- 10 Ekim 2014
- 33.408
- 150.816
- 798
- Konu Sahibi turpdomates
- #141
Ben de onu diyorum işte.Örnek olarak kendi hayatını göstermemek gerek
Yahu ben sana diyorum ki sen kendinden 8 yaş büyük biriyle evlisin diye 30lu yaşlardaki kadınları da buna layık görüp o yaşlardaki kadınlara 40lı yaşlarda adamlar ilgi gösterir gibi şeyler yazdın.Eşim 32 ben 30 yaşındayım , hatta yeni 30 oldum.Bu yaş takıntın nerden geliyor , elindeki tek iyi şey eşinden yaşça küçük olmak mı? Ne diyeyim sen de bununla avunup mutlu oluyorsan böyle yaşa ama insanlara bunu benimsetmeye çalışman hata.Eşimin fit , yakışıklı , kel veya göbekli olması seni neden ilgilendiriyor? Sizinki öyle galiba diye çocukça laf sokmalarını kişiliğine veriyorum.Başkalarının eşiyle neden bu kadar ilgilisin? Ayrıca eşim lisanslı yüzücü ve gayet yakışıklı bir adamdır.Belirtmeden geçemicem. :))
Allah herkese gönlüne göre bir eş versin.
30 yasindan sonra butun adamlarin kel gobekli olacagini kendin yazmistin.
Ordan yazdim. :)
Ayrica kiminle istiyorsaniz onunla evlenin. Kimseyi kolundan tutup ben evlendirmiyorum. İster kabul edin ister etmeyin, kendinden daha kucuk kadinlari tercih eden daha cok erkek var. Sizin cevrenizde farklidir olabilir.
Benim cevreme baktigimda kendinden kucuk kadinla evlenmis veya yasit olanlar var ama daha azlar. Gidin mecbur +40 yasindakiyle evlenin diyen yok. İsteyen oturup beklesin kismetini nedir yani
