Geri Sayım Başladı...

zekko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
183
8
46
Kayseri
evet kasım annelerinin 30 dan geriye sayımı başladı , bazılarının çoktan... sizde de heyecan var mı? peki ya kasılmalar, uykular, ağrılar sancılar ne alemde? aslında hamileliğin en zor sürecine girdik, benim için öyle en azından, çok ağırlaştık, göbeğimi taşımakta zorlanıyorum iki elimle desteklemem gerekiyor bazen alttan:) gündüzler neyse de geceler bitmek bilmiyor, bel ağrılarımdan dolayı, bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa, dönmek de hiç bu kadar zor olmamıştı benim için, hele hele çorap pantolon giymek...göbekli insanlar nasıl giyinip soyunuyor şimdi anlıyorum yazık ...
son ayımızda burdan dertleşebileceğimizi, geri sayabileceğimizi düşündüm, doğumlarımızı da burdan duyurabiliriz belki,diğer sayfalar çok büyümüş devleşmiş tıklamak bile ölüm gibi geliyor bana, 3000 sayfayı okumadan birden dalıp konuya müdahil olamıyorum...
yine de merak ediyorum diğerleri nasıl diye ? burdan sormak istedim, sevgilerle, kolay doğumlar...

evet bizim bugün tam 29 günümüz kaldı geriye....
doktorum 28 kasımı bir gün bile geçirmem diyor.
sırt ağrılarım çok fazla benim de...
hiç uyuyamıyorum resmen uykusuz geziyorum.
dediğin gibi gündüzler neyse de geceler bitmek bilmiyor.
yürüme verdi doktorum 1 saat ama pek yürüyebildiğimi söyleyemem

evet kızlar bende aynı durumdayım. her şey zor geliyor izne de ayrıldım artık. evde bir o yana bir bu yana yatıp duruyorum:) 1 saat falan hayatta yürüyemem ben en fazla 15-20 dk. zaten sezeryan olacağım yürümeye falan çalışmıyorum. yiyip içip tadını çıkarıyorum son günlerin siz de öyle yapın belki bir daha yaşayamayız bu duyuları. bütün annişlere kolay gelsin...

Son günler geçmek bilmiyor artık yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inş.Benim de sezeryan olacak bebeğimin kilosu 4150 su an normal doğum maalesef olamayacak Doğum 9 kasım dr.hala net bişey söylemiyor sinir ediyor beni son zamanlarda pazartesi gidicem kontrol için tekrar umarım net ifadeler kullanır bu sefer .uff çok zorlu bir süreçmiş .

Merhaba kızlar benim doktorum 11 Kasıma gün verdi artık heyecan iyice dorukta :) Kızımla kavuşacağımız günün hayaliyle yaşıyorum. Çorap ve ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek kesinlikle bir eziyet artık :) Allah bin kere razı olsun eşim bu konuda çok yardımcı oluyor. Gece uykuları da artık bir hayal... ağrılardan, sürekli tuvalete çıkmaktan uykuya pek zaman kalmıyor. Sanırım hepimiz aynı durumdan muzdaribiz :) Ama benim en büyük sıkıntım sağ böbreğimin ağrısı, zaten bebeğimde bu yüzden beklenen tarihten 8 gün erken alınacak. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun...

Sanırım hepimiz aynı durumdayız kızlar. Artık yürümek, oturmak, eğilmek, yerden bir şey almak, hatta yatmak bile çok zor. Gece uyku yok. Gündüz hep nefes nefese. Bel ağrısı bazen dayanılmayacak duruma geliyor. 2 gün önce doktorum bebeğimin 2700 gr olduğunu, herşeyin normal olduğunu, bütün ağrılarımın normal olduğunu ve yakında biteceğini söyledi. 1 ay içinde her an olabilir hazırlıklı ol dedi. Herşeyi hazır kızımın. Artık iyice sabırsızlanıyorum. Kızım sağlıkla doğsun herşeye değer.

Kızlar benimde 12 kasımda sezeryan olucak oğlum 4100gr olmuş.Geceleri hiç uyuyamıyorum,çorap,ayakkabı giymek ne mümkün.Çok heyecanlıyım oğlumla buluşacağım anı bekliyorum artık.Hepimize hayırlı doğumlar :)

evettt az bi vaktimiz kaldı. bugün hastaneye gittim sabah nişana benzer bişey geldi ama ağrı sancı yoktu muayene ettiler ama açılmam yokmuş eve geri geldik . günler azaldıkça heycn arttı bnde . normal doguma kndımı cok alıstırdım ama bugun o dogum sandalyesıne oturunca korktum.. Allah hepımıze kolaylıklar versın ınsallah

1 saat ayakta durabiliyormuyuz acaba toplamda :) ne mümkün...

maaşallah iri bebek olucak desene, senin işin bizden de zor :) Allah kolaylık versin...
geçmiş olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

seninkine de maaşallah, ilk kızımı 2.590 gr doğurmuş ve şimdi de pek iri bir bebek beklemeyen biz anne olarak sizlere gıpta ediyorum :)
korkma sakın yaa emin ol o buz gibi devasa ameliyathaneler daha korkutucu, doğumhaneler bana daha sempatik geliyor :)

geçenlerde bi kere daha girmiştim sempatik gelmişti ama bu sefer bide vajinal muayene olunca braz gerildim açıkcası . muayenede acımadı ama yinede utandım sanırım azıcık :)

benim doktorum bidahaki muayenede alttan kontrol edeceğini söyledi. Valla kızlar hep aman ne var ne korkucam derdim ama sanırım biraz korkuyorum Neyse korkunun ecele faydası yok tıpış tıpış gidicez.. herşey meleklerimiz için

canım beklenen doğum tarihlerimiz aynı seninle... bana da bir dahaki kontrolde açıklık muayenesi yapacağını söyledi. 37+2 olacağız 9 kasımda muayenemiz.
doğum iznine ayrılıp evde oturduğum ilk günüm bugün ve vakit geçmiyor, içim dışım canım hep sıkılıyor.
ne olacak böyle?

Slm arkadaşlar....bizde artık günleri sayıyoruz.Heyecan,telaş,korku hepsi içimizde.Artık uyku nedir unuttuk rahat oturamamak,yatamamak,yürüyememek,hatta biraz abartıp sağlıklı nefes alamamak nedir biliyoruz.Ama kesinlikle şikayetçi değiliz umutla prensesimi bekliyorum zorluklarla geçen hergün onu bana biraz daha yaklaştırıyor biliyorum :)

korkma kuzucumm hiç acımıyo alttan muayenede. ben dün oldum açılmam varmı diye baktılar sadece 3 parmağıyla bakıyo ebe :) alt tarafın çıplak olduğu için azıcık geriliyosun sadece okadar :) Allah kolaylık versın :)

Evet aynıymış ne güzel Umarım kolay doğumlar yaparız hepimiz. Sen yine iyisin yeni oturuyosun evde. Ben 5. ayımdan itibaren hep evdeydim. 1 ay öncede bebek çok aşağıda olduğu için doktor erken doğum tehlikesi evden çıkmayacaksın dedi anlayacağın hep evdeyim. Eşim bakkala gitmemi bile istemiyo. Gerçi son gittiğimizde artık doğsada sağlıklı olur, premature değil artık dedi ama yinede tedbirliyiz. 2 hafta daha sabredersek çok iyi olucak.
Evde oturmaktan o kadar sıkıldım ki bebeğiminde herşeyi tamam yapacak birşey kalmadı. nette izlenebilecek herşeyi izledim nerdeyse bebekle doğumla fln ilgili. Tek tesellim mutlu sona az kaldı Sabredicez artık.
Benim muayenem 11 yada 12 Kasımda olcak. Sen tecrübelerini yazarsın, merak ediyorum ne diyecek doktor. Allah sabır versin cnm

Saol canım valla içim rahatladı biraz. O çıplaklık olayı zor hakkaten ama napacan katlanacaaan Senin baya yaklaşmış doğum. Açıklık varmıymış? Ne dedi doktor?

Saol canım valla içim rahatladı biraz. O çıplaklık olayı zor hakkaten ama napacan katlanacaaan Senin baya yaklaşmış doğum. Açıklık varmıymış? Ne dedi doktor?

sümüksü bi akıntı gelmişti bende hafif kanlı o yüzden gittim baktı ama açıklık yok dedi sanırım nişan değildi gelen. bugunde nstye gırdım geldım kasılma sancı flnda yok 40. haftadan sonra dogmazsa sunı sancı verıcem dedı doktor . ınsallah okdr uzun sürmez hafta sonu doğsa ne güzel olur iyice ağırlaştım artık :)

Kızlar bana acayip sıcak basıyor özelliklede uyurken midem yanıyor zar zor uyuyorum uyandığımda ter içinde kalıyorum kalın giyinmiyorum kısa kollu yatıyorum sırılsıklam uyanıyorum sizce sebebi ne?Allah hepimize kolaylık versin inşallah :)

Bugün ilk defa doğum korkusuyla yüzyüze geldim. Benimle birlikte yine 37 haftalık hamile bir bayan nst ye girdik. Çıktıktan 15 dk sonra doktor çok acil ameliyateneye çağırmış birimizi. Ama isimde bir yanlış anlaşılma olmuş, hangimizin olduğunu anlayamadılar. o bayan ve benden başka ileri gebe olup nstye giren kimsede yok bekleyenler içinde. İsim yanlış deyip tekrar aradılar. Meğer diğer bayanmış tekerlekli sandalyeyle apar topar götürdüler onu. O an nasıl kalbim çarptı anlatamam. O kız panikleyip ağladı, ben ağlamamak için zor tuttum kendimi. Kalbim gümgüm attı, ya bensem diye. Sanırım henüz hazır değilim. Korktuğumun hiç farkında değildim ben, iş ciddiye binince ilk defa korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…