evet bizim bugün tam 29 günümüz kaldı geriye....
doktorum 28 kasımı bir gün bile geçirmem diyor.
sırt ağrılarım çok fazla benim de...
hiç uyuyamıyorum resmen uykusuz geziyorum.
dediğin gibi gündüzler neyse de geceler bitmek bilmiyor.
yürüme verdi doktorum 1 saat ama pek yürüyebildiğimi söyleyemem
maaşallah iri bebek olucak desene, senin işin bizden de zor :) Allah kolaylık versin...Son günler geçmek bilmiyor artık yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inş.Benim de sezeryan olacak bebeğimin kilosu 4150 su an normal doğum maalesef olamayacakDoğum 9 kasım dr.hala net bişey söylemiyor sinir ediyor beni son zamanlarda pazartesi gidicem kontrol için tekrar umarım net ifadeler kullanır bu sefer .uff çok zorlu bir süreçmiş .
geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Merhaba kızlar benim doktorum 11 Kasıma gün verdi artık heyecan iyice dorukta :) Kızımla kavuşacağımız günün hayaliyle yaşıyorum. Çorap ve ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek kesinlikle bir eziyet artık :) Allah bin kere razı olsun eşim bu konuda çok yardımcı oluyor. Gece uykuları da artık bir hayal... ağrılardan, sürekli tuvalete çıkmaktan uykuya pek zaman kalmıyor. Sanırım hepimiz aynı durumdan muzdaribiz :) Ama benim en büyük sıkıntım sağ böbreğimin ağrısı, zaten bebeğimde bu yüzden beklenen tarihten 8 gün erken alınacak. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun...
seninkine de maaşallah, ilk kızımı 2.590 gr doğurmuş ve şimdi de pek iri bir bebek beklemeyen biz anne olarak sizlere gıpta ediyorum :)Kızlar benimde 12 kasımda sezeryan olucak oğlum 4100gr olmuş.Geceleri hiç uyuyamıyorum,çorap,ayakkabı giymek ne mümkün.Çok heyecanlıyım oğlumla buluşacağım anı bekliyorum artık.Hepimize hayırlı doğumlar :)
korkma sakın yaa emin ol o buz gibi devasa ameliyathaneler daha korkutucu, doğumhaneler bana daha sempatik geliyor :)evettt az bi vaktimiz kaldı. bugün hastaneye gittim sabah nişana benzer bişey geldi ama ağrı sancı yoktu muayene ettiler ama açılmam yokmuş eve geri geldik . günler azaldıkça heycn arttı bnde . normal doguma kndımı cok alıstırdım ama bugun o dogum sandalyesıne oturunca korktum.. Allah hepımıze kolaylıklar versın ınsallah
1 saat ayakta durabiliyormuyuz acaba toplamda :) ne mümkün...
maaşallah iri bebek olucak desene, senin işin bizden de zor :) Allah kolaylık versin...
geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
seninkine de maaşallah, ilk kızımı 2.590 gr doğurmuş ve şimdi de pek iri bir bebek beklemeyen biz anne olarak sizlere gıpta ediyorum :)
korkma sakın yaa emin ol o buz gibi devasa ameliyathaneler daha korkutucu, doğumhaneler bana daha sempatik geliyor :)
benim doktorum bidahaki muayenede alttan kontrol edeceğini söyledi. Valla kızlar hep aman ne var ne korkucam derdim ama sanırım biraz korkuyorumNeyse korkunun ecele faydası yok tıpış tıpış gidicez.. herşey meleklerimiz için
benim doktorum bidahaki muayenede alttan kontrol edeceğini söyledi. Valla kızlar hep aman ne var ne korkucam derdim ama sanırım biraz korkuyorumNeyse korkunun ecele faydası yok tıpış tıpış gidicez.. herşey meleklerimiz için
canım beklenen doğum tarihlerimiz aynı seninle... bana da bir dahaki kontrolde açıklık muayenesi yapacağını söyledi. 37+2 olacağız 9 kasımda muayenemiz.
doğum iznine ayrılıp evde oturduğum ilk günüm bugün ve vakit geçmiyor, içim dışım canım hep sıkılıyor.
ne olacak böyle?
korkma kuzucumm hiç acımıyo alttan muayenede. ben dün oldum açılmam varmı diye baktılar sadece 3 parmağıyla bakıyo ebe :) alt tarafın çıplak olduğu için azıcık geriliyosun sadece okadar :) Allah kolaylık versın :)
Saol canım valla içim rahatladı biraz. O çıplaklık olayı zor hakkaten ama napacan katlanacaaanSenin baya yaklaşmış doğum. Açıklık varmıymış? Ne dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?