- 24 Temmuz 2019
- 38
- 30
- 3
- 38
- Konu Sahibi turpdomates
Bende oğlak burcuyum :)Akrep :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oğlak burcuyum :)Akrep :))
Mutsuz bir evlilik olacaktı belki o kişilerden biriyle olsaydı
Evli mutsuz olmaktansa hayırlı bir kısmeti sabırla beklemek en güzeli
Hem belki 40 yaşında bir erkek sizi mutlu edicek bunu bilemezsiniz
Ciğeri 5 para etmez kişiler için ,iyi kısmetleri harcadım. Dha iyisi nasıl olur bilmiyorum . 30 + yaş bekar erkekler çok tuhafHerkesin nasibi farklı, geçmişte kalan şeyler için pişman olmak fayda sağlamıyor ne yazık ki.. demek ki hoşlanmadığınız şeyler varmış ki olmamış. içinize sinmemiş. unutmayın bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur. herkesin nasip zamanı farklı, Allah'tan en hayırlısını istemelisiniz, er ya da geç geri dönüşler muhteşem oluyor. Öyle yaşınız da çok değil ki daha. Hayat bahtınız açık olsun.
Haklısınız ama gözede hitap etsin isiyor insan .işte kesin yargılar, şans tanınmayan değerler insanı harap eden değil mi. onun başı kel, şunun gobegi var, beriki 42 yasında. ne biliyorsun degil mi insanın özüne baksan belki de cok mutlu olacaksın
Kesinlikle öyleişte kesin yargılar, şans tanınmayan değerler insanı harap eden değil mi. onun başı kel, şunun gobegi var, beriki 42 yasında. ne biliyorsun degil mi insanın özüne baksan belki de cok mutlu olacaksın
Benim bir arkadaşım da iyi kısmetleri geri tepti,Beni yaşımdaydı Sonra 29unda evlendi 31 yaşında boşandı .Herkesin nasibi farklı, geçmişte kalan şeyler için pişman olmak fayda sağlamıyor ne yazık ki.. demek ki hoşlanmadığınız şeyler varmış ki olmamış. içinize sinmemiş. unutmayın bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur. herkesin nasip zamanı farklı, Allah'tan en hayırlısını istemelisiniz, er ya da geç geri dönüşler muhteşem oluyor. Öyle yaşınız da çok değil ki daha. Hayat bahtınız açık olsun.
aslında kişiden kişiye göre değişen göreceli bir kavram bu. mesela eften püften sebeplerden daha iyisini bulurum umudundan kısmetler geri tepilmişse, haklısınız daha iyisi gelmeyebilir. ama şayet cidden kişi size uygun değilse o zaman durum değişebilir. benim bir tanıdıgım var o da sizle yaşıt, o şımarıklık yapıyor resmen. karşısındaki gerek karakter gerek aile çevresi olarak gayet kendine uygun bir adaydı. ona da gayet ilgiliydi yanlış bir tavrı yoktu. 'elektrik alamadığından' başlamadan bitirdi. şimdilerde geziyor egleniyor eksikligi anlamıyor. fakat gün geçtikçe o da pişman olacak belki.Benim bir arkadaşım da iyi kısmetleri geri tepti,Beni yaşımdaydı Sonra 29unda evlendi 31 yaşında boşandı .
Daha iyisi olmuyor maalesef , bir daha gerçekten sevileceğimi düşünmyorum![]()
Erkenden evlenip boşansan daha mı iyidi vardır bir hayır evlenmemişsin bende 38 yaşında 8 sene aradan sonra ikinci evliliğimi yaptım erkenden evlenip hayata atıldık noldu bir sürü acı tecrübe şimdide 5 ay oldu evleneli yeniyiz çokta matah bir şey değil evlilik ekonomik özgürlüğün varmı ,kendi ayaklarının üstünde duruyormusun buna bak nasip bir de bakmışsın istediğin gibi biri karşına çıkmış ama bu zamanda güvenilir erkek yok denecek kadar az hayırlısı umarım herşey gönlünce olur32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.
Aynen böyle , Kendi yaşıtlarım 20-28 yaş arasına bakıyor . 47 yaşında biri çıktı , onu da ben istemedim .
Çok karamsar bir bakış aşısı ama ben de tıpkı böyle düşünüyorum. Ve tabi bu moralimi altüst ediyor.
sebebi aslında doğurganlık. sonuçta 25 yaşında bir kızın doğurganlığıyla 30+ bir kızın doğurganlığı bir değil. hani bu işler kısmet belki hiç olmaz vs denebilir ancak genel bir doğru var. gençken çok kısmet olur sonra yaş ilerledikçe azalır o ara uygun birine şans vermeniz gerekiyordu. demek ki kısmetiniz değilmişle geçiştirilecek bir konu değil. herkesin kısmeti çabasına bağlıdır nasıl olsa erkek bol deyip herkese yol verirseniz maalesef böyle olması doğal..
Çok karamsar bir bakış aşısı ama ben de tıpkı böyle düşünüyorum. Ve tabi bu moralimi altüst ediyor.
Yine klasik “erkekler genç kadın istiyor bu yüzden biz (30 lu yaşlar) birini bulamıyoruz” cümlesi sarf edilmiş.
35 küsür yaşındaki adam zaten 20 lerin başında birine bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Niye üzülüyorsunuz ki. Akıllı adam olgun birini tercih eder.
Sadece yaşınıza da bağlamayın sevgili/koca bulamamayı. Bazen burada aktarmadığınız sorunlarınız vardır, bazen kafa uyuşmuyordur, çoğu zaman da kısmet değildir. Böyle kendinizi kandırırsınız sadece.
Konu sahibi direkt sana değil bu mesaj. Çok sık görüyorum bu tarz yakınmaları yazmak istedim.