal olun. Yoksa boyle iliskiler bozulunca yalniz kalirsiniz.

İşte o da sorun. Her şeyi beraber yapıcaz illa yoksa onu da sorun ediyorlar çözemedim.

Çok haklısınız, ama malesef öyle sosyal olmayı pek beceremiyorum az ve öz arkadaşım olsun istiyorum ama sonunda az ve hiç de öz olmayan arkadaşlarım olduğunu anlıyorum. Aslında genelen diğer arkadaşlarımla aram iyidir ama çok sıkı fıkı olduğum sadece bu 3 kişi vardı

Ben yolu bilmediğim için Emreyi beklemek zorunda kaldım onunla da yarıyolda ayrıldık zaten minibüsün son seferine yetişmişim öyle böyle döndüm.

Sonuçta olan biten yazdığımdan ibaret. Sen sen ol karşındaki insanı ne kadar seversen sev asla kendinden ödün verme canım maalesef başta yazdığım gibi insanların büyük kısmı menfaatçi, sen aralarından senin gibi olanları seç...

Hayati ogreniyosun iste. Bence cok sıkı fıkı olmak sart degil. Diger arkadaslara yonelmelisin. Cunku univ.de genelde sevgili bulanlar arkadaslarini birakir.

Mesela demin şey oldu, ödevimiz var tarihi bir yeri gezicektik, haftaya finnaller başladığı için zor olur gitmemiz. Yarın boş günümüz çok uygun aslında. Ama seda her hafta sonu ailesinin yanına gidiyor (ailesi başka şehirde) o yüzden yarın gidersek o gelemiycek biz de sühedayla biz beraber gidelim enesle seda da haftaya gitsin dedik bir saattir trip yapıyorlar mesajlarımıza cevap vermiyorlar.

Hem yanlarındayken umurlarında olmuyoruz hem de trip yiyoruz.

Üçüncü olmaktan vazgeçtiğim anda tavır yapıyor bana. Beni yanında istiyor ama iki kelam etmiyor mesela.

ama bir yere gitmediğimde tavır yapıyorlar anlamıyorum ki ben de madem yanlız kalmak istiyorsunuz o zaman bize olan ısrar niye?

Kırılmakta haklı mıyım sizce?

Haklısın ama çok bilinen bir yöntem bu, yakın arkadaşını paravan olarak kullanma. Ya umrunda olmayacak gerçekten ya da tavrınızı belli edeceksiniz, çağırmayın artık bizi diye.

Bunun tersi de var mesela, bir erkek arkadaş buldu diye grubun her buluşmasına, her etkinliğine zorla erkek arkadaşını getiren kız, o da ayrı sinir bozar, söylesen "siz benim erkek arkadaşımı istemiyorsunuz, kıskanıyorsunuz!!" olur veya onlar ayrılana kadar kös kös oturursun artık grupken, her lafa mikemmel aşklarını da dahil etmeye çalışırlar, kendini geri çektikçe bir de çocuk "bu ne biçim arkadaş grubu?" tavrı yapar, kız da "aa kızlar neden konuşmuyorsunuz hiç, oysaki biz eğlenmek için sizin yanınıza gelmiştik" vs. diye kafa ütüler. Aşkını al da git artık diye haykırmak istersin ama olmaz

Ben seni anlıyorum.Ben de bu aralar çok yakın bir arkadaşımla küsmüş durumdayım,3.kişi tarafından.Hatta bugün telefonda konuşacağım ve bitecek sanırım kaç yıllık dostluğum.
Şuan sınıfta bir grup arkadaşım var ,böyle davranmamaya çalışıyoruz.Bazen çok nadir de olsa olabiliyor hafif bir şekilde.
Ben olsam artık pek grup halinde takılmazdım,onların sizi dışladığını düşünüyorsanız ,durmayın orada arkadaşınızla.
Yapışık ikizler gibi takılmanıza gerek yok sonuçta :))

ayol atmasyon isim yazıyorsun o da suheda oluyor yaz oraya ayşe fatma kafa karıştırma :)

Geri plana atıyorlarsa,neden böyle davranıyorsunuz diye sorabilirsiniz.Arkadaşsınız.Hoşunuza da gitmiyorsa siz de geride kalın tamamen görüşmeyin.İster Emre nin içine düşer,ister çıkarlar,ister aşk yaşarlar.Başkaısna ancak çan çan çan konuşmak düşer.

sende süheda ile takıl
niye bizimle değilsin derlerse de
çok umrunuzdayız sanki dite şaka ile karışık söyle..

belli etmek diye bir sey yok. akli basinda, agzi dili olan, konusabilen insanlarsiniz. oturup acikca konusacaksiniz. bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…