Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

Burada konusulan şey 15 yaş fark olmasi degil, siz direk 35 yasindaki adamin 20 yasinda kadin istemesinden girdiniz konuya.
Konu sahibi 32 yasinda oldugunu ve yasitlarinin 25 yaş civari istedigini yazmiş ana konuda gayet acik yaziyor.

Evet 30-35 arasi, 20-25 arasi kadinlara daha fazla yoneliyor. Siz aldiniz onu direk 35 ve 20 yaş yaptiniz.

Sadece yaş için evlenen sokaktan gecen herhangi biriyle evlenmek icin evlenir gider. Tek aranan yaş degil ama yaşta içinde, bu sadece cocuk dogurmayla ilgili de degil. Konu sahibi de buradan girmiş sadece.
Yorumlarımın hepsini okuduysanız konu sahibine direkt olarak yazmadığımı belirttim ilk yorumumda.

30lu yaşlarda olup son bekar senmişsin gibi niye sızlanıyorsun.
Genç yaşlarda evlenmek eskidendi çevremde 30lu yaşlarda olup evlenmeyen bir sürü insan var.
Ayriyeten o reddettiklerin için neden pişman oluyorsun ki? Demek ki beğenmemişsin olmamış.
Her nasip vaktine esirdir unutma. Sende zamanını bekliyorsun.

32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli olmadı yar....

kadınlarımız 15 yaş büyük erkek tercih etmiyorsa bu yaşı büyük erkeklerle evlenenler afrikalı kadınlar mı?
kendinizi kandırmayın kadınlar gayet de kendinden büyük erkekleri tercih ediyor siz tercih etmiyorsanız ben etmiyorum diyin ama genellemeyin.
evet sırf çıtır olsun diye dolanan adamdan hayır gelmeyebilir ama ben çok çocuk isterim diyen erkeğin de genç kızla evlenme hakkı vardır sonuçta kadının doğurganlığıyla erkeğin ki bir değil.
Yoo, adam çok zengin değilse asla tercih etmiyorlar. Beğenmiyorlar çünkü, siz tüm kadınları koca delisi mi sanıyorsunuz?

Ciğeri 5 para etmez kişiler için ,iyi kısmetleri harcadım. Dha iyisi nasıl olur bilmiyorum . 30 + yaş bekar erkekler çok tuhaf
Cigeri 5 para etmez erkekler icin iyi kismetleri harcadim derken birinci gruptaki erkeklerden elektrik aldiniz, ama iyi kismete karsi heyecan ve istek duymadiniz mi? Aslinda bu yorumu biraz acarsaniz burada okuyan genc kizlara faydasi olabilir. Yani heyecan sizce onemsiz mi, bunu mu anladiniz, bu yuzden mi pismansiniz?

Cigeri 5 para etmez erkekler icin iyi kismetleri harcadim derken birinci gruptaki erkeklerden elektrik aldiniz, ama iyi kismete karsi heyecan ve istek duymadiniz mi? Aslinda bu yorumu biraz acarsaniz burada okuyan genc kizlara faydasi olabilir. Yani heyecan sizce onemsiz mi, bunu mu anladiniz, bu yuzden mi pismansiniz?

Adam akıllı davranacakları değil de diğerlerine şans verdim hata yaptım demeye getirmiş sanırım

30 yasindaki erkekler 25 i bile buyuk goruyor artik.bence hic gecmisi dusunup uzulmeyin kismetinizde olsaydi bi sekilde gerceklesirdi.evlilik odakli bakmayin hayata evet yuva kurmak guzel ama olmadiginda da vardir bi hayir diyin

Arada 5 yastan fazla farkla evlenen kadin ve erkek arasinda belirli bir statu farki vardir diye dusunuyorum. Ben hic bir zaman kendimden buyuk erkeklerden ciddi anlamda hoslanmadim. Ama iliskim olmasaydi, kendimden >5 yas fazla olan bir erkegi su kosullarda isterdim:
1) Kariyerinde benden cok daha basarili olacak
2) Yakisikli olacak ve yasini pek de belli etmeyecek.
Yine de bu secenek yerine yasitim olan benim benzerim basari duzeyinde ve kendimce cekici buldugum bir erkegi 10 kere yeglerim.
Genc kadin arayan erkekler "genc" kadin bulurlar ama gidip de hem zeki, hem guzel, hem basarili, hem donanimli, hem kafa yapisi uygun vs birisini biraz "ZOR" bulurlar. Genc kadinlar da yasli olan erkekle anlasamiyorlar zaten, adamlarin gercekten asik olarak evlenmedikleri sirf genc kadin buldum kacirmadan evleneyim diye evlendikleri o kadar belli ki. Burada adamin yasli oldugu evlilikleri okuyorum, cogunda erkek karisina asik degil, belki de hic asik olmamis. Yani genc kadinlar yasli bir erkekle evlenirken bir daha dusunsunler, acaba bu adam ben onunla yasit olsaydim da benimle evlenmek ister miydi diye.

Gerçekten “kısmet”olsalardı uğraşsanız da harcayamazdınız, olmayacak olanı da zorla olduramazsınız, bunlar yanlış düşünceler, akışa bırakmak gerek bazı şeyleri...

Nasip degilmis üzülmeyin. Rabbim hayirli bir es nasip etsin. Belki hayirli degildi birde bu yönden düsünün.

Olmayanda vardir bir hayir. Ben de evlenmedim. Gecen yil arkadas cok gec
yazim yarim gelmis telden yaziyodum.
Yani bazen benimde aklima takiliyor ama nasip diyorum. Gecen yil biriyle tanismistim hayati cok hareketli gelmisti sosyal medyadan bakinca o yuzden denemeden reddedim. Simdi aklima takilir bazen. Ama ben pek adim atamam. Hatta gecen bayram da mesaj atti . Ama bu genel mesajlardan pek ciddiye almadigimdan bende genel bir mesaj atip gectim. Baska da bir sey olmadi. Bilmiyorum hata mi ettim yoksa iyi mi oldu.

32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .
Nasip işi bu iş. Vardır illaki bir hayır.

Adam akıllı davranacakları değil de diğerlerine şans verdim hata yaptım demeye getirmiş sanırım
Ben hep pisman olunan olay ya da olaylarin ayrintisini merak ederim ki burada insanlar da ders alsin. Yani bazi insanlar diyor ki evlenirken ille de heyecan duydugumuz kisileri secmeliyiz. Ama belki de burada bu kiz heyecan uyandiran kisilerin cogu zaman dogru duzgun kisiler olmadigini anlatiyor, ya da bunun bir kriter olmamasi gerektigini soyluyor. Bilmiyorum belki de bunu demek istemiyor. Pismanlik duydugu olaylarin bir ya da bir kacini biraz ayrintili anlatsa... Neden baskasini o adamlara tercih etmis? O sirada o terk ettigi adamlardan hoslanmiyor muymus? Diger adamlar daha mi cekiciymis? Bu tur bilgiler lazim, ona gore de genc kizlar bir sey ogrenir.

Bu işler tamamen kısmet o zaten zamanı gelince sizi bulacak. Geçmiştekilere kısmet değilmiş böyle bakın. Tabi gelen kısmetleri de değerlendirin. Nişanlım ile ilk tanışmaya giderken olmaz ama yine de bir bakalım diye görüşmeye gittim sırf şu acaba düşüncesi olmasın diye. Baktım mantığıma yattı ama kıpırtı yok neyse biraz zaman tanıyayım dedim. Çok şükür zaman ile doğru kişi olduğunu düşündüm ve şimdi ne zaman adı geçse tek kelimem var 'iyi ki' biliyorum ki kimse onun gibi olamaz

Hakkinizda hayirlisi olsun. Şimdi çok iyi kısmet diye düşündüğünüz kişiyle evlenseydin iz belki bir huyu sizi rahatsız edecekti. Veya ailesiyle sorun yaşayacaktın. Bilemezsin ki o yüzden böyle hayiflanmak yerine önünüze bakın

Canım çok sıkılıyor .
Ben 31 yaşındayım gencecigim 😁3 çocuğa rağmen...Kuzenim 36 yaşında evlendi gencecik kuğu gibi gelin oldu maşallah sen hangi ara yaşlandın anlayamadim:KK51:

Back
X