- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi turpdomates
Ayrica 20 li yasli kadinlari neden istiyolar dusundunuz mi? Daha dogurgan olduklari icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarımın hepsini okuduysanız konu sahibine direkt olarak yazmadığımı belirttim ilk yorumumda.Burada konusulan şey 15 yaş fark olmasi degil, siz direk 35 yasindaki adamin 20 yasinda kadin istemesinden girdiniz konuya.
Konu sahibi 32 yasinda oldugunu ve yasitlarinin 25 yaş civari istedigini yazmiş ana konuda gayet acik yaziyor.
Evet 30-35 arasi, 20-25 arasi kadinlara daha fazla yoneliyor. Siz aldiniz onu direk 35 ve 20 yaş yaptiniz.
Sadece yaş için evlenen sokaktan gecen herhangi biriyle evlenmek icin evlenir gider. Tek aranan yaş degil ama yaşta içinde, bu sadece cocuk dogurmayla ilgili de degil. Konu sahibi de buradan girmiş sadece.
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli olmadı yar....32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
Yoo, adam çok zengin değilse asla tercih etmiyorlar. Beğenmiyorlar çünkü, siz tüm kadınları koca delisi mi sanıyorsunuz?kadınlarımız 15 yaş büyük erkek tercih etmiyorsa bu yaşı büyük erkeklerle evlenenler afrikalı kadınlar mı?
kendinizi kandırmayın kadınlar gayet de kendinden büyük erkekleri tercih ediyor siz tercih etmiyorsanız ben etmiyorum diyin ama genellemeyin.
evet sırf çıtır olsun diye dolanan adamdan hayır gelmeyebilir ama ben çok çocuk isterim diyen erkeğin de genç kızla evlenme hakkı vardır sonuçta kadının doğurganlığıyla erkeğin ki bir değil.
Cigeri 5 para etmez erkekler icin iyi kismetleri harcadim derken birinci gruptaki erkeklerden elektrik aldiniz, ama iyi kismete karsi heyecan ve istek duymadiniz mi? Aslinda bu yorumu biraz acarsaniz burada okuyan genc kizlara faydasi olabilir. Yani heyecan sizce onemsiz mi, bunu mu anladiniz, bu yuzden mi pismansiniz?Ciğeri 5 para etmez kişiler için ,iyi kısmetleri harcadım. Dha iyisi nasıl olur bilmiyorum . 30 + yaş bekar erkekler çok tuhaf
Cigeri 5 para etmez erkekler icin iyi kismetleri harcadim derken birinci gruptaki erkeklerden elektrik aldiniz, ama iyi kismete karsi heyecan ve istek duymadiniz mi? Aslinda bu yorumu biraz acarsaniz burada okuyan genc kizlara faydasi olabilir. Yani heyecan sizce onemsiz mi, bunu mu anladiniz, bu yuzden mi pismansiniz?
yazim yarim gelmis telden yaziyodum.Olmayanda vardir bir hayir. Ben de evlenmedim. Gecen yil arkadas cok gec
Nasip işi bu iş. Vardır illaki bir hayır.32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...
Canım çok sıkılıyor .
Ben hep pisman olunan olay ya da olaylarin ayrintisini merak ederim ki burada insanlar da ders alsin. Yani bazi insanlar diyor ki evlenirken ille de heyecan duydugumuz kisileri secmeliyiz. Ama belki de burada bu kiz heyecan uyandiran kisilerin cogu zaman dogru duzgun kisiler olmadigini anlatiyor, ya da bunun bir kriter olmamasi gerektigini soyluyor. Bilmiyorum belki de bunu demek istemiyor. Pismanlik duydugu olaylarin bir ya da bir kacini biraz ayrintili anlatsa... Neden baskasini o adamlara tercih etmis? O sirada o terk ettigi adamlardan hoslanmiyor muymus? Diger adamlar daha mi cekiciymis? Bu tur bilgiler lazim, ona gore de genc kizlar bir sey ogrenir.Adam akıllı davranacakları değil de diğerlerine şans verdim hata yaptım demeye getirmiş sanırım
Ben 31 yaşındayım gencecigim32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .
Canım çok sıkılıyor .