Geri Sayım Başladı...

merhaba kızlar sitedeki beklenen hafta 36 çıkıyor ama doktorum 37. haftamda olduğumu söylüyor bir de bebeğimin kilosu geçen hafta 36. haftada yani 3 300 dü. kilosu 2 hafta önden gidiyormuş,iri bebek olacak diyolar.şuan normal doğum die gidiyoruz ama bakalım sonuç ne olacak.allah hepimize hayırlı doğumu nasip etsin...sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi

zaman geçmek bilmiyor kızlar bebişimin de eksiği kalmadı. bir tek bebek şekeri siparişi vereceğiz. kavuşalım artık yavrularımıza herkesin doğumu gönlüne göre olur inşallah...

zaman geçmek bilmiyor kızlar bebişimin de eksiği kalmadı. bir tek bebek şekeri siparişi vereceğiz. kavuşalım artık yavrularımıza herkesin doğumu gönlüne göre olur inşallah...

Son zamanlar geçmiyormuş. Benimde bebişimin eksiği kalmadı. İşten iznede ayrıldım, evde bebişimi bekliyorum. Hepimize sağlıklı doğumlar olur işallah. Bebek şekerlerinide bian önce sipariş ver bence. Çünkü onların yapılması biraz sürer.

benimde doğumuma 12 gün kaldı bugün itibariyle ama hala doğuracakmışım, kurtulacakmışım gibi hissedemiyorum, böyle yaşayıp gidicem sanki eski halime dönmek adeta hayal.. ne kadar zormuş hamilelik süreci doğumdan sonra da çok uzun bi süre kayınvalidemle aynı evi paylaşmak zorunda kalacağımı düşünmek beni iyice geriyor eminim beni çok üzecek çok strese sokacak

artık herşey zorlaştı, vücudumu taşıyamaz oldum.sağımdan soluma dönmek bile bi işkence.bi de bebeğim oldukça iri o yüzden çok bel ağrısı yaşıyorum ve iri bebek sendromundan dolayı sezeryan olmaktan çok korkuyorum
allah yardımcımız olsun.

biz de izindeyiz shadowshows teyzesi tavsiyene uyduk bugün verdik şeker siparişini. 13 kasım da Allah nasip ederse dünyaya gelecek oğlum. acaba geç mi bilmiyorum doktorlar genelde 38 haftalıkken alıyor biz 39+1 olacağız. umarım erkenden suyumuz falan gelmez:)

Sezeryandan korkma hayırlısı neyse o olur. Normal doğum da olsa sezeryan da olsa sıkıntılar kısa sürede geçecek ve bebişlerimizle güzel vakit geçireceğiz. kayınvalidene he de geç ya takma boşver insanlar egoları uğruna kalp kırarlarsa yine kendileri üzülürler bunu unutma arkadaşım. ama bebeğine kendin bak kimsenin eline verme acı da çeksen tut emzir. kayınvaliden de işleri yapsın

hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Benimde sezeryan olacak. Ama doktorum ne gün veriyor, ne birşey söylüyor. Bugün 37+4 oldum, artık gün söylesin diye bekliyorum tık yok. Her gittiğimde nstye giriyorum, sonucun iyi bugün git şu gün gel diyor gönderiyor.

doktorun aniden doğum olursa hemen gelirim diye düşünüyordur, kendine güveniyordur bence. ama sen yine de bir hafta sonra falan 38 + olduğunda gün iste çünkü hastanelerde oda sıkıntısı olabiliyor, kıyı köşe odalar kalıyor son güne. gününü al odanı ayarla en iyisi. NST ler iyi çıkınca son zamana kadar dayanıyor genelde bebekler. hayırlısı olur inşallah..

Bugünde gittim, sancın yok dedi gönderdi. Cumartesi günü tekrar çağırdı. Oda konusunu ayarlayacağım, tanıdık var. Ama doğum sancısı çekmekten korkuyorum. Doktorum gecede olsa geleceğim dedi, aslında iyi birşey yapıyor, ne kadar dursa anne karnında kardır. Ama ne olacağım psikolojiside insanı geriyor.

doktorum bana 3-4 cm açıklık yaratacak kadar sancı çekmenin iyi olacağını söylemişti. çünkü sezeryan bile olsan kanamanın devam etmesi gerekiyor içindeki kanın akması için o açıklık daha faydalıymış. Korkma sancıların gelse bile ilk başlarda çok olmaz hemen yetişir doktorun. bana da ameliyat öncesi suni sancı verebileceğini söylemişti az miktar açıklık olması için. Ama çok stres yaptıysan söyle bence doktoruna gün versin.

Nst'ye iki kişiyi aynı anda alıyorlar. Ne zaman girsem yanımdaki bayanın sancıları çıkıyor, onlar doğuma gidiyor, ben eve:) Halbuki benim hamileliğim daha önde. Ama bebişimin yeri rahat gelmeye niyeti yok:) Bende 15 gün geç doğmuşum, kızım annesinin yolundan geliyor heralde. Birde günde en az 10 kişinin doğum ne zaman, normalmi sezeryanmı diye sormasından sıkıldım. Sezeryan dersem normal doğumu öven tiplerde ayrı. Hiç yorum yapmıyorum bende. Doğuma daha var,normalmi sezeryanmı belli değil deyip kestirip atıyorum. Birde kötü doğum anılarını anlatmaya bayılıyor insanlar. Dinlemek istemiyorum, kibarca lafı değiştirip susturuyorum. Olumsuz yorumlara, seni rüyamda kötü gördümlere, moralimi bozacak şeylere kulağımı tıkamak istiyorum. Çünkü stresimi artırıyor böyle şeyler...

temizlik yapıyorum, eğilip kalkıyorum ama bu oğlan gelmeyecek mi ne :S
daha 22 günümüz var, beklemek ne sıkıcı...
bekleyip bekleyip sezeryan olmak da istemiyorum.
hadi oğlummmmmmmm bak beklersen annen gibi yay olursun, beklemezsen da baban gibi akrep sen seç

slm arkadaslar
gercekten beklemek cok zor her gun yeni agrılar ortaya cıkıyor ben her ne kadar kendimi normale alıstırmıs olsamda doktorum bebek iri oldugu için 13 une kadar gelmezse sezeryan dedi hayırlısı Allah hepimize bebeklermizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

benim bi arkadaşın kızı da 41 haftalık oldu öyle doğuma aldı doktor halbuki sezeryan olacağı belliydi. bazı doktorların görüşü sanırım bu yönde. kim ne derse desin mutlu olun kızlar az zaman kaldı geliyor bebişlerrrrr:)

daha var boşver yapma temizlik anne karnında 1 gün bir haftaya bedeldir derler. bırak durmak istediği kadar dursun oğluşun bundan sonra hep dışarda olacaklar zaten

Taze anneleer ankarada dogum yapacak olan varsa ilk uc dogum fotograf cekimim ucretsiz ayrintilu bilgi icin mesaj atin ya da yorum yapin lutfeen:)

cok az kaldı, sadece 3 haftacikk, yaklastikca bir korku sardi nedensee normal dogum olacak, nasil olacak, agrili mi gececek, zor mu olacak, hazirliksiz mi yakalanirim, bir aksilik olur mu, surekli beynimde geziyo bu sorular...Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin insallah, saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi...

slm arkadaşlar ben 39 haftalık ilk gebeliğimi yaşıyorum bebeğimin kilosu birkaç hafta geriden geliyor hadi o neyse ama dr bugün suyumun az oldmuğunu söyledi. birkaç günlük kontrolden sonra yatış yapabilirim ve gerekirse günü dolmadan alırız dedi stres oldum şimdi çünkü ben normal istiyorum ve sezeryan olursa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…