Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

böyle bir gerçek var ve bunu es geçemeyiz.
erkekler kendinden küçük kızları tercih ederler bunun en temel sebeplerinden birisi de çocuktur.
35 küsür yaşında adam iyi kötü 20'lerin başındaki kızla evlenebilir bunlar oluyor ama tam tersi neredeyse imkansız. o yüzden gayet önemli bir gerekçedir bu evlenememe için.
Tercih edebilir sıkıntı yok. Kadınlarımız da kendinden 15 yaş büyük erkeği tercih etmiyor. Çünkü bunlar hep tercih.

Yaşı küçük olsun, doğurgan olsun, çıtır olsun gözüyle bakan erkekten zaten hayır gelmez bunu demek istiyorum. Aslında kendilerini yormadan büyük bir kısmını elemiş oluyorlar erkeklerin.

Tercih edebilir sıkıntı yok. Kadınlarımız da kendinden 15 yaş büyük erkeği tercih etmiyor. Çünkü bunlar hep tercih.

Yaşı küçük olsun, doğurgan olsun, çıtır olsun gözüyle bakan erkekten zaten hayır gelmez bunu demek istiyorum. Aslında kendilerini yormadan büyük bir kısmını elemiş oluyorlar erkeklerin.

kadınlarımız 15 yaş büyük erkek tercih etmiyorsa bu yaşı büyük erkeklerle evlenenler afrikalı kadınlar mı?
kendinizi kandırmayın kadınlar gayet de kendinden büyük erkekleri tercih ediyor siz tercih etmiyorsanız ben etmiyorum diyin ama genellemeyin.
evet sırf çıtır olsun diye dolanan adamdan hayır gelmeyebilir ama ben çok çocuk isterim diyen erkeğin de genç kızla evlenme hakkı vardır sonuçta kadının doğurganlığıyla erkeğin ki bir değil.

kadınlarımız 15 yaş büyük erkek tercih etmiyorsa bu yaşı büyük erkeklerle evlenenler afrikalı kadınlar mı?
kendinizi kandırmayın kadınlar gayet de kendinden büyük erkekleri tercih ediyor siz tercih etmiyorsanız ben etmiyorum diyin ama genellemeyin.
evet sırf çıtır olsun diye dolanan adamdan hayır gelmeyebilir ama ben çok çocuk isterim diyen erkeğin de genç kızla evlenme hakkı vardır sonuçta kadının doğurganlığıyla erkeğin ki bir değil.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ne demişim bir daha okuyun bence. İki türlüsü de tercih meselesi. Burada yapılan genellemeye karşılık yazdım ben yorumumu zaten. 15 yaş büyük erkekle evlenen olduğu gibi 35 yaşında olup yine 30larında kadınlarla evlenen erkekler de var.

Yine klasik “erkekler genç kadın istiyor bu yüzden biz (30 lu yaşlar) birini bulamıyoruz” cümlesi sarf edilmiş.

35 küsür yaşındaki adam zaten 20 lerin başında birine bakıyorsa o adamdan hayır gelmez. Niye üzülüyorsunuz ki. Akıllı adam olgun birini tercih eder.

Sadece yaşınıza da bağlamayın sevgili/koca bulamamayı. Bazen burada aktarmadığınız sorunlarınız vardır, bazen kafa uyuşmuyordur, çoğu zaman da kısmet değildir. Böyle kendinizi kandırırsınız sadece.

Konu sahibi direkt sana değil bu mesaj. Çok sık görüyorum bu tarz yakınmaları yazmak istedim.

Evlilik sirf yaşa bakilarak yapilmiyor elbette, yaş konusu denizdeki kum tanesi gibi kalir ama 35 yasindaki adam 20 olmasa da 25 civarlariyla ilgileniyor cok net. Bu adamin hayirsiz oldugu anlamina gelmiyor bence bunun nereden cikariyorsunuz ve dedikleri durum gercekten var "oyle birsey yok" diyemeyiz. Devamli bir kendinden kucuk kadina bakan erkegi hor gorme durumu var bazi kadinlarda ama cogu kadin da tercih ediyor ki oluyor bu evlilikler.

Başkalarinin cevrelerinde tam tersidir belki ama kendi cevremdeki evliliklerde en az 5 yaş buyuk oluyor erkek.
Ben 26 eşim 34 yasinda bir hayirsizligini gormedim.

30 uzerine kalmis kadinlar artik evlenemez diye birsey yok, kendinden yaşca kucuk erkeklerle evlenen kadinlar da var ama ne kadar var? 30 dan sonra birazcik daha zaman aliyor sadece bu işler kismet, herkesin biyerde vardir bekleyeni.

32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .
inan evlenip pişman olmak çok daha kötü. Nasip kısmet bu işler allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın daha çok gençsiniz bence böyle düşünmek için

32 yaşındayım, Gençken çok iyi kısmetlerim vardı am son 4 yıldır hiç düzgün kısmet yok . Evlenmek istiyorum ama olmuyor.Yaşıtlarım olan erkekler bir tuhaf. 25 yaş civarı kız arıyorlar evlilik için .

Sizin de başınıza geldi mi ? Kısmetleri geri tepip pişman oldunuz mu ? Çok kolay harcadım kısmetleri , gençliğin de etkisiyle ...

Canım çok sıkılıyor .
Sizin için demiyorum yanlis anlamayin tanimam.etmem ama....şu bulunmaz hint kumaşıymışcasına hickimseyi begenmeyip daha daha daha iyisini bulacağından emin adimlarla ilerlerken....neyse ya...etrafimda da hala var kul köle herkes bana ben neler bulurum.heheyyyt diyip evlenmek istiyorum diye aglayan...insallah gönlüne göre hayirli kısmet olur daha erken senin icin yine ben 37 38 40 lar icin gözlemlediğimi yazdim

30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.
40 li yaslardakilere gorede biz citir kaliyoruz daha assagisi cocugu yasinda oluyor 😁

Canım çok sıkılıyor .
Kısmet tepmek nedir yahu. Birini seversin, anlaşırsın, evlenirsin. Karpuz mu bu iyi kısmet, kötü kısmet olsun. Iyi olunca nasıl oluyor mesela? 32 yaşındasın diye evlenmek zorunda mısın. Sırf evlenmek için evlenilir mi. Bırakın artık şu kafaları.

Kendimden kucuk biriyle evliyim elhamdulillah mutluyum. Kili kirk yarardim ben de bir zamanlar esimle tanistigimda gonlum isindi sonrasinda artik her ne olursa olsun sabredecegim dedim mucadele ettim evlendik yoksa 40 a kadar beklerdim belki de

herkesin başına gelen şeyler güzel kısmet ama o anki düşünce ne göre size göre değildi yani geçmiş için pişman olmayın ve dediğiniz gibi sizden çok hoşlanmadık ça aynı yaşta erkekler mantık çerçevesinde yaklaşmıyor 25 yaş üstüne bakmıyor genelde 30 yaşındaki erkekler. bende bakıyorumda şöyle kadınlar daha çabuk çöküyor :(

ya birde şöyle oluyor kızlar kendinden 5 10 yaş büyük erkeklerle seve seve bayıla bayıla birlikte oluyor evleniyor. sanırım maddiyat en önemli faktör öyle olunca erkeklerinde burnu havada. hiç sevmesem de kadınlara evde kalmış denilirken evde kalmış tabiri erkekler için hiç duydunuz mu yok. buda moral bozmak gibi oldu ama yani gerçeklerinde farkında olmamız gerekiyor toplum böyle ve bizde böyleyiz.. ayrıca evlenemedim diye hiç üzülmeyin bu hakkınızda hayırlı olandır evli olup neler neler yaşayanları sizde biliyorsunuz. ama tanışmak isteyenlere de şans vermek lazım insanların beklentileri çok arttı erkeklerinde kadınlarında bunun farkında olup bu beklentilerin insanı üzmekten başka birşeye yaramadığını anlamamız lazım.

Kadınlar yaşlandıkça nasiplilerin de kalitesi düşüyor bazı riskler her evlilikte var bu risklerle nasıl baş ettiğiniz önemli, tabi en aptal olanı bence hemen ilk gecede hamile kalmak birbirinin huyunu suyunu tanımadan aile ilişkileri tam oturmadan çocuk yapmak büyük risk birde şöyle bir risk daha var kadın hamile kalır kalmaz ev işler ona kalacağı garanti oluyor ve fazla zaman geçmeden erkek kısmı işten gelir gelmez yemeğini ayağına istiyor zaten dodunu yıkayan kadın var, alışveriş yapan kadın var birde zaten annesi yakın oturuyorsa hafta sonu tatil kaynana dahil edilip büyük masraftan ve harcamadan kurtuluş oluyor, ve evlilik monoton başlamış oluyor ama kadının aleyhine bence burda kazanan taraf erkektir
Kadın Evlendiklerinde sanıyorlar ki sorumluluk yok sürekli gezip zokmak var erkeğin aile ilişkilerinden bi haberler ta ki kaynana her haftasına oğlunu görmek istemesine kadar, kaynana sistematik ve sinsi planlarına maruz kalan bir çok gelin var, keşke evlenmeseydim diyen

+1
Kendinden kucuk biriyle evlenmekte beis yok, sıkıntı olan şey bunu takıntı yapmis olmak, mutlaka 20lik, çıtır olacak demek.. O zihniyette biriyle evlendin diyelim, baska bi yerden yine bi sorun cikar, cunku dusunce yapısı arızalı..
29 yaşındayım, 24 yaşından beri bekarim, 1 senelik bi evliligim oldu, son 2 talibim benden hem küçük hem de hic evlilik yapmamis kisiler oldu.. Ben yaşı öne sürdüğümde bana kizdilar hatta, sığ dusunmekle suclandim :KK53: Bu duyguları hissetmek kolay degil, yaşmış iş güçmüş cocukmus bilmem neymiş, ben "sen"i istiyorum demişti hatta biri..
Bunlari nicin anlattim? Sukurler olsun ki hâlen boyle akli basinda dusunen erkekler var.. Allah denk getirsin..

Adı üstünde kısmet daha ötesi yok. Kısmet değilmiş.

Neye ve kime göre iyi kısmet tartışılır.

Sizinde mutlaka zamanı gelince olacaktır.

Başkalarinin cevrelerinde tam tersidir belki ama kendi cevremdeki evliliklerde en az 5 yaş buyuk oluyor erkek.
Ben 26 eşim 34 yasinda bir hayirsizligini gormedim.
15 yaşla 8 yaşı karşılaştırmak...

Ayrıca ben yaş farkı olan evliliklerde erkek hayırsız olur dememişim. 35 yaşındaki adam 20 lerin başında kadınlara bakıyorsa hayır gelmez demişim. Yoksa istiyorlarsa evlensinler, tamamen tercih meselesi.
Damızlık gibi kadın bakanı eleştirmek de 30 yaşındayım koca bulamıyorum diye daha genç kadınların tercih edilmesini tek sebep gören kişileri de eleştirmek benim tercihim.

Bende 30lu yaşlarımdayım bekarım seni anlıyorum o nedenle ama geçmiş geçmişte kaldı olanda da olmayanda da Hayır vardır duaya devam et canım evren vakti ve zamanı gelince inşa edecektir

15 yaşla 8 yaşı karşılaştırmak...

Ayrıca ben yaş farkı olan evliliklerde erkek hayırsız olur dememişim. 35 yaşındaki adam 20 lerin başında kadınlara bakıyorsa hayır gelmez demişim. Yoksa istiyorlarsa evlensinler, tamamen tercih meselesi.
Damızlık gibi kadın bakanı eleştirmek de 30 yaşındayım koca bulamıyorum diye daha genç kadınların tercih edilmesini tek sebep gören kişileri de eleştirmek benim tercihim.

Burada konusulan şey 15 yaş fark olmasi degil, siz direk 35 yasindaki adamin 20 yasinda kadin istemesinden girdiniz konuya.
Konu sahibi 32 yasinda oldugunu ve yasitlarinin 25 yaş civari istedigini yazmiş ana konuda gayet acik yaziyor.

Evet 30-35 arasi, 20-25 arasi kadinlara daha fazla yoneliyor. Siz aldiniz onu direk 35 ve 20 yaş yaptiniz.

Sadece yaş için evlenen sokaktan gecen herhangi biriyle evlenmek icin evlenir gider. Tek aranan yaş degil ama yaşta içinde, bu sadece cocuk dogurmayla ilgili de degil. Konu sahibi de buradan girmiş sadece.

Back
X